Coultard "Dürüst" Hamilton'u Savundu

yazar:

kategori:

David Coulthard, Türkiye’de yapılan sıralamalarda 16. olan Lewis Hamilton’un aracı ve 2009 sezonu hakkında yaptığı yorumları savundu.

Hamilton sıralamaların ardından araçlarının tam bir sorun olduğunu ve Mclaren’in artık 2010’a odaklanması gerektiğini söylemişti.

Coulthard “Hamilton kafasını gizleyip takımının gelecek güncellemelerinden bahsetmeye devam edebilirdi.”

“Ancak bunun yerine oldukça dürüst oldu ve 2010 hakkında konuşmaya başladı.” dedi.

Coulthard ayrıca Hamilton’un 2009’un kurtarılmayacağı inancının gerçek olduğunu söyledi.

Coulthard “Ben onların bu sorunun üstesinden gelebileceklerini sanmıyorum. Ben Mclaren’in durumundaki bir araçtan kazanan bir araç çıkarak hiç kimseyi görmedim.” dedi.

Ancak Coulthard Mclaren’i sorunları anlamak için araç üzerindeki çalışmalarını sürdürmesi yönünde uyardı.

Bunun yanında Eddie Jordan Mclaren MP4 24’ün muhtemelen Mclaren’in tasarladığı en kötü araç olarak nitelendirdi.


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    kaya bey centilmenlik konusunda summinin eline kikmse su dökemez o kadar centilmenki AVUSTURYA da bitise 15 mt kala bariceloyu durdurup 1. ci oldu
    orta parmak olayina gelince F1 de herpiot bunu yapar :))
    LEWis-Alonso-kimmi bunlara laf söyletmem cünki hepsi birer sampiyon dürüsütlük konusu F1 de biraz farklidir beyim herkes kendine göre isine geldigi gibi dürüst dür 15 yildir F1 seyrederim canlida seyretdim ne olaylar gördük ne olaylar okuduk onun icin summi de sampiyon ama summi zamaninda FIA nin summiyi destekledigi kadar kimseyi desteklemedi ha bu yil birde FIA button u destekliyor ve olay ortada….anlayana

  2. ne kadar durust oldugunu biliyoruz zaten canim avustralya'dan.. ayrica senden "centilmen" olarak bahsediyorlar bol bol, schumi'ye yaptigin orta parmak hareketlerinden de biliyoruz bunu pek guzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir