Raikkonen "2008'de Daha Güçlü Olacağım"

yazar:

kategori:

Raikkonen şampiyonluğu kazandığı 2007 sezonunun ardından 2008’de daha güçlü olmayı beklediğini söyledi.

F2008’in tanıtımında konuşan Raikkonen "Şüphesiz daha iyi olacağım. Çünkü takımımın benden ne istediğini biliyorum. Ancak yarışmadığınız zamanlarda ne olacağını bilemezsiniz." dedi.

Raikkonen Ferrari’ye Mclaren’de geçirdiği uzun senelerin ardından katıldı ve sezon başında aracına alışmakta zorlanmıştı.

Ancak sezon ilerledikçe Fin pilotta gelişti ve son yarışta şampiyon olmayı başardı.

Raikkonen buı sene Mclaren ve Ferrari’nin yine rakip olmasını beklediğini söyledi.

Raikkonen "Mclaren ve Ferrari yine rakip olacak. Renault geçen sene zor bir dönem geçirdi ancak bu sene tamamen farklı olabilir. Kimse birkaç testler öncesinde ne olacağını bilemez. Bu testlerin ardından bir fikrimiz olacak. Ve tabiki BMW Sauber de var."

"Zor bir sezon olacak. Benim Ferrari’deki 2. yılım. Herşeyin iyi olduğunu hissedebiliyorum. Artık kimlerle çalıştığımı biliyorum ve takımımı seviyorum."

"Diğerlerinin de neler yaptığına bakmak zorundayız ancak temel olan takım olarak her zaman bizim zorlamamız ve formda olmak için sürekli gelişme göstermemiz." dedi.

Raikkonen ayrıca Ferrari ile anlaşmasının sona ermesinden sonraki dönemi pek düşünmediğini söyledi.

Raikkonen "Şu anda bu konu hakkında konuşmak zor. Hâlâ 2 senem var ve eğlenmeye devam edersem takımda kalırım. Formula 1’i gerçekten seviyorum ve mükemmel bir takıma sahibim."

"Bu muhteşem sezona iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Dünya Şampiyonluğunu kazanmak istiyor, yarış dışı kalmak istemiyoruz. Mclaren’e karşı kazanmak için bu temel unsur. Bu hep böyleydi ve hep böyle olacak." dedi.


Yorumlar

  1. Harikasın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir