Hamilton'a 138 Milyon Dolarlık Anlaşma

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre Mclaren Mercedes 2012 yılına kadar Lewis Hamilton ile yarışmak için 138 Milyon Dolar teklif etti genç yıldıza.

İngiltere’nin News of the World gazetesinin haberine göre bugün 23 yaşına giren Hamilton önümüzdeki 5 sene boyunca sezon başına ortalama 27 milyon dolar kazanacak. Bu sene şampiyonada 2. olan Hamilton 700.000 Dolar ve ekstra bonuslar kazanmıştı.

Gazetenin haberine göre Hamilton 2008 sezonunda 17 milyon dolar kazanacak. Hamilton’ın şampiyon olması halinde bu rakam önümüzdeki sezon için 23 milyon dolara yükselecek.

Gazetede Hamilton’ın şu sözlerine yer verildi: "Ben her zaman beni istemeleri halinde kariyerimin sonuna kadar Mclaren’de kalmaktan mutlu olacağımı söyledim. "

"Karting yıllarımdan itibaren uzun süreden beri takımla beraber olduğum için ilişkimiz çok iyi ve gelecek sene pist üzerinde takımın lideri olmaya hazırım."

"Geçen sene pist dışında olanlarla ve son yarışlarda takımın beni desteklemesiyle ilişkimiz daha da güçlendi." dedi.


Yorumlar

  1. mp4-22 (mgd) avatarı

    Anlamıyorum, hala Hamilton' un durumunu anlamayanlar var.Bu çocuk 7-8 yaşlarından beri Mercedes' in himayesi altında.Bir proje ürünü.Geldiği ve geleceği nokta bir tesadüf değil.Mc Laren-Mercedes takımının onu ayrı tutması çok normal.Bence zaten eşit tutsaydı problem olmalıydı.Bir panik havasıdır gidiyor.Yok eşitliktir yok alonsodur.Alonso kuyruğu sıkıştığı ve zora geldiği için kaçtı ve sızlandı.Tıpkı ondan önceki Kimi gibi.Zora gelen bir eşitliktir deyip kaçıyor.Göreceğiz hep beraber bu sene alonsoyu.Bakalım ne yapacak.Çaylak dediğiniz adam herkesten daha cesur ve hızlıydı bu sene.Sadece şansı yaver gitmedi o kadar.Yine tekrarlıyorum kim ne derse desin Raikkonen bileğinin hakkıyla kazanmadı.Ve bunun bedelini bu sene ödeyecek.

  2. McLaren-Mercedes avatarı
    McLaren-Mercedes

    Şu Alonsocularıda bi türlü anlıyamıyorum sürekli mızmızlanıyorsunuz kabullenin işte HamiLton Alonsodan daha iyiydi..Takımın desteklemesi derken Alonso ile eşit şartlar altında yarıştırıldım ben çaylağım diye geri plana atılmadım demek istiyor tabi anlıyana..

  3. işte kendi agzıyla söylüyo takımın kendini destekledigini onu sadece son yarısta desteklemediler her zaman desteklediler feninin hakkını yediler bu da cok acık alonsoya bos konusuo esitlik var dienlerde hamiltonun bu demecini de iice okusunlar esitlik varmıymıs yokmuymus ozaman anlarlar

  4. massa the best yenimi anladın bunu herkes bas bas sölüodu alonsoya psikolojik baskı altında bırakıldığını ron ve çaylak ta söledi ronda yarışta söledi e daha ne olsun 1.ağızlardan olaylar tescillenmiştir.alonso şikayet eder,doğru olduğu şeyi savunur ama anticiler hep onu mızmızlıkla suçlarlar ama gerçekler ortada haa lewis eksik sölemiş sadece son yarışalrda diil çaylak; takımın hep seni destekledi.sana uzun yıllar maccada kalman ve daha bisürü karışıklığa yol açmamanı teemenni ederek başarılar.

  5. massathebest avatarı

    nasıl yani ''takımın beni desteklemesiyle'' ?? yani takım son yarışlarda hamilton'u mu destekliyordu? mclaren'in eşitlik ilkesini savunması nerde kaldı o zaman? alonso şikayet etmekte haklı mıydı? yanlış anlaşılmasın, ben mclaren'in sezon boyunca eşit davrandığını düşünenlerdendim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir