Alonso, Ferrari'ye Olan İlgisini Yineledi

yazar:

kategori:

Adı sürekli olarak Ferrari koltuğu için geçen İspanyol pilot Fernando Alonso, bir defa daha ünlü İtalyan takıma olan ilgisini gösterdi.

Şu anda Renault adına süren Alonso için bazı otoriteler 2010’da yarışmak adına Maranello kökenli takımla imzaların çoktan atıldığını bile öne sürüyor.

Alonso’nun şimdiye kadarki açıklamalarında sürekli olaran Ferrari’yi öven sözle yer alıyordu ve bu ifadeleri son olarak şimdi de İtalyan Sky’a kullandı.

Alonso: “Profesyonel pilot oluğumuzda heğimiz o araçlardan birine sahip olmak isteriz.”

“Bu neden pilotlar için bir hayal? Bilmiyorum, garip bir şey bu. Çocukken sürekli olarak kırmızı araçlarla oynarsınız… Yarışmak, mücedele etmek, Formula 1 anlamına gelen bir marka, bir makine, bir renktir o.


Yorumlar

  1. bence ferrari schumacheri keşf ettiği gibi geleceğin yıldızı sebastian vetteli takıma almalı o zaman belki ard arda 5 yıl kazanırız.Alonso mu Raikonen mi diyosanız tabii ki Raikonen

  2. (2010 un sonuna kadar kalacağı kesin yani) tabii umarım yine sözleşmesini uzatır

  3. Kimi 2010 sonuna kadar bu takımda kalacağım diyor her seferinde ben 2010 da massa-alonso olucağına inanmıyorum ayrıca bu yine tekrarlıyorum bu sene henüz bitmedi dolayısıyla hangi pilotun daha formda olduğunu sezon sonunda göreceğiz bence hemen Kimni takımdan gidicek demiyelim.

  4. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    F1 Sana katılıyorum Dostum sonuna kadar. Şu anda Ferrariye schumi bile otursa brawn gp ye kafa tutamaz araclarini geliştirdiler ancak yetersiz yetişmeleri için downforce seviyesinde aracın dengesınde sorun lar mevcut 290 km hızla giderken arac savruluyor brawn gp de yol tutuşu daha fazla su an pilottan cok aracların konusulması lazım arakdasın soledigi gibi yalnız şu var Alonso 2010 da ferraride olursa Kimi Ve Massa dan daha iyi bir takım çalışması cıkartacagina eminim takıma nelerın yapılacagini aracda neyin eksık oldugunu nerede sorun oldugunu sunu yaparsak dahah rekabetci oluruz gibi acık konusan birisi massa defalarca araci geliştirmemız lazı mdıyor ama her grand prix de brawn gp lere yetişemıyolar şu an da takımda cok buyuk bir eksik var 2010 yılını düşünüp aracımızı nasıl 1 ci duruma getiririz diye dusunmeleri lazım yani en buyuk rakipleri brawn gp lere karsı nasıl bir arac yapmalıyız bunları dusunmeleri lazım 2010 da kers de yok artık ferrarinin sampıyonluk kazanma donemi baslaması lazım bunuda uzun bir aradan sonra 2006 da son sampıyonlugu olan ALONSO yapıcakdır 2010 sezonuna gelince ferrarinin kadrosu belli gibi MASSA-ALONSO 2 lisi olucakdır bu msj mı unutmayın arkadaslar sezon sonunda demedi demeyin 2010 da massa alonso 2 lisi olucak ve ferrari brawn gp 2 lisi olusucak mc larende olursa sasırmam 3 de 1 cilik ıcın mucadele verebilir ama sunu belirteyim pilotaj acısından alonso kimi ve massa ya oranla daha az hata yapıyor suruslerini izleyin yan yana koyun benım 2001 den beri arşivim var 58 dvd sıgdırdım hepside calısıyor alonsoyla kimi ve massa arac surus stillerine bakın aradakı farkı goruceksınız kımın daha az hata yaptıgını demek istedigim alonso ferrari gelip iyi bir paket yaparsak bunu en iyi kullanan alonso olucakdır.Yeni pilot demek yeni umutlar demek 2010 şimdiden merak ediyorum.

  5. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    f1 arkadasıma katılıyorum.pılotaj aractan sonra gelıyor artık.su ankı pılotların ıcınde 3 samp var ve hepsı dokuluyor.ıs pılotajda olsa su an ferrarının ılacı olarak gosterılen alonso kendı takımında bırseyler yapardı.cunkı kendı takımının buyukluk butce alt yapı fabrıka vs gıbı konularda ferrarıden bır farkı yok bana gore.

  6. Bence ne alonso ne kimi ne de massa ferrarinin derdine derman olur. Neden mi? Nedeni çok basit.. Çünkü F1 de son yıllarda pilotlar değil araçlar yarışıyor. Bundan 5 yıl öncesine kadar pilotun araç üzerindeki etkisi %50 lere varırken şimdilerde 20 lere bile çıkmıyor. Hamilton, alonso, kimi, massa, vettel gibi pilotlar ve diğerleri gibi bir ayrım olmaya başladı. Aslında bu saydığım pilotların hepsi birbirine çok yakın. Altındaki araç iyiyse harikalar yaratıp birilerinin gözünde efsane olurken bir sonraki yıl adları bile anılmaz oluyor. Tıpkı geçen yıllarda hamiltonun bu yıl ise buttonun F1 ilahı olması gibi. Bu söylemim hamiltonun kötü pilot olduğu anlamına gelmesin. Ama dikkat ederseniz şu an kimse hamiltonun muhteşem sürüşünden bahsetmiyor.

    Ortada şöyle bir gerçek var, kısır döngünün içerisindeyiz ve kötünün iyisini aramaya başlıyoruz. Farkındamısınız bilmiyorum uzun zamandır pilotajla ilgili hiç bir şey konuşmuyoruz. Çünkü farkedilen bir pilotaj yok ortada. Ben çok iyi hatırlıyorum mika ile schumi arasındaki
    fren muhabbetini.

    Demek istediğim siz şuanki Brawn gp gibi bir araç yapın ve isterseniz içerisine piqueti oturtun. Takımda onu 1. pilot olarak görürse işte o zaman yeni bir piquet efsanesi daha çıkacaktır ortaya.

  7. önemli değil arkadaşım yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim sen kusura bakma.
    senin gibi mantıklı düşünenler gibi düşünmemek eldemi. ne yazık ki bahsettiğin o düşünce özgürlüğünü sindiremeyenler var ve yine böyle demişsin abuk subuk yorum yapıorsun gibi etiketleri yapıştırıyorlar hemen.

  8. schumii arkadaşım kusura bakma o halde..benim gibi düşünenleri görmek güzel..

  9. cem arkadaşım ben zaten yorumun saçma olmuş demiyorum aksine ben yorumunu beğendiğimi de yazıda belirttim ayrıca beğendim işaretini de tıkladım. yorumun eksi puandaydı ben okuduğumda onu söyledim muhtemelen massayla ilgili kısmını saçma bulup beğenmemişlerdir dedim. hani bazı arkadaşlara göre bazıları abuk subuk yorumlar yapıyo ya.

  10. Yavuz Balcı avatarı

    Bir Mclarenci olarak alonsonun ferrariye gitmesini isterim.kimi yi beğenmeyen arkadaşlar varsa saygı duyarım yalnız tekrar gümüş arabada görmeyi çok isterim.ben her zaman Mc Laren aracında yarışan pilotları desteklemişimdir.ama gridde kiminin üstüne adam tanımam.bu adam bambaşka.son 6 senede tek şampiyonluğu olmasına rağmen bence son 6 yılın en heyecan veren pilotudur.

  11. faruk sapmaz avatarı

    alonso ile hamilton 2007 sezonunda aynı puanda idiler…vettel iyi bir pilot ama alonso ile anlaşabilmesi çok zor.bunlar egolu insanlar.bunlar için en güzel deyim iki karpuz bir koltuğa sığmaz.ya vettel gelir ki buda ferrariye en az 3-4 sene ileri atar başarı konusunda.yada alonso gelir daha kısa sürede 1 likler yada şampiyonluklar alınabilir.
    birde takım patronluğuna schumi gelirse,işte o zaman sevmesemde ferrari tadından yenmez…

  12. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ben alonsonun ferrarıye gelmesını ıstemıyorum.hos ben bır ferrarı taraftarı degılım ama yıede alonso ferrarı nın ılacı degıl.

    alonso samp oldugu donemde ferrarıye neler soyledıgını herkes bılıyor.ferrarı ıcın unutulmaz schumı ıcın neler soyledıgıde ortada.ferrarının ılerı gelenlerı buna ragmen getırırmı bılmem ama bence ferrarının ılacı alonso degıl..nedenmı??

    su anda ferrari ele reno nun bır bırınden hıc bır farkı yok.ıkısde buyuk takım.ferraıde en fazla puan alan massa nın 11 alonso nunda 11 puanı var yanı ferrariye gelse bundan ıyısını yapamaz.ha yapabılır dıyen varsa e kardesım renoda sımdı neden yapmıyor.ferraıde adam gıbı arac olsa massa yapar kımı yapar zaten.

    ustelık baba bır takım arkadası oldugunda mc larende hamıltonla mucadelesınıde gorduk.her ne olursa olsun bır caylagı bıle gecememıs bır adamın ferrarının derdıne deva olacagını dusunemıyorum.ferrarıye gelırsede gorecegız zaten kımı ferrarıden gıderse gıttıgı yere gıderım.bırakırsa adamım var zaten.oda sutil.

  13. schumii arkadaşım yaptığım yorumda massa bölümünde hangi cümlelerim abuk-sabuk oluyor..birincisi önümde kanıtlar var herşeyi kanıtlarım..ikincisi yorumlarıma kesinlikle laf ettirmem..ücüncüsü düşünce özgürlüğü denilen birşey var ve ben bu hakkımı herşekilde kullanırım bunu böyle bil.

  14. ohohohoooooo bu genç çocuk cok iyi geleceğin schumisi deniyor onun için :))
    neyse alonso gelecek o velli oldu zaten hadi hayırlısı bakalım

  15. Haklısın ama Vettel için daha erken bence.iyice olgunlaşması lazım .Ufak tefek hatalar yapıyor hala.1 kaç yıl sonra olabilir.Bence geleceği çok iyi Vettelin bana öyle geliyor.

  16. o da olabilir forzajenson ikinci bir hamilton vakası yaşanabilir o durumda ama en iyi pilot kombinasyonu ikisi gibi geliyor bana.

  17. Bence hiç iyi olmaz Alonso Vetteli kaldıramaz.

  18. faruk sapmaz bence pilotları kimi zaten emekliye ayrılır bu sene olmazsa seneye. alonso da şu anda bu ihtiyacı karşılayabilecek en iyi pilot yanına da vettel harika olur.

  19. Bu kadar belli etme alooo:)Anladık seneye geçicen Ferrarine.

  20. cem yorumun çok güzel tebrikler. ama yinede massa kısmıyla yorumunun abuk subuk bulunmasından ve eksi oy almaktan kurtulamamışsın.

    ben de alonsoyu ferrari de görmek isterim her ne kadar schumi döneminden bi antipatim olsa da. bu çok takdir ettiğim kiminin ferrariden ayrılmasına neden olabilecek olsa bile.

  21. elif çivici avatarı

    alonso cidden kimi ve massa dan daha motive ve komple bir pilot..motive olabilmesi için başkalarına gerek olmuyor..kendi kendine yetiyor..konsantresi de müthiş..bkz: bahreyn gp

  22. sinan yorumların uygun ya da abuk subuk olması senin onayından geçtikten sonramı belli oluyor sen kimsin. haksızlığa uğradığını düşündüğüm birini savunmak saçmalık mı siz busunuz işte bikaç kişi ittifak kurmuşunuz en iyisini siz bilirsiniz karşıdakiler art niyetli aptal beyinsiz. bana göre de senin yorumların şaçma olmayacak kadar kötü.
    benim burda Schumi hayranlığımı sorgulamak da senin gibi bi densize düşmez.
    schuminin çok büyük bir hayranıyım ama insanın bir sporu izlerken doğası gereği birini tutması gerekiyor. hem ferrari pilotu olması hemde hoşuma giden kişiliği nedeniyle kimi taraftarıyım. schumi hayranıyız o yarışmıyor diye kimseyi de tutmayalım mı onuda mı senden izin alayım. benim amacım niye ortalığı karıştırmak olsun elime ne geçecek asıl abuk subuk yorum bu. ortalığı karıştıran kendileri bi de suç bastırmak için zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar allah allah

  23. faruk sapmaz avatarı

    massa,kimi,alonso (schumi)
    günlerdir padokta konuşulan konu ferrarinin alonsoya ihtiyacı olduğu,bunu söyleyen insanlar yıllardan beridir f1 in içinde olan insanlar,yorumları eleştiriye açık olabilir ama yanlış değildir,f1 de başarılı olmak komple bir takım işidir.kimi ile massa kötü bir ikili değil.elde edilen bir şampiyonluk ve kılpayı kaçırılmış bir şampiyonluk,fakat ferranin bir irtifa kaybettiği gerçek ve ne yazıkki bazılarının kellesi vurulması gerek.bu sistem bu şekilde işliyor…ya sistemi değiştirelim ya da pilotları…hangisi

  24. haberin başlığı alonso-ferrari ilişkisinden bahsederken site sakinlerinin kimi-massa muhabbeti v.s başka konulardan konuşması ilginç..öncelikle daha öncede belirttiğim gibi ben istikrardan yanayım pilotun altına iyi bir araç ver şampiyon olamazsa o zaman alternatif ara..ama sen şampiyona liderinden 50 üstü puan fark ye sonra yeni pilot arayışları içine gir..böyle iş olmaz ferrari iyi araç verdi de pilotlar mı şampiyon olmadı..raikkonen tartışılmaz bir pilot sauber ve mclaren onun yaptıklarını daima hatırlayacaktır..şanssızlıkları olmasa neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz..massa o da raikkonen ile aynı takımdan..kimi pistte iken o test pilotuydu..kimi kadar çabuk fark edilemese de bana göre en f1 tarihinin en iyi aracının kokpitinde yer alıyor..ikiside çok değil son 2 yılın kuşkusuz en iyi pilotlarından..biri şampiyon olurken öteki kaçırdı..bu yıl ikisinin de kötü sezonu..bu bir daha şampiyon olamayacakları anlamına gelmez..gelelim alonso'ya renault 05-06 sezonlarında rekabetçi bir araç üretti ve alonso raikkonen ve büyük üstad schumacher ile mücadele vererek bunları kazandı..07 de mclaren döneminde raikkonen ile yaptığı mücadeleyi kaybetti..08 de ne oldu da alonso şampiyonluğun yanına yaklaşamadı..aracın iyi olmamasından dolayı..şimdi sonuç olarak açıklarsak raikkonen-massa-alonso gibi pilotların altında iyi araç olsun zaten potansiyeli olan pilotlar..tarih bunun kanıtı..pilot üstünlüklerinden söz edersek istatistikler alonso ve raikkonenin massadan bir gömlek üstün olduğunu gösteriyor, hakkını yemeyelim kimsenin..ancak iyi pilotun iyi takımda çok iyi şeyler yapması her zaman mümkün olamayabilir..şahsım adına işin kısası ferrarinin yapması gereken pilot bütünlüğünü koruması ve bu olaylara kulak asmak yerine araca konsantre olmaktır..saygılar.

  25. Schumi nickli arkadaş biz senin gibi o kutsal nick e ve avatara sahip böyle abuk sabuk yorumlar yapan kişileri daha önce görmedik.Sen açık bir şekilde fanatik kimicilerdensin amacında ortalığı karıştırmak.

  26. Mehmet Özmaldal avatarı
    Mehmet Özmaldal

    cocukken hayalim mclarendi diyende alonso degilmiydi…alonso gibi bir pilot ferrari adına gayet iyi olurda pilot kadrosunu koruması gerekir…

  27. erman sen ne diyosun ya evet özel seçildim varmı diycen.
    iyi oku oraları neye istinaden onlar yazılmış ondan sonra konuş. adam kimi geldikten sonra rekabetçi bir araç verildi demiş bende ondan önce massanın takım arkadaşıyla yani schumiyle rekebet edebilecek bir aracı yokmuydu demişim.

  28. ege zaten bu değişmez bi gerçek taş çatlasa massa bundan öteye gidemez daha önce de dediğim gibi ferrari massada o ışığı görse alonso gibi birini değil ikinci pilotluğu kabulenecek ya tecrübeli birini ya da genç bir yeteneği getirir. tabi getirecekse bunlar söylenti ama her söylentiden sonra sanki massa değil de kimi gidecek gibi yorumlar başlıyor. sanki montezemelloyla direk kırmızı hattan bağlantıları var nerden biliyorlarsa rai nin gideceğini. bizde buna tepki gösterince sanki ilk yorumu biz yazmışız da tartışma başlatmışız gibi pilot tutmayan bilirkişimiz geliyor bize saldırıyor. bize kehanette bulunmayın derken kendisi hala bitmemiş sezonun kıyaslamasını yaparak kehanette bulunuyor. benim için pilot önemli değildir kim gitmiş kim kalmış farketmez derken her yerde massayı savunuyor. savunabilir sanki her tartışmada suçlu kimi taraftarlarıymış gibi onlara yüklenip massayı savunuyor.
    birine göre de alonsoyla massa çok iyi takım arkadaşı olurlarmış nerdeyse yumruk yumruğa kavga edecekleri olayın üzerinden çok zaman geçmedi heralde.

  29. şu yukarıda bir eleman var schumii nickli. seni özel seçildin galiba.

    2006 yılında neden massa schumiyi 2008 de kimiyi yendiği gibi yenemedimi diyorsun sen.
    bu soruyu sorabiliyorsan sen hiç f1 izleme.
    massa schumiye ilah gibi baktığını onun şampiyon olabilmesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi o kadar sen ne yapıyordun o sıralar? ayrıca schuminin kazanamayacağı kendisinin üstün olduğu yarışlarda da gücünü gösterdi. 2006 türkiye yarışı en basit örnek.

  30. iyi de eğer massa 3 yıldır takım arkadaşından daha fazla puan topluyorsa Kimi 2007 de nası şampiyon oldu?? ayrıca henüz bu sene tamamlanmadı, bence bu sene nin sonunda daha gerçekçi konuşabiliriz o zaman bakarız kimin daha fazla puan aldığına…

  31. Alonso gelince Massanın ikinci pilot kalacağını (ki hala öyledir) bu sporu takip eden herkes bilir.(massa fanları hariç)

  32. burak bocek avatarı

    Ferrai bu sefer geride kalmaz ve testleri iyi değerlendirirse ve tabi artık şu hatalardan ders alıp idaresini kuvvetlendirirse neden kırılmasın rekorlar?Bugün Brawn'nın yaptıklarını daha önce çok kereler başardık.Artık işler çok daha zor belki ama iyi pilot araç ve ekip kombinasyonu bir arada olursa başarı kaçınılmaz olur.Hayırlısı olsun ben artık o gitsin bu gelsin demem kim başarı getirip bu seneki durumu unutturacaksa o en iyi seçim olucaktır.Araç nazar değmesin artık daha dayanıklı görünüyor ve iyi bir stratejiyle ve bu Alonso ile zaten gerisi çok kolay olucaktır

  33. kaderin cilvesine bak!
    2 sene öncesine kadar kanlı bıçaklı olan alonso-ferrari taraftar cephesi şimdi ittifak yapmak üzere. en güzelide bu alonso'nun ferrariye geçip bazı pilot ve takımlara ders vermesi gerekir aynı şekilde ferrarininde ders verecek takımları ve fıa var! müthiş rekorlar kırılır mı acaba 😉

  34. o zaman rekebetçi bir araç kimi geldikten sonra verildi anlamında yazmıycan ben senin dediklerini gayet iyi anlıyorum ama sen yanlış ifade ettim deme cesaretini gösteremeyosun. pilotaj olarak zaten schumiyle eşit şartlarda yarışamazdı fark var çünkü. ama sen orda araca vurgu yapmışın

  35. burak bocek avatarı

    Sauberden sorna Ferrari onuda yanlış anlama sakın malum senden beklenir

  36. burak bocek avatarı

    Ferrariye gelemden önce Massa yarış kazanabilecek bir araca oturmadı.2006yılında pilotluk yapıyordu bu takımda ondan önce Sauber ve Ferrari test pilotluğu var.Yanında Scumi varken nasıl yenicek onu.Ben o kıyaslamada eşit şartlarda şuan ki takım arkadaşı kimiye oranla son 3 yılda daha çok puan pole artı zafer kazandı demek isteidm.Halen daha anlamadın gitti.Mclaren 2006da belki kötüydü ama sonuçta Mclarendir herşeye rağmen.

  37. sen daha yazdığının ve yazılanın ne anlama geldiğini bilmiyorsun bi de kalkmış ahkam kesiyosun.
    kimiyle kıyasladığını anlamıycak kadar senin gibi değiliz.
    "Neden son 3 yılı kıyasladım çünkü altına rekabetçi bir otomobil o zaman verildi."
    bu senin sözün ne demek 3 sene öncesinde massaya rekabetçi bi araç verilmedi demek.

  38. burak bocek avatarı

    nasıl fasa fiso piquet dedin adam sennaya karşı yarışmış şampiyonluklar kazanmış kolay mı öyle.sen belirlemiyorsun pilotların değerini.senin gibi f1den zerre anlamayan birisi o şampiyonları pilot görmeyebilir bu hiçbir şeyin kanıtı değil.j.manuel fangio 5 kez hemde f1in ilk yıllarıdna en zor araç sğrme şartlarında şampiyonluklar yaşamış daha ne montoya kötü bir sürücü müydü taş gibi kullanıyordu adam

  39. genellerim tabi bana yıllar geçtiği halde hala F1de konuşulan iz bırakmış senna dan başka bir güney amerikalı göster fasa fiso hepsi senin gibilerin abartması. senin çok bildiğin belli oluyor kimin ne kadar şampiyon olduğunu belmekle f1 bilinmiyor malesef öyle. sendenmi öğrenecem ben F1'i

  40. burak bocek avatarı

    Arkadaşım 3 sene önce dediğim kimiyle kıyaslama sen anlamaktan mahrumsan ben ne yapayım.kimiye oranla son 3 yıl.herhaldeki schumiyle kıyaslamadım daha onu anlamaycak durudma değilsin

  41. ayrıca ne yani schumiye karşı massaya rekabetçi bi verilmedidemi massa geçemedi.
    yok bide 3 sene öncesini schumi gibi biriyle massayı kıyaslama densizliğini gösterseydin.

  42. burak bocek avatarı

    İkinci pilot olarak kalır demişsin bende öyle olmayan başka brezilyalılarda var dedim.Ne oldu zoruna mı gitti bu cevap.insan bilmiyorsa öğrenicek 2 tane brezilyalı şampiyon olamamış diye lafa bak hepsini genelliyorsun.

  43. burak bocek avatarı

    Ne biçim konuşuyorsun kardeşim sen hadsiz!!Biraz ağzını topla ben muhteşem pilot mu dedim?Eksik bilginle gelip burda sallıyorsun.Neymiş Brezilyalıların kaderiymiş.Daha sen pilot tanımıyorsun al bir şampiyon daha 2 kere oldu E. Fittipaldi.Atıp tutmadan önce öğreniceksin.

  44. evet kesin öyledir. zaten sizin önünüze gelen her sıradan pilota harika pilot muhteşem yetenek demeniz F1 anlayışınızı ortaya koyuyor. Vilneuve de harika bir pilottu efsaneydi ona kalırsa şampiyon oldu sonuçta.
    sana göre ne olduğnu düşündüğümüzü söylemek suç ne olabileceği hakkında tahminde bulunmak suç sanane kardeşim sana mı soracam.

  45. burak bocek avatarı

    Ayrıca Nelson Piquet yani jr'nin babasıda şampiyonluklar yaşamış ve ikinci pilot oalrak hiç kalmamıştır oda bir Brezilyalıdır.Güney Amerika'dan iyi pilotlar çıkıyor

  46. burak bocek avatarı

    Daha gelmeden ne olur ne bitelere ve eşsiz kehanetlerimize başladık.Bırakalımda geldiği zaman belli olsun.Hem pilotlardan illa ki birisi diğerine baskın olucak.Massa geçilince bu bize haz veriyorsa acaba biz gerçekten Ferrari fanımıyız diye kendimize sormamız gerekir.Bence Massa sönük kalsada hep geçilsede sorun değil neticede Ferrari başarılı olucaksa şampiyon olucaksa kimin geçileceği pek sorun değil.Belki yarışlarda evet ama sıralama turlarıdna Massa pistte her pilotu rahat alt edebilir.Son üç yılda takım arkadaşından daha çok puan,pole artı zafer almış birisi Massa.Neden son 3 yılı kıyasladım çünkü altına rekabetçi bir otomobil o zaman verildi.

  47. massa taraftarları alonsonun gelmesine çok istekli nedense unutmayınki alonso kiminin yerine gelirse massa hepten yalan olur. artık kiminin isteksizliği mi diyelim form düşüklüğü mü diyelim normal şartlarda kiminin önde olması gerekirken massa rekebet edebiliyor kimiyle. alonso gelirse ferrari için çok iyi olur massa da boyunun ölçüsünü alır. alonsoya karşı nelsonun durmundan biraz iyi olur massa belki yarışta ve sıralamalarda bir iki sefer geçer. inşallah seneye ferrari olurda gelir alonso. massa her zaman ikinci pilot olmaya mahkum senna hariç brezilyalıların kaderi bu rubens nelson massa hep takımlarında ikinci pilotlar.
    ferrarinin bile massaya güneni yok hep 1. pilot olarak birilerini getirme çabalarındalar. Schumiden sonra kimi kimiden sonra alonso. massayı 1. pilot görseler tutar yanına heidfeld gibi birini alırlar.

  48. umit isbilen avatarı

    evet bence de çok iyi olur alonso ferrari birleşmesi. kimi iyi bir sürücü ama hırslı ve istekli değil 2 senedir. alonso hırsını yitirmiyor sürekli zorluyo massaya iyi bir takım arkadaşı olur bence…

  49. Sabırla seni bakliyoruz Alonso.Tabi önümüzdeki sene için FİA-FOTA anlaşması sağlanırsa ve Ferrari hala F1 de olursa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir