Williams Son Noktayı Koydu: FIA'nın Tarafındayım!

yazar:

kategori:

Sir Frank Williams, bugün yaptığı açıklamada FIA-FOTA mücadelesinde rengini net bir şekilde belli etti ve FIA’dan tarafta olduğunu söyledi.

Williams ve Force India takımları, 2010 sezonu için koşulsuz başvuru yapmalarının ardından FOTA üyeliklerini kaybettiler.

Williams, FOTA’da önemli rol oynayan Toyota’dan motor alıyor ve bu karışık duruma rağmen Williams, 2006 spec Cosworth motoruna geçmektense mevcut anlaşmayı sürdürmeyi istiyor.

Ancak Williams artık Toyota ile savaşın 2 farklı cephesinde olduklarını kabul ediyor.

Williams “Biz dışarıdayız. Onlar bizim birlikten çıkarıldığımızı söylediler. Eğer bir okuldan kovulursanız geri gitmezsiniz, değil mi?”

“Eğer 2 seri olursa biz o zaman FIA tarafına gideriz, nokta.” dedi.

Ancak Williams ayrılık düşüncesinin ciddi olabileceğini düşünmüyor ve böyle olursa bu takımların padoktan adam toplayacağını düşünüyor.


Yorumlar

  1. ayrton senna  avatarı

    seneye çok kötü izlenme oranları olabilir ferrari,mclaren,Bmw gibi takımlar iyi olmazsa F1 köklü değişiklere gitmek zorundadır.

  2. senın zaten kımın yanında oldugun bellı deil gelene hoş gel gidene boş ver

  3. elif çivici avatarı

    gidersen git bu mosleyin peşine takılıp da yola gidenden hayır gelmez..

  4. Ölmüş eşşek kurttan korkmazmış.Bununki o misal.

  5. Ne halin varsa gör !

  6. Para taraf tanımaz, bilmez. Toyota para kazanmak için yine de Williams'a motor verir. Aynı konu diğer üreticier için de geçerli. Mercedes, Ferrari vsde diğer gelecek takımlara motor vermek için sıraya gelecek. Unutmayalım ki Renault F1den resmi olarak ayrıldıktan sonra bile Supertec adıyla fason olarak Williams'a motor vermişti mesela.

  7. umit isbilen avatarı

    tamam işte seneye force india, williams bi kaç da ucuz takım alın yanınıza aranızda yarışın, bırakın f1 bu işi bilenlere/bildiklerni unutmayanlara kalsın…

  8. Çokta tıınnnn.Yaw ne sanıo bu kendini sanki millet williams var diemi F1 seyredio.

  9. Williams FİA'nın serisinde olacaksa ben kesin o seriyi izlerim kaçarmı ya :))
    seni ve senin nerde olduğunu takan mı var fotayla olsan nolur olmasan nolur. yeni seri kurulursa sen yoksun diye izlenmiycek mi sanıyon rosberg ten başka neyiniz var elinizde.

  10. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Hey gidi Williams! ne haldesiniz bak. Efsanenin mühendisleri şimdi diğer takımlarda, o takımların en büyük isimleri olmuşlar. Şu anki mühendislerin ise aracın hızını korumasını bile sağlayamıyor strateji hataları yapıyor. ve sen hiçbir değişiklik yapma gereği bile duymuyorsun.

  11. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    istiyosan gp2ye git çokta tınn

  12. yasina saygidan ve gecmisinden kufur etmiyorum, sadece "bunak" diyip geciyorum.

  13. Hay Allah'ım Ya Rabb'im

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir