Barrichello, Button'ın Yükselen İvmesinden Endişelenmiyor

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, takım aradaşı Jenson Button’ın yükselen ivmesini Türkiye GP’sinde de devam ettirmesine rağmen endişeli olmadığını söylüyor.

İstanbul Park’taki yarışı tamamlayamayarak puansız ayrılan Brezilyalı işlerin değişebileceğini söylüyor.

“Bu bir saniye alır. Gerçekten bir saniye. Tüm tecrübemle sayesinde şu an çok rahatım. Temel olarak şu andaki durum beni kızdırıyor ama yarın başka bir gündür ve Silverstone benim için harik bir pist. Oraya yarışı kazanmaya çalışmak için gideceğim.”

Barrichelloi starttaki debriyaj sorununun ardından Türkiye’de elde ettiği sonuçla hayal kırıklığına uğradığını da yineledi.

“Jenson’ın startta yerini bana kaybetmekten nasıl kaçınacağı konuşuluyordu, onu geçebilirdim çünkü benim olduğum tarafta tutunma daha fazlaydı. Ama bir şey yapamadım ve aracın gücünü kullanamadım. Tamamıyla hayal kırıklığıydı.”

Brawn pilotu, Silverstone yarışının sezonun galibiyet sersine başlamak için harika fırsat olduğunu söylüyor.

“Evet, orayı seviyorum, pisti seviyorum. Sadece yarışmak değil üçte üç yapmak istiyorum. Her şeyi istiyorum; en hızlı tur, pole…

“İleri bakmam lazım. Jenson şu an aydınlıkta. Tüm fırsatlara sahip, bir çeşit Michael, çünkü herşey problemsiz oluyor onun için. Bir noktada bir bir düşüş olacak ve ben ipi elime almak için orada olmak istiyorum. Onun tüm yarışları kazanacağını düşünmüyorum. Bu yüzden kazanmadığı zaman ben orada olmalıyım.”


Yorumlar

  1. ayrton senna  avatarı

    Barichello Button'a göre daha tecrübeli fakat Button daha hızlı olduğu için çok iyimser tavır sergiliyor

  2. halil kaya mudahale derken? ayarlardan vs mi bahsediyorsun? eger oyleyse nasil bu kadar emin olabiliyorsun? bire bir ayni setup kullanmayabilirler tabi de, kasitli olarak rubens'in aracini yavaslatma gibi bir seyi takim neden pilotuna yapsin ki, sana mantikli geldi mi? sonucta rubens'in de yaris kazanip takim icin puan toplamasini isterler, her ne kadar 1. pilot button da olsa. anlatmak istedigin buysa eger, bana cooook mantiksiz geldi.

  3. barış özbek avatarı
    barış özbek

    Cidden çok antipatik oluyor bu arkadaş.Button onun gibi laf değil iş üretiyor.Barichellonun ise sadece çenesi işliyor.F1 in en tecrübeli pilotu olan bu zat seyircilerin bile bildiği bir şey olan yakından takip sonucu ilk pitlerden önce lastikleri bitirip bunun nasıl olduğu ve suçlu olmadığına dair demeç veriyor ki son sözlerinde de düşüşe geçecek bir butttondan en çok kendisinin keyif alacağını açıkça söylüyor.Ferrari ve diğer takımlar sana fazlasıyla şans verdi ve sızlanmaların artık kabak tadı verdi,alonsoda sızlanıyor bari ancak bir alametifarikası var senin neyin var açık ,hiçbir şey.Artık bırakta genç pilotlar sahneye çıksın.

  4. ben schumiye laf atıyor demiyorum zaten hep schumiyle birlikte olduğu sezonları hatırlatıyor kendini olan oldu artık konuşmaması gerekir yarışlara konsantre olup yavaş araçları nasıl geçeceğini öğrenmesi gerekiyor

  5. siz gülün rubense bakalım jenson neler yapacak silverstone de.rubens buttondan ve takımdan intikam alacaktır.dikkatli okumamışsınız.adam michael e laf atmıyor bir çeşit michael konumu diyor yani 1 pilot tutmu var takımda diyor ve sorunları 1 ci değilde 2 pilot konumunda gördükleri beni buluyor diyor daha ne desin.şundan emin olun hatta demedi demeyin bu mesajımı unutmayın ingilterede rubens buttonun 40 saniye önündede olsa ross brawn aracın kontrolünü garajdan yönlendirip sorun çıkarttırıp buttona yarışı kazandıracaklar.tıpkı monacodaki sözde lastik aşınma sorunu gibi tıpkı istanbul ve avustralya startı gibi.bu kadar aşağılık ve sinsi düşüncede bir insan ross işini sadece yarışta değil alçaklıktada kullanıyor kafasını.

  6. yaw yapma rubens işin içine bi kerede schumiyi katma be saygılı ol biraz ya bu kadar da olmaz .burda jensona brawnada sitem ediyosun belli ama şimdi sutili geçemiyosun heikkiye temas edip spin atıyosun starta kalkamıyosun sonra herşey jensonın yanında diyosun.ingiltere içinse button ilk defa bu kadar yakın kendi evinde kazanmaya ben onun bu fırsatı geri çevireceğini düşünmüyorum tabiki aksilik olmazsa

  7. 7 yaristir o aracla kazanamayan rubens button'in kendi evinde mi kazanacak? komiksin rubinho..

    "Jenson şu an aydınlıkta. Tüm fırsatlara sahip, bir çeşit Michael, çünkü herşey problemsiz oluyor onun için."

    burada ince bir sitem seziyorum. ileride ferrari ve schumacher hakkinda yaptigi aciklamalari muhtemelen brawn'dan ayrildiktan sonra takim ve jenson icin de yapacaktir.

  8. xavi hernandez avatarı
    xavi hernandez

    ne alakası war şimdi 🙂

  9. xavi hernandez avatarı
    xavi hernandez

    ne alakası war şimdi 🙂

  10. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Endişelenmemesi doğal tabi,çünki Barrichello ezik bir pilot onun için önemli olan her yıl bir takımda yarışmak,yoksa yarış kazanmak çok önemli değil.Bu sayedede en çok yarışan pilot rekoru Barrichellonun elinde.Bu rekoru Ancak Kovalainen kırabilir,çünki oda eziklikte önde gidenlerden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir