Massa: "Mücadele Etmek İçin Hazırım"

yazar:

kategori:

Maranello’da gazetecilere açıklamada bulunan Massa: " Hiç olmadığım kadar mücadele etmek için hazırım."

İtalya’da Ferrari’nin evi Maranello’da takım 2008 yılında mücadele edecekleri otomobilin lansmanını yaptı. F2008 hakkında konuşan Felipe Massa: " Aracı ilk gördüğünüzdeki duygularınız tıpkı çocuğunuz olmuş hissi veriyor insana. Onu en iyi şekilde ve doğru yolda yetiştirmek için çalışmak çok önemli."

" Aracın bıraktığı ilk izlenim gerçekten çok güzel. Tıpkı diğer bütün Ferrariler gibi. Fakat bu yeterli değil. Görünüş önemli ama performans ve güvenilirlik daha önemli bir yer tutuyor. Takımın derhal aracı daha hızlı ve güvenilir yapmak için çalışması gerekiyor. İlk yarıştan önce biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor ve daha fazla yorum yapabilmemiz için aracın performansını kontrol etmek istiyoruz."

" En önemli konu sezon sonuyla birlikte neye ulaştığımız. 2007 sezonu gerçekten de harikaydı. Yarışlar kazandım ama bunun yanında çok değerli puanlara mal olan bazı sorunlarım da vardı. Bunlardan ders almamız gerekiyor ve yineden kazanmak için denemeliyiz. Gerçekten motive olmuş durumdayım ve takım kesinlikle olağanüstü. Şu anda evliyim ve daha ciddi birisi olarak geri döndüm. Mücadele etmek için hazırım. Her zamankinden daha çok."


Yorumlar

  1. massathebest avatarı

    aslan felipe sana da bu yakışır. kendini ispatlama dönemi çoktan geride kaldı şimdi sıra 1 yıl gecikmeli de olsa şampiyonluk için mücadele zamanı. her zaman inandım sana şimdi daha çok inanıyorum. sonuna kadar arkandayız felipe sayımız az olsa da –ruhumuz yeter–. allah yardımcın olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir