Brawn: 'Henüz' Takım Emri Yok

yazar:

kategori:

Şu sıralarda Brawn Brawn GP takımında takım emri uygulanmıyor ancak Ross Brawn sezon sonuna doğru bu ilkeyi benimseyebileceklerini yalanlamıyor.

Ross Brawn, Rubens Barrichello ve Jenson Button’ın İstanbul yarışından önce buluşup yarışta özgür olmayı birbirlerinden rica ettiklerini söyledi.

Brawn, Daily Express’e yaptığı açıklamada, “Sezon başında bir pilotu diğerine göre favori göremezsiniz ve sezonun devamında ne olacağına bakmalısınız. Sona yaklaştığınızda karar vermeniz verekir ve eğer böyle kararlar vermek zorunda kalırsak vereceğiz. Ama şu noktada karar vermeyi gerektirecek bir durum yok.” dedi.

Brawn, Barrichello’nun Schumacher’in gölgesinde kaldığı yıllarda Ferrari ile çalışmıştı. Bo konuda da konuşan Brawn, “Dünya şampiyonlukları kazanacak kadar şanslı oldum ve şimdi de kazanmak benim için çok önemli.” dedi.


Yorumlar

  1. vega_nitro arkadasima katiliyorum, Button her halukarda Rubens`i gecer, hadi son 3 yaristir takim emri var diyelim, oncesinde ki 3 yarista nerdeydi Rubens? Istanbul`da acikca gorduk ki Rubens yeteri kadar iyi ve hizli bir pilot degil, Schumi`yi gunahim kadar sevmem ama 1. pilot olmayi zaten hakediyormus. Bu konuda Ferrari`ye camur atmanin aptalca oldugu simdi daha acik..

  2. Benim yorumum Ross Brawn ferreride schumachere geçmesini istiyodu ama Brawn Gp de Barichello ya emir uygulanıyo çünkü ispanya da button 3 stop yapacaktı sonradan 2 stop yaptı takım emri kendini şimdiden hissettiriyor.Barichello Buttton'dan daha tecrübeli ama Ross Brawn en taktik düşünen patron ve açık ara Button'un önde olması Barichello'ya yapılan emri açıkça dile getiriyor.

  3. MagicAlonso avatarı

    henüz yokmuş çocukmu kandırıyorsunuz takım emri son 3 yarıştır kendisini ciddi şekilde hissettiriyor

  4. Takım emri olsa da olmasa da Button Barichello'yu geçer. Görüntü İatanbul Park'ta daha da netleşti.

  5. yok artık ya neyi yok kabak gibi ortada ispanyada barrichello'nun hakkını yediniz resmen takım emri ortada işte senin konuşmana gerek yok!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir