Heidfeld Kask Tasarımı Yarışması Düzenliyor

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld yeni bir kask tasarımı için bir yarışma düzenleyerek kazanan kişiye Almanya Grand Prix’sinde ücretsiz bilet hediye etmeyi planlıyor.

Kazanan tasarımın gelecek ay Nurburgring’de Heidfeld tarafından kullanılacak ve kazanan kişi yarış haftasonu için iki gold biletin sahibi olacak.

Heidfeld, “Bu yarışmanın amacı taraftarlarımın sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlamak. Tüm yaratıcı dizaynları ve sonucu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Ben her zana yeniliklere açığım. Mevcut kaskımın dizaynında da biz snowboardcudan etkilenmiştim.”

“Yıllardır bana kask tasarlayan Jens Munser ile birlikte kazanan tasarımı seçeceğiz ve cuma günü ilk antrenman öncesi kazanan kişi bana kaskımı teslim edecek. İkimiz için de harika dakikalar olacak.” dedi.

Yarışın ardından kask bir yardım kuruluşuna verilmek üzere RTL’e bağışlanacak.


Yorumlar

  1. Bence şuan Kimi ve Heikki.Sonra Kubi ve Trulli gelebilir.

  2. kimi iceman avatarı

    En iyi Kask kımın dersenız cevabı cok basıt 😀 'Kimi' her sene deyısık tasarım yapıyo kendı ve cok hos gerek sekıl gerekse tasarımı harıka

  3. Button'unkini ben beğenmiştim çok şekil geldi bana

  4. samet demirel avatarı
    samet demirel

    yine en güzel kask kiminin kaskı çok hoş kaskı afilli

  5. massa raikkonen aynen katılıyorum.gerçi rubens e lafım yok o 93 ten beri aynı tasarımı kullanıyo ama buttonun daha önceki tasarımı güzeldi hatta ingiltere 2008 de müthişti.ama şimdiki button kaskı iğrenç ne öle sapsarı afedersiniz lağım rengi gibi.

    heidfeld e gelince iyi bir fikir ama 2006 dan beri kullandığı müthiş mavi kaskını bırakıp kawasaki motor renginde kask takmış ulan araç mavi kubica bile kırmızı kullanıyo sen neden o maviyi bıraktın o renk sana çok şans getirdi hatta en iyi kariyerini yaşattı sana 3 yıl boyunca.inşallah düzeltirde mavi kaskına döner.

  6. ayrton senna  avatarı

    en iyi kask şu an yine KİMİ RAİKONEN

  7. Alonso'nun aslarına bayılıyorum valla. Kimi'nin de kaskları güzeldir hep (:

  8. Harbiden ya 🙂 Kimi`nin gecen seneki kaski en guzel kaskti, bu sene kimin sizce?

  9. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ne olur rubens ve button içinde iste birer tane.bir takımın pilotları bu kadarmı zevksiz olur :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir