Schumacher: "F1'in Üreticilere İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher, takımların FIA tarafından ortaya sürülen radikal bütçe sınırlaması kararlarına uymaya zorlanmaması gerektiğini belirtti.

Eski Ferrari pilotu, araba üreticileri olmadan Formula 1’in geleceğini kafasında tasarlayamadığını ve bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyor.

“Hayatımın büyük kısmını geçirdiğim ve gerçekten sevdiğim bu spordaki mevcut durum çok heyecan verici bir durum değil. Orada neyin olduğunu izlemek hiç iyi değil.”

“Ferrari’yi düşünün, isim çok önemli. Bu sporda çok büyük. Bu spor sayesinde bu kadar büyüdü. Aslında bu sporla birlikte büyüdü. F1’i Ferrari ya da uzun süredir burada olan diğer üreticiler olmadan düşünemezsiniz. Bir şekilde çözüm bulmaları gerektiğine inanıyorum ve bu çözüm sporu bugüne getiren takımlara uygun olmalı.”

“Böyle önemli üreticiler tarafından köklü değişikliklerin kabul edilmesini bekleyemezsiniz. Evet bir hedefleri var, giderleri azaltmak istiyorlar ama bunu adım adım yapmalılar. Dünyayı bir günde alt üst edemezsiniz. Bu imkansız.”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schumi bile diyor butcenın kısılması yanlıs olur dıye mosley bazı takımlara bu fırsatı vermesi lazım

  2. şumının farkı bu

  3. Onunda zamanı gelecek inşallah…

  4. ayrton senna  avatarı

    schumacher özledik seni.Ferrari takım patronu olman lazım.

  5. Üreticiler zaten diğer garaj takımlarına motor vererek, teknik destekte bulunarak kolaylıkla F1de yer alabilir her koşulda. Gitmeyecekler ki bir yere zaten.

  6. çok kaliteli konuşmuş.adım adım olmalı yoksa yazıl olur toyota ferrari ve diğerlerine.

  7. neredesin adamım sen ya özledik seni. yine kendin gibi durumu harika bir şekilde özetlemişsin. daha bunun üstüne ne denebilirki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir