Rosberg Hamilton’ın Üstünde Baskı Kurmayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Abu Dhabi GP’sine pole pozisyonundan başlayacka olan Nico Rosberg, yarış boyunca Hamilton’ın üzerinde baskı kurmayı amaçladığını söyledi.

Rosberg son yarışa 17 paun geride giriyor ve yarışı kazansa bile Hamilton’ın üçüncü olması gerekecek.

Bu yıl ki 11. pole pozisyonunu elde eden Alman pilot, sonuçtan memnun olduğunu söyledi.

Rosberg “Harika bir gün. Ayarlarda iyi bir iş yaptık. Herşey iyi çalıştı. Sonunda herşeyi bir araya getirip iyi bir tur atmayı başardım. Mühendislerime minnettarım”

“Bu sadece bir adım. Küçük bir adım. Pole pozisyonunun şampiyonla bir alakası yok. Önemli olan pole ya da başka bir şey değil, dünya şampiyonluğu”

“Herşeyden önce yarışı kazanmayı umuyorum. Yarışta aramızda büyük bir savaş olacağından eminim. Brezilya’daki formun devam etmesini umuyorum. Yarın Valtteri’nin özel bir form sergilemesini ve imkansız olanı yapmasını umuyorum”

“Lewis’in baskı altında kalacağından umutlum. Eğer Lewis baskı altında kalmaya devam ederse bir hata yapabilir. Söylediğim şey bugün yaptığı gibi, Brezilya’da yaptığı gibi bir hata. Her zaman ki gibi performansımı yüksek seviyede tutacağım” dedi.


Yorumlar

“Rosberg Hamilton’ın Üstünde Baskı Kurmayı Amaçlıyor” için 14 yanıt

  1. yarın rosberg şampiyon olursa siz seyredin gümbürtüyü ..

    1. Bır hafta gumburtu bıtmez 😀

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Yarın Bottas’ın özel bir form sergilemesini umuyorum sözü resmen acziyetinin bir tezahürü. Kaybedeceksen de delikanlı gibi kaybet.

    Yok Massa’ya güveniyorum, yok Bottas’tan özel bir umuyorum vs. Gridde Rosberg kadar itici ve kompleksli bir işim daha yok. Kazanacaksan da, Kaybedeceksen de adam gibi kaybet ya da kazan…

    1. Çok sağlam bir kaynaktan aldıgım habere göre Nico Massa nın Monaco daki evinden çıkmıyormuş.Sürekli Lewisin dedikodusunu yapıyormuş Massa ya.Gridde kimse ile konuşmuyor vs.laflar ediyormuş.Hatta sezon bittikten sonra Massa ve eşi , Nico Vivien çifti hep birlikte tatile çıkacaklarmış.

    2. Hamilton mu delikanlı ? hahaha

      http://www.trf1.net/formula1_haberler/56343-hamilton-ben-babamin-divaninda-buyudum-nico-ise-milyonerler-arasinda.html/comment-page-1

      ordan bir alıntı ; ” Formula 1’in resmi sitesine konuşan Hamilton “Size şunu anlatayım: Ben Stevenage’de çok daha harika olmayan bir yerde, babamın apartmanında bir divandan geliyorum. Nico ise Monaco’da jet ve bot gibi şeylerin arasında büyüdü.” “

  3. Prost 2 …

  4. Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek avatarı
    Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek

    Neymiş Rosberg baskıyı kaldıramıyormuymuş kaldıramayan Hamilton sürekli hata yapıyor heycan yapınca.

  5. BU sene görünen şeylerden biriside şu saf hız anlamında fazlaca abartılan pilotların takım arkadaşlarının sıralama seansı seramonisinden geride kalmış olmalarıdır.Rosberg, birazdaha yarış odaklı olabilse Hamilton daha zor bir son yarış geçirebilirdi. Diğer şey; F1 gibi bir organizasyonun son yarışına yakışmayacak nitelikde olan bu pistin hala son yarış olması aşırı derecede komik.Mercedesler bu kadar hızlıyken yağmur,… vss gibi etkileri olmayan tren pistinde nerdeyse yarış sonucu belliyken yapacak bir şey kalmıyor.DRS gibi bir etken dahi buradaki tren pisti tanımını etkilemiyor.Aşırı derecede zevksiz geçeceği belli olan bir yarış (umarım yanılırım).

    Pist bu ve araç da bu olunca Hamilton un şampiyon olma olasılığı %90 lara kadar vuruyor.İyi seyirler.

  6. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Bottas ve Massa üzerinde baskı kur tehdit et çocuklarını kaçır 🙂

    1. …… 😀

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Ahahahhah yıkılsın buralar @veli-ertuna 😀 😀

        1. 😀 yarın dananın kuyrugu kopacak…

      2. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir