Hamilton: “Hala Mücadelenin İçerisindeyim”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Abu Dhabi’de gerçekleştirilen sezonun son sıralama turlarında Nico Rosberg’in arkasında kalmasına rağmen şampiyona mücadelesinde olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Hamilton sıralamaların ilk 2 seansında en hızlı isim olsa da son seansta yaptığı hatalarla yavaş kaldı ve polü kazanamadı.

Hamilton “Hayal kırıklığı yaşamıyorum. Tabi ki pole pozisyonunu her zaman istersiniz. Birinci ve ikinci seanslar iyiydi ancak üçüncü seansta seansları bir araya getiremedim. Harika turlar atamadım ve Nico harika iş çıkardı. Ve yarın hala mücadelenin içerisindeyiz.” dedi.

Geçmişte 3 defa son yarışta şampiyonluk mücadelesi veren Hamilton, bu seferki mücadelesine daha akıllıca başlayacağını söyledi.

Haöilton “2008’den pek bir şey hatırlamıyorum ancak harika bir sezondu. Bu sezon ise farklı. Daha yaşlıyım ve daha akıllı olduğumu umuyorum. Çok şey öğrendim. Ancak takım arkadaşınıza karşı mücadele etmek başka takımda birisine karşı mücadele etmekten daha farklı.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Hala Mücadelenin İçerisindeyim”” için 7 yanıt

  1. nasıl bir cevap bu şimdi .. hala mücadelenin içerisindeyim diğilmiydin yani bu mücadelenin içinde … burnuma bir korku geliyor kaybetme korkusu

  2. startta Massa ne yapacak merak ediyorum. 2008’de son yarışta kaybettiği için hala Lewis’e kızgın mı acaba

  3. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Hamilton: Daha akıllı olmayı umuyorum.

    Kısaca; 2.lik bana yetiyor. Galibiyet için risk almayacağım demiş.

  4. Yarin yarisi kazanarak sampiyon ol karabela.. 🙂

  5. Lewis kendisine yetecek olan pozisyonu aldı. Nico da yapması gerekeni yaptı. Halen herşey Hamiltonun lehine. Yarın ihtiyacı olan ise arıza yapmayacak bir araç ve temassız bir ilk tur.
    Startta Willimslara gecilse bile sorun olmaz aslında. Pist üstünde geçemez ise, önceki yarışlarda Ricciardonun yaptığı gibi, Willamslardan biraz erken pite girerek, onları geçebilir. Tabi burda takımın yardımcı olması lazım, ama olur mu bilemedim.
    Willamslara geçilmez ise zaten Rosbergi takip etmeli. Bu da kendisi için en rahat senaryo olur. (Tabi Rosberg virajli kısımlarda kasıtlı yavaş kalmaz ise 🙂 )
    Eğer startta Rosbergi geçer ve arayı acamazsa, saniyorum Lewis için en zor ama bizim için heyecanlı bir durum oluşur. Ancak bu durumda da uygun zamanda Nicoya yol vermeli. Niconun önünde uzayıp giderse sorun yok zaten.
    Hangi senaryo olursa olsun, Nicoya kesinlikle yaklasmamali. Özellikle Nico hemen arkada ise, Spadakine benzer ama daha kontrollü bir hamle yaparak Lewisin lastiğini patlatabilir. En çok dikkat etmesi gereken husus bu.

  6. Yarin yarisi kazan ve oyle sampiyon ol hadi aslanim…

  7. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Şampiyonluk bizim dostum yarin parti var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir