Button, Abu Dhabi’nin Son F1 Yarışı Olmamasını Umuyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, 2014 Formula 1 sezonunun son yarışı olan Abu Dhabi’nin Formula 1’deki son yarışı olmamasını umduğunu söyledi.

McLaren, 2015 pilot kadrosunu aralık ayından önce açıklamayacağını duyurmuştu. Fernando Alonso’nun kesin bir şekilde McLaren’de yarışacağı düşünülürken takımın ikinci pilot olarak Button’u mu, yoksa Magnussen’i mi seçeceği konusunda kararsız kaldığı biliniyor.

Medya bu hafta sonu Button ile özel olarak ilgilendi ve Button’un ailesi de Abu Dhabi’ye geldi.

Button “Umarım bu son yarışım olmaz. Gerçekten öyle umuyorum çünkü daha verebileceğim çok şey var.”

“Tabi ki zihninizin arka planında son yarış olabileceğine, bu yüzden mümkün olduğu kadar bundan keyif çıkarman gerektiğine dair düşünceler var.”

“Ancak burada işimi yapmak, elimden gelenin en iyisini yapmak için varım. Pist dışında ailem ve arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Normalde olandan daha fazla konuşuyoruz.”

“Şu ana kadar bu hafta sonundan keyif aldım. Ailemin de burada olması harika.” dedi.


Yorumlar

“Button, Abu Dhabi’nin Son F1 Yarışı Olmamasını Umuyor” için 4 yanıt

  1. Button’a yapılan saçmalık o ayrı da. Bu Formula 1 özel adlı programdaki Button antipatisi hiç anlamıyorum. Zaten pek izlemiyorum genelde yarışa 5 dakika kala falan açıyorum kanalı da, bazen denk geliyorum bugün de denk geldim niye taraf tutuyorsun arkadaş? Özellikle gözlüklü arkadaş saçma sapan yorumlar yapıyor. (Daha önce de saçma yorumlarına denk gelmiştim) Sunucu kız ayrı bir felaket. Dünyadan haberi yok. Bence tüm haftasonu herseyi Serhan Acar sunsun. Hem sunsun hem yorum yapsın, en tarafsızı en bilgilisi Serhan Acar.

  2. Ben Magnussen ve Button ikilisini beğendim bu sezon keşke ikili bozulmasaydı

  3. bir çok f1 izleyicisi de öyle olmamasını umuyor. button’ın alamet_i farikası haline gelen sıralama sönüklüğünü düzeltmesi ve takım arkadaşını sıralamalarda yenmesi, ne ilginçtir ki yerine geçmesi düşünülen magnussen’e karşı almış ve yüzümüzde acı bir gülümseme bırakmıştır. puan desen button’da, yarış zekası, bulanık yarışlardaki öngörüsü, ıslak performansı, geri bildirimleri, çift katmanlı difüzör nedeniyle şampiyon olduğunu düşündüğümüzden dolayı rüştünü esas olarak mclaren’de, bir kimsenin bile tahmin etmeyeceği şekilde hamilton’a karşı göstermesi, takımı yatıştırıcı “ağabey” rolü ve taraflı-tarafsız herkesin kabul ettiği efendi, çirkeflikle ilgisi olmayan yapısı. üstündeki şampiyon apoleti de pastanın kreması.

    ama ben yine de button’a kızıyorum burada.
    mclaren’in ne mal olduğunu geçen sene takım arkadaşına yapılanlara bakarak anlamalıydı.
    sen bir şampiyonsun, mclaren’in keyfinin yetmesine, iyice tartıp biçmesine, birşeylerden emin olmasına izin vermeden resti çekip ayrılsaydın, hem boşta olan koltukardan birine sahip olur (ki red bull’un 2. koltuğu için en iyi adaydır button, puan makinesi), hem de şimdi zorla emekli edilmiş bir button yerine mclaren’in burnunu sürtüp haddini bildiren bir şampiyon olarak anılacaktın.

  4. Başta Magnussen demiştim ama şimdi Button daha mantıklı geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir