2014 Abu Dhabi GP: Alonso Ekibine Veda Ediyor

7fPXPez2JHU


Yorumlar

“2014 Abu Dhabi GP: Alonso Ekibine Veda Ediyor” için 14 yanıt

  1. Bu adamın altinda guclu bi araba olsa.Ferrari vettele iyi bi arac yapsa mercedes ferrari mclaren mucadelesi izlesek keske inanilmaz zevkli bi yil olur.Zaten bu sene seslerden dolayi hayal kirikligi yasadik bide mercedes in domine etmesiyle f1 bana hic zevkli gelmedi bu sene insallah seneye dedigim gibi liderlige cekisen 3 veya dahada fazla arac olur

  2. Alonso ne olursa olsun, büyük mücadele verdi takımda.Gittiği takımda Ferrari kadar rahat olmaz ıngilizler biraz daha profesyonel çalışıyor, pek duygusal değiller ıtalyanlar gibi.Ancak istediği arabayı bulması F.1 için iyi olur.Ferrari Mercedes ve Mclaren çekişmesi görmek o heyecanı düşünemiyorum.Başarılar samuray.

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Stella da gidiyormu acaba Alonso ile, bilgi varmı ?

    1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
      Alonso.Diaz #ForzaJules

      Massimo Riviola ve Stella’yi yaninda goturecek diyorlar ama kesinlesmis bir haber yok.

    2. Bugün; Vettel’in Stella’nın kalıp kalmayacağını sorduğu ve Onun Mclaren’in teklifini kabul ettiği cevabını aldığıyla ilgili bir haber vardı.

      1. Hiç sevmiyorum italyan aksanıyla ingilizceyi katleden Stella yı.Neyse başarı gelecekse Stella ya da katlanacaz mecbur.

  4. Yolun açık olsun alonso en sevdiğim ve en beğendiğim pilotlardan birisin keşke yeteneklerinde şanslı olduğun kadar takım konusunda da şanslı olsaydın insallah mclaren hondayla başarı elde edersin

  5. yeni takımında başarılar alonsoya umduğunu bulur inşallah …

  6. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    Yeni takiminda inşallah basarili olursun ki zaten Mclaren Honda da yani tuttuğum takimda olacaksin o yüzden gönülden istiyorum bunu. Şu an yarışan en iyi pilot olduğunu düşünüyorum gerçekten en verimli yılları basarısız ferrari de geçti. Umarim hem Mclaren Honda hem Ferrari tekrar yükselişe geçer ve Hamilton Rosbergin yaninda Alonso-Button(olsun istiyorum) Raikkonen Vettel ve ek olarak Ricciardo ve Bottas i şampiyonluk için mücadele edebilecekleri araclar içinde görürüz.

  7. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
    Alonso.Diaz #ForzaJules

    Şu iki video, benim icin Alonso’nun Ferrari’de ki en guzel iki anidir.

    http://youtu.be/46wPuwgFXlQ

    http://youtu.be/8DH8ubo-jsk

    Gecen 5 senenin ardindan Ferrari taraftarlari tarafindan hep guzel hatirlanmani umuyorum. Hak ettigini elde edemesende hayatta ki en onemli seylerden biri olan saygiyi kazandin. Bir coklari tarafindan en iyi pilot gosterildin ve gosterilmeye devam ediyosun. Bir gun bu “en iyi pilot” unvaninin karsiligi alip 3.title’ı hânene yazdiracagina olan inancim tam. Bizlere 11 zaferde, 44 podyumda ve daha bir cok anda yasattigin mutluluklar icin tessekkurler Alonso. Yolun acik, zaferlerin bol olsun…

    #GrazieFernando #AvantiFerAvanti #GiornataFantastica

  8. Onur Gentas avatarı

    Umarım yeni takımında seni üst sıralarda görürüz. Rekabetin içinde olduğunda yarışlar daha bir güzel oluyor.

  9. Bu Foto herşeyi anlatıyor.Ferrari mühendisleri Alonso yu gerçekten benimsemişler keşke bir şampiyonluk yaşayabilseydi takımda.

  10. İnanıyorum ki 3. şampiyonlugu hangi takımda olursan ol kazanacaksın, kazanmalısın..

    F1 tarihinin harika pilotlarının başında gelenlerden birisin, Ferrari’ninde sevdiği nadide pilotlardan birisi oldun, Ferrari tarıhının en zorlu rakiplerıne ve araçlarına denk gelmen en buyuk sanssızlıgın oldu, 4 sene Reddbul gibi bir araca, bu senede Mercedes gibi yegane hıza sahıp araçlara karşı mucadele ettın ve şampiyonluk veya takım için elınden gelenı ganı ganı yaptıgına ınanıyorum..

    Umarım kafandakıler gercek olur, sendeki istikrarı 15 senedır kımsede göremedım, başarılar İspanyol.

    GRACİAS!!

  11. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yolun açık olsun Alonso, bu takım çalışanları seni çok sevdi, sende onları çok sevdin, taraftar seni çok sevdi, elinden geleni yaptın 5 yıldır. Yeni yönetim iyi olur dedik ama eskiden beter kararlar aldılar sanırım. Bunu ilerde göreceğiz. İnşallah Mclarende şampiyon olursun, sen 5. 6. lıkların adamı değilsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir