Coulthard 2014 Williams Aracını Sürüyor!


Yorumlar

“Coulthard 2014 Williams Aracını Sürüyor!” için 5 yanıt

  1. 2 dakika 56 saniye BOTTAS V10 MOTOR HAKKINDA really good engine

  2. F-one-Driver avatarı

    Coultard baya baya etkilenmiş ya, hayatımda yaşamadığım bir ivmelenme dediğini duydum sanki, acaip etkilendi, ne var ki bu kadar anlamadım, demek ki akselerasyon inanılmaz ama gerisi fıs heralde, yoksa geriye sadece downforce eksikliği kalıyor eski F1 araçlarına kıyasla daha kötü olan, onca F1 aracı sürmüş biri bu kadar etkileniyorsa ?!!

    1. en başından beri söylenen buydu. Bu araçların torku ve ivmelenmesi gayet hızlı. Bunun dışında düzlük hızı da daha iyi. Şu anda eski araçlara göre yavaş kalmalarının büyük sebebi lastikler ve aerodinamik kısıtlamalardı. Motor eskisi kadar canavar olmasa da performans olarak çok yavaşlık söz konusu değil.

      1. F-one-Driver avatarı

        Düzlük hızı fazlalığı sanırım yeni aerodinamik kurallarla downforce dan verilen kayıp sebebiyle kendini gösteriyor heralde, yani geçen bir yorumda pitten çıkan gp2 aracı izlenimi verdiğini söylemişti birisi yavaş manasında, belki de villeneuve dü, bende anlamadım ağzı olan yorum yapınca, ama şurası bir gerçek ki bu denli bir ivmelenme coultard gibi bir pilot tarafından hayranlık uyandırdıysa bu çok ciddi bir artış demektir eskiye göre, ayrıca eski araç yeni araç kıyaslamasını yapabilme şansını da coultard dan başka kimse bulamadı bildiğim kadarıyla eski pilotlardan, adam hem redbull ile sürüş yapıyo zaman zaman, hemde 2014 williams kullandı, büyük şans, kendi de video da belirtiyor hayranlıkla, bir de button dan duymuştum sene başında aracın ivmelenmesinden çok etkilendiğini, ama başka da denk gelmedim, schumi de olsaydı esas izlenimi o zaman görürdük, mercedes ona reklam çekimi ayağına kesin kullandırırdı=))

  3. çok eğlenceli bir video olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir