Şartlar Yerine Getirilmezse Ferrari Yarışmayacak

yazar:

kategori:

Ferrari 2010 için yaptıkları başvuruda sundukları şartlar yerine getirilmedikçe gelecek yıl yarışmayacaklarını açıkladı.

Maranello merkezli takımın 2010 giriş listesinde ismi açıklandı çünkü takımın birkaç yıl önce yaptığı anlaşma spora bağlı kalması gerektiğini söylüyor.

Ancak Ferrari yapılan anlaşmanın FIA tarafından çoktan ihlal edildiğini ve bu yüzden yarışmaya zorlanamayacaklarını söylüyor.

Yapılan açıklamada, “Ferrari, 29 Mayıs 2009 tarihinde kesin şartları olan bir başvuruda bulundu FIA’ya. Bugün ise bu şartlar yerine getirilmiş değil. Buna rağmen FIA Ferrari’yi şartsız başvuru yapanlar grubuna dahil etti. Herhangi bir kuşkuyu ortadan kaldırmak adına Ferrari bu şartlar altında 2010 FIA F1 Dünya şampiyonasında yer almayacağını yeniden doğrular.” denildi.

 


Yorumlar

  1. Bana Aziz Yıldırım'ı hatırlattı :)))))

  2. FIA geri adım atmadıgı sürece bu işten dönüş olmamalı çekilmek zorundalar.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Durumlar karmaşık f1 de siyah bulutlar dolaşıyor kesin bir karar yok ferrari varmı yokmu kafam allak bullak oldu gercekten ilerleyen gunlerde anlaşılır ins.

  4. Ferrari yarışmasa da sırf taraftarları için "Scuderia Italia" tarzı bir oluşum yapabilir. Ferrari motoru ile destek verebilir. Yani ne olursa olsun Ferrarinin bir ayağı kesin F1de olacak diye düşünüyorum.

  5. Demekki okumak yetmiyomuş yazanları anlamak gerekiyomuş can bundy.Ferrari nin bu açıklamasında oku bi zahmet

  6. Ertan Akkaş avatarı

    Forza Scuderia Ferrari

  7. ewet bakın ferrarinin mantıklı açıklaması geldi bu takımı sevmeye başladım erkek adamlarmış sözünün arkasında liderlik yapıyorlar bunlar nereye giderse bizde o seriyi izler değilmi arkadaşlar

  8. 1 sonraki habere zaten ekledim Ertan. Okumayı biliyorsa özrünü dilemesi lazım.

  9. Ertan Akkaş avatarı

    Can bundy bu haberide okumanı istiyorum. Söz konusu olan Ferrari adını birkaç kelime ile kirletemezsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir