Mercedes’in Hamilton’a Şampiyonluk Jesti!

yazar:

kategori:

Mercedes takımı, dün Abu Dhabi’de kazanarak 2. şampiyonluğunu kazanan Lewis Hamilton’a pite dönüş turunda çok özel bir sürpriz hazırlamış.

Telsizden kutlama esnasında Hamilton’a direksiyondan “Default #44” modunu seçmesi istenmiş. Hamilton bu modu seçtiğinde ise ekranda karting yıllarına ait bir fotoğraf ve iki defa şampiyonluk kazanan sürücülerin isimleri yazılmış.

İşte o ekran:

 

B3JQciRCYAAJv3_

 


Yorumlar

“Mercedes’in Hamilton’a Şampiyonluk Jesti!” için 28 yanıt

  1. Vayyy süpermiş 🙂

  2. Yusuf Hitay avatarı

    yeni ekranlar ve elektronik sistem gerçekten ilgi çekici. mkv de oynatıyor mu acaba 😛

    bu arada yeni led ekranlarda neden sürat miktarı görünmüyor anlamadım. eskiden hız, vites ve konum gözüküyordu(kers miktar falan eklenmişti sonradan). belki de ben denk gelmedim emin değilim ama f1 2014 oyununda da gözükmüyor standart olarak.

    şaka maka hakkinen ile aynı şampiyonluk sayısına ulaştığını yeni fark ettim. o da diğerleri gibi gelecekte efsane olarak anılacaktır.

  3. BENDE ENTERESAN YORUMLARINDAN DOLAYI SENI KINIYORUM….

  4. Ros şampiyonlugu zaten startta kaybetti. Sorun olmasa bile Hamilton’i geçemeyecekti.

  5. Murat Aksoy avatarı

    Hamilton’un bu kadar sevilmemesinin nedeni eski McLaren pilotu olması mı? 2008 şampiyonluğu mu? Yoksa 2007’de Alonso ile yaşadıkları mı? Belki de hepsi.

    1. Onur Gentas avatarı

      Şu siteye göre söylermisin? Alonso mu Rai mi yoksa hamilton mı daha çok kişi tarafından sevilmiyor?

      1. en cok sevılmeyen rosberg 😀 baska herkes sevılıyor aslından 😀

    2. Bizde bir pilotun taraftarı diğer pilotları sevmiyor. Haliyle bir pilotun ne kadar taraftarı varsa diğerlerinin sevmeyeni o kadar çok oluyor. Bu kadar basit.

      Hiçbir pilotu tutmadan, Bottas gibi 1-2 pilota hafif sempatiye sahip birisi olarak söylüyorum, Hamilton’u sevmemem için olan sebepler Raikkonen veya Alonso’yu sevmemem için olanlardan daha fazla değil. Öte yandan hepsi F1 için bir değer ve kaybedilmemeliler.

      1. Onur Gentas avatarı

        Günay bey güzel açıklamışsınız. Sonuçta Rai taraftarının büyük kısmı Alonsoyu sevmiyor bunun tam tersi Rai içinde geçerli. Bütün bunlardan bir pilotun daha fazla sevilmediğini çıkarmak yanlış. Bu pilotların çok da fazla seveni var ve dediğiniz gibi F1’in değerleri bu pilotlar.

  6. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Ahhahahaah gençler beni güldürüyorsunuz 🙂

    Ne alakası var Rosberg şampiyonluğu startta kaybetti zaten.Geçildikten sonra Rosberg’in tüm motivasyonunu kaybetti farkı bile kapatamadı sonrada iki araçta da sorun çıktı.

    Bu ekrana yansıtmakta 2 dk’lık iş,Ros olsaydı ona yollarlardı 🙂

  7. kimin ezildiğini görmek isteyenin rosberg’in kazandığı yarışlara bakması yeterli. hamilton’ın sorun yaşamadığı hiçbir yarışı kazanamadı.

    bu iki pilota da yapılmıştır, yapılmasa bile son yarışa 17 puan farkla önde giren hamilton’ın arızasız bir yarışta şampiyon olması zaten garantiydi.

    benim asıl kafama takılan kanada’dan beri yaşanmayan bu sorun neden o kadar sıcak olmayan son yarışta ortaya çıktı? mercedes nasıl olsa iki pilotumuzdan biri şampiyon deyip araçları daha kolay arıza çıkaracak bir ayarla mı getirdi? o kadar baktık araçlara baktık dediler halbuki. belki olur da bir sürpriz çıkar mantığı olabilir mi? bu şekilde bir rosberg kumarı rosberg’in kendisine patlamış da olabilir.

    daha önce başlarına gelmiş bir sorunun yeniden olması? ilginç geliyor. hem de çözümü “fren dengesini öne almak ve biraz daha az zorlamak” kadar basit iken. lewis yarışın yarısında zorlamadan gitmesine rağmen kazandı. madem öyle mercedes niye bu kadar motorları zorladı son yarışta? lewis arkada olup aracı daha da ısınsaydı onda da çıkabilirdi. belki de şampiyonluğu o müthiş startla kazandı.

    hamilton yerine rosberg kazansa hem alman hem de gelecek sene daha büyük mücadele olacaktı. şimdi ise hamilton seneye bu sene yaptığı hataları yapmadan ve rahat olarak girecek, diğer takımlar yetişemezse sıkıcı bir sezon olabilir. o yüzden rosberg’in kazanması istenmiş olabilir.

  8. Haha kendinizi avutun evet. Sırf Lewis için özel hazırlanmış bi ekran vardır emin olun. Rosberg’e de böyle bi ekran hazırlayıp şampiyon olsaydı ekranda onu göstertmeyeceklerdi tabi canım tabi.
    Güzel yöntemler bulmuşsunuz kendinize. 4 sene üst üste takım arkadaşına şans tanıtılmadan yarışan bi pilot var ortada, diğer tarafta da 5 sezon üst üste şampiyon olamıyacağı sezon başında kararlaştırılan bi pilot var. Hamilton da böyle takım emri ile aldı kupayı aynen. Tebrikler.

    1. SCUDERlA FERRARI avatarı
      SCUDERlA FERRARI

      rosbergin başına gelen lewisin başına gelse bukadar objektif bir yorum atabilecekmiydin, biz kendimizi avutmuyoruz siz gerçekleri görmek istemiyorsunuz!

      1. rosberg’te sorun çıktığında zaten şampiyonluğu kaybettiği bir pozisyondaydı. hamilton’ı geçse bile (ki bu sene içinde 1 defa bile olmadı.) şampiyonluğu yine kaybedecekti. neyin iddiasındasın?

        ne çok pusuda rosbergçi varmış etrafta arkadaş 🙂

  9. Rosberg sampıyon olsaydı heralde;sıralamalardakı basarısından dolayı şapkadan tavşan cıkaran adam resmı cıkabılırdı 😀

  10. Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek avatarı
    Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek

    Hamiltonun bu sene şampiyon olması gerekiyordu yoksa pazarlama işleri suya düşerdi ekrana resim yollayan adam Rosberg e neler yapmıştır kim bilir. Hamiltonun sorunu düzelirken Rosbergin düzelmedi.Mercedes bu kadar yakın beklemiyordu iki pilotu Rosberg ezilecek sandılar ama ezilmedi Hamilton kadar iyi olduğunu gösterdi ancak son yarışta popstar ı PR çalışmaları için şampiyon yaptılar.

    1. Hahaha şimdide pazarlama nedeniyle mi şampiyon oldu deyip kendini avutuyosun 😀 Kabul et Lewis çifte dünya şampiyonu artık boş bedduaların tutmadı.
      Ekrana resim göndermeleri her iki pilot için hazırlanmıştır muhtemelen tabi siz bunu idrak edemediğinizden reklam amaçlı şampiyon oldu dersiniz 😀

      1. Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek avatarı
        Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek

        Hamiltonun Mercedes e PR çalışması olarak geldiğini dünya alem biliyor kendimi niye kandırayım daha sene başında bunun konuşmasını Okay Karacan yaptı o da mı kandırıyor kendini.

        1. Neye inanıyosanız inanın tek gerçek var o da Lewis Hamilton un Çifte Dünya Şampiyonu Olmasıdır Nokta !

          1. daha yarışı bile doğru düzgün izlememiş ki 🙂

            hamilton’ın sorunu düzeldi rosberg’in düzelmedi diyor. rosberg’te sorun çıkınca hamilton’ın motoru onda da aynı sorun çıkmasın diye kıstılar. yarış kazanmaya yeterli olacak güçle ancak bitirdi.

          2. Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek avatarı
            Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek

            Biz şampiyon olmadı demiyoruz ki tebrik ediyoruz. 2 şampiyonlukta şampiyonluk mu Button bile şampiyon oldu hamilton da beleş 1 şampiyonluk elde etti etti iki.

            1. çok fanatik bakıyosun biraz objektif ol

    2. Engin Sanane avatarı

      Hamilton kadar iyi? Efendim? 🙂

  11. SCUDERlA FERRARI avatarı
    SCUDERlA FERRARI

    Demekki şampiyon daha yarış başlamadan belirlenmiş muhtemelen seneyede rosbergi şampiyon yapacaklar well done merso

    1. Bu sistem iki pilot için de hazırlanmıştır, ikisinin de şampiyon olma ihtimali vardı. Rosberg şampiyon olamadığı için kimse ondan “Default #6″ modunu seçmesini istemedi.

    2. Şu resmi hazırlayıp direksiyon ekranına göndermek için hazırlanan program 15 dakikayı almaz. Çok büyük çaplı bir sürpriz olsa tamam diyeceğim de alakası yok yani..

    3. Onur Gentas avatarı

      Gerçekten bazı şeyler bu kadar basit olmamalı ya. Herşeyden bir komplo teorisi üretmeye başladınız. O resmi o ekrana göndermek ne kadar zor olacak Allah aşkına. Nico kazansa ona da gönderirlerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir