Kehm: Schumacher’in Şuanda Tam Olarak İyileşmesi Mümkün Değil

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in menajeri Sabine Kehm, Formula 1 efsanesinin şuanda tam olarak iyileşmesinin mümkün olmadığını söyledi.

RTL’ye açıklama yapan Kehm, Alman pilot hakkında medyada çıkan haberlerin azalması nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

“İnsanlar bu durumda sakin ve sabırlı olması gerektiğini anladılar. Birçok kiş de bu bağlamda gizliliğin çok önemli olduğunu anlıyor”

Alman pilot evinde tedavi görüyor ancak aldığı beyin hasarı hakkında henüz resmi bir açıklama yok.

Spekülasyon yapmak istemediğini dile getiren Kehm “Michael’ın Şu durumda tam iyileşme mümkün değil. Zorlu ve uzun bir süreç olacak” dedi.


Yorumlar

“Kehm: Schumacher’in Şuanda Tam Olarak İyileşmesi Mümkün Değil” için 2 yanıt

  1. Bora Vardar avatarı

    ya isyan etmek değilde ne biliyim lanet olsun.Schmuacher dan nefret ederdim mika benim için candı ama adam schmuacher ya ben hep iyileşeceğini düşüyordum hatta biliyordum.Tamam eskisi gibi yarışamayacak tamam belki araba kullanamayacak ama en azından hareketleri yavaş bile olsa yürüyecek konuşacak diyordum.Bilemiyorum son aldığımız haberlerde tekerlekli sandalyeye mahkum,konuşamıyor gözleriyle iletişim kurabiliyor sadece deniliyor.Çok canım sıkkın bu konuda.Birde etrafımda formula 1 i takip etmeyen kişilerin şöyle yorumu var ” adam adrenalin bağımlısı ne işi var pist dışında kayıyor,su testi su yolunda kırılır” ne bileyim canım çok sıkkın ya.Düşünsenize hafızasında problem yok birde.Düşünsenize Michael’ı çok seven eşi dostusunuz karşınızda yatıyor adamın aklına geliyor eski günleri ve şu an yatakta hareket edemiyor konuşamıyor hatırladıkça ağlıyor kendi kendine hiç sesini çıkaramadan napardınız? Son zamanlardaki en üzüldüğüm olaydır Michael la ilgili gelen kötü haberler ama hala umudum var ya sanki 8-9 ay sonra basının karşısına çıkıp çok yoğun fizik tedavimle ayakta kendi başıma durabiliyorum gibi açıklamalarda bulunacak.

  2. türk insanında formula 1 deyince akla gelen , bana göre de başka bir pilot 8 kez dünya şampiyonu olsa da schumacherin yeri ayrı … gerçekten efsane ve öyle de kalacak ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir