Dennis: “Eşler Yeniden Evlenip Daha Güçlü Evlilik Kurabilirler”

yazar:

kategori:

McLaren’in Patronu Ron Dennis bile, resmi bir açıklama yapmasalar da Fernando Alonso’nun gelecek seneden itibaren McLaren’de yarışacağını işaret etti.

2007’de McLaren’de Ron Dennis ile sıkıntılı bir dönem geçiren Alonso gelecek sene çok büyük ihtimalle McLaren’de yarışacak.

Dennis “Evliliğin büyük bir adanmışlık olduğu bir dünyada yaşıyoruz ancak bazen evlilikler istendiği gibi olmaz. Ancak bazen evliliğinizi yeniden oluşturmaya çalıştığınızda eskisinden de daha güçlü yaparsınız.” diyerek Alonso ile yeniden bir araya geleceklerini işaret etti.

McLaren’in pilot açıklamasını yapmak için ikinci pilotuna karar vermeyi beklediği biliniyor.


Yorumlar

“Dennis: “Eşler Yeniden Evlenip Daha Güçlü Evlilik Kurabilirler”” için 12 yanıt

  1. Allah bır yastıkta kocatsın…

  2. Ron amca, 2-3 sene önce eşinden ayrılmıştı. Sanırım tekrar evlenecekler. Allah mutlu etsin 🙂

  3. Birbirini sevmeyen iki kişi evleniyorsa da buna mantık evliliği denebilir. Karşılıklı fayda üzerine kurulu yalan bir düzen. Gönülsüz… neyse 🙂

  4. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Katılıyorum.F1,hayat gibi.İş gibi evlilik gibi.İnsanlar burda daha da mantıklı.Bizim gibi duygusal pek düşünmezler.Bir personel bir takımdan ayrıldı diye geri dönmeyecek diye bir kaide yok anca bizim yorumcularımızda var.Çünkü dönerse o haindir,tükürdüğünü yalamıştır ve sen bunu savunursan ooo demedik laf bırakmazlar 🙂

    1. O iş insan ilişkilerinde, özellikle de bizde öyle dediğin gibi. Burada işler farklı gibi ama yine de çok farklı değil. Mclaren muhtaç ve kararlarını kendisi vermiyor. Ron Dennis de emir kulu.

  5. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Resmi sözleşmenin açıklanmasına gerek var mı? Artık haberler de bile Alonso için; ”2015’te McLaren’de yarışacak Alonso” diye bahsediliyor.

  6. evlenin bakalım.

    1. bir senaryoda ben yazayım.

      her nekadar lewis şampiyon olmuş olsada mercedesle arası hala iyi değil gibi geliyor bana. sebepte bir alman markasının üzerinde ingiliz bayrağı dalgalandırması . onun için mclaren acaba ( lewisin mercedesle anlaşma yenilemeyip tekrar mclarene dönme ihtimali üzerine ) diyerek açıklama yapmaktan kaçınıyor. mercedes yetkililerininde lewis ile anlaşma imzalamamız biraz zaman alabilir derken böyle bir ihtimali göz önünde bulunduruyor olabilir.

      hondanın alonosoyu çok istemesine karşın ( ronun alonsoyla arasının pek iyi olmadığı bir gerçek ) ronda lewisi getirerek restine rest diyebilirmi . daha doğrusu sizi alonsoyu istediniz bende lewisi tekrar getiriyorum diyebilirmi. mclarenin iki şampiyon pilot yarıştırmayı sevdiği zaten bilinen bir gerçek.

      tabi bunlar tam bir senaryo. ama benim gönlümden geçen bir senaryo .ihtimal 1/100 de olsa 😀

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        2015’de sözleşmesi var Hamilton’nın artı böyle hızlı bir aracı bırakmaz.

        Hemde Alonso’nun anlaşma imzaladığını kendi açıkladı,birde İspanya kralına Mclaren’e gidiyorum diye söylediğine göre anca Alonso emekli olunca gelir McLaren’e .

        1. zaten bende alonso ile lewis ikilisinden bahsediyorum.keşke böyle olsa diyorum. süper bir mücadele olsa diyorum .onun için gönlümden geçenleri yazdım.

          1. Her formula1 severin ama ozellikle Alonso fanlarinin istedigi birsey Alonso Hamilton rovansi,ilk kapismayi Hamilton kazandi,elbette Alonsonun o sezon kaybetmesine neden olan bazi hakli gerekçeler vardiki en onemlisi bence sezon ortasina kadar yeni lastiklere alisamamis olmasidir ama bu çaylak Hamiltonun Alonsoyu yendigi gerçegini golgeleyemez,Hamilton belkide Sennadan bu yana en hizli pilot,ama karsisindaki Alonsoda 2007 deki Alonso degil,o zamanlar iyi bir pilottu ama simdi ise Massayi ve Raikkoneni hezimete ugratmis mukemmel bir pilot,efsaneler arasina girmesine çeyrek kaldi gibi,belki birçok f1 severe gore yasayan efsane,insallah Hamiltonla en azindan bir yil daha ayni takimda yarisirlar,bizimde çocuklarimiza anlatacak birseylerimiz olur bu mucadeleye dair…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir