Dennis: Güçlü Olacağımızı Söyleyebilecek Pozisyondayım

yazar:

kategori:

Ron Dennis, Yas Marina’daki ilk günde yaşanan hayal kırıklığından sonra Honda’nın 2015 motoru programında geride kaldığı iddialarını yalanladı.

Silverstone’da reklam çekimleri sırasında 100 kilometrelik bir test yapan McLaren, Abu Dhabi testlerinde ilk kez Honda motoruyla gerçek bir test yapma fırsatı yakaladı.

Ancak bu test ilk günde sadece 3 tur sürdü.

Buna karşılık McLaren patronu Ron Dennis, gelecek sezon için güçlü olacaklarını söyledi.

“Ekipler bu yıl sadece şubat ayında yeni düzenlemeleri ve araçlarını test ettiler. Ama biz kış testlerinden önce Honda güç ünitesini çalıştırdık”

“Takım ve Honda olarak bu yeni güç ünitesinin zorluklarının farkındayız ve güçlü olacağımızı söyleyebilecek pozisyondayım”

Ron Dennis ayrıca gelecek sezon ki araç tasarımı için “Tasarlanan 2015 aracı son iki yıla göre daha farklı bir yapıda olacak” dedi.

Dennis ayrıca, 20 yeni çok yetenekli mühendisin ve Peter Prodromou’nun McLaren’e katıldığını ve 50 rolde yeniden yapılandırma olduğunu söyledi.

Dennis “Sıradaki şampiyonaya çok yüksek seviyede başlama yönünü oluşturduğuma inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.


Yorumlar

“Dennis: Güçlü Olacağımızı Söyleyebilecek Pozisyondayım” için 12 yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    Sonuç nasıl olacak bilmiyorum ama ben ciddi anlamda heyecanlıyım McLaren Honda’nın tekrar F1’de olacağından dolayı. Bu apayrı bir ruh, araç farklı olabilir ama o Honda yazısının McLaren aracının üstünde olması beni 25 yıl öncesine götürüyor.

  2. Mclaren’in teknik yapılanması ilk senede nasıl sonuç verecek, aerocu yetecek mi, yoksa şef tasarımcı da mı gerekecek, Honda daha pistte 3 tur atamazken Renault gibi olmayı bırak Mercedes’i nasıl yakalayacak, pilotlar kimler olacak, araca uyacaklar mı, çaylak pilot yine hızlı çıkacak mı…

    öğrenecek çok şey var.

  3. ron kişot yine boş atmaya başlamış, sponsor lazım tabi 😀

    1. Murat Aksoy avatarı

      Montekinte’den istikrarlı en azından. Sahi o kovulmuştu değil mi?

  4. Hiç sevemedim bu adamı yaa!! Bu adam olmasa Button ve Magnussen’de ileriyi görebilecekleri bir pozisyonda olurdu. Sersem herif Sanırsın Mars’a gidecek araç yapacaklar seneye!

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      ooo çocuk yavaş gel.

      1. 25 senedir Formula 1 izliyorum çocuk. Saygı duymak başka, duymamak başka. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz. Ron’u sevmiyorum diye 15 yaşında sanılmak varmış. Hoşuma gitti ama, iltifat olarak kabul ediyorum. Sağol!

    2. Bırak Button ve Kevin ın ileri görmesini bu adam olmasa McLaren diye bir şey olmayacaktı ortada !

      1. Hay ağzına sağlık 🙂
        Ecclestone’un sevmediği genç izleyicilerden biri işte…

        1. Olabilir 🙂

    3. Ron Dennis, McLaren için Senna’yi birakmayi göze almis ve onun Williams’in içinde ölümünü gormus birisidir. McLaren= Ron Dennis.

  5. Ron Dennis:”Seneye yarışlar kazanacağız.”

    F1’de kahinlik yapmak iyi bir şey değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir