Alonso: Ferrari Her Zaman Favori Olmalı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Ferrari’nin sahip olduğu yeteneklerle her sezon şampiyonluk için mücadele etmesi gerektiği gerektiğini söylüyor.

Alonso Ferrari’de şampiyonluksuz geçen beş yılın ardından ayrıldı ve önümüzdeki ay McLaren ile olacağının açıklanması bekleniyor. Sebastian Vettel 2015 için onun yerini alacak ve Alonso takımın elindeki yeteneklerle 1993’ten bu yanaki ilk zafersiz yılından sonra sporun tepesine geri dönebileceğine inanıyor.

Ayrıldıktan sonra, artık Ferrari için bir tavsiyesi olup olmadığı sorulduğunda Alonso: “Şu an dışarıdan bir yargıya varmak zor. Bu beş yılda özlediğimiz şey araçta daha fazla performans ve daha fazla teknik kaynaktı, bunu söylemek gerek. Araçta bazı alanlarda en üst düzeyde değildi, başlarda bu aerodinaminin bir kısmında ve şimdi de güç ünitesinde böyle oldu.”

“Yetenekli insanları ve kaynakları var, takımda motivasyon var ve zamanla birlikte kazanacaklar. Önümüzdeki yıl favori olacaklar, çünkü her yıl olmalılar, herkes onların Formula 1’de kazanmasını umar. Formula 1’in tarihi hakkında televizyonda gördüğümüz şey bu ve önümüzdeki yıl çok güçlü olacaklar.”

Alonso’nun takım arkadaşı Kimi Raikkonen Ferrari’ye döndüğünde sorunlarla karşılaştı, genel olarak Ferrari F14 T’nin ön kısmındaki tutunma eksikliğinden şikayet etti ve Alonso bu sorunun en kötüsü olduğunu söylüyor.

“Bu yıl bizim olduğumuz kadar arkadaysanız bu sadece bir şeyin değil, birçok şeyin eksik olmasındandır. Ön kısım muhtemelen en zorlayıcı olandı.”


Yorumlar

“Alonso: Ferrari Her Zaman Favori Olmalı” için 10 yanıt

  1. Alonso’nun” My last race with Ferrari” adında belgeseli çıkmış. 2 bölüm halinde. İspanyolcasını izledim, hiç birşey anlamasam da çok duygulandım. Bir kaç güne İngilizce Alt yazılı versiyonu çıkar herhalde, adminler’den ricam eğer bulurlarsa benden önce, hemen paylaşsınlar sitede 🙂

    1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
      Alonso.Diaz #ForzaJules

      1.part:

      http://youtu.be/Irdo8JKblFg

      2.partta var ama Fom telif haklarindan dolayi video’ya erisimi engellemis. Paylastigim video’da translate’li video degil, direk ispanyolca.

      1. Altyazılı lazım ingilizce

      2. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
        Alonso.Diaz #ForzaJules

        2.part:

        http://youtu.be/kmnfQgysabE

        Vamoss Vamoss VAMOOSSS VAMOOSSSS ULAN VAMOOSSS 😀

  2. Oyle dese begenmıyorlar boyle dese begenmıyorlar, zaten haber altı ilk yorumların nıcklerı malum isimler 😉 cok ılgınc.

  3. alçakgönüllü davranmış aklınca

    vede sonra giydirmiş nazikçe

    kiminin bu seneki durumunu özetliyor son kısımda.

  4. Bizim aylardir raikkonen hakkında anlatmak istediğimizi Alonso da söylemiş biraz geç oldu ama neyse

  5. Aslında Mattiye ve Ferrari’ye giydirmiş.Haksız da değil.Bakalım bu motivasyonla şampiyon olabilecekler mi? Ferrari’ye de en iyi takım ama 5 yıldır rezalet diyerek cevap vermiş.Habere dikkatle bakınca neyi söylemek istediğini anlıyoruz.

  6. ne simdi bu
    seneye cok guclu olucaksa neden ayrıldın alonso
    dediklerine kendiside inanmıyor bence
    ferrari 2 yıl daha kazanamaz bu yıl kurallar degisiyor diye umutlandık daha da kotu oldu
    2016da da daha beter olur cunku yonetimde cok buyuk problemler var

  7. sampiyonkimi avatarı

    Kimiye hızlı araç verseler şampiyon olur da aracın onunun kötü ve yavaş olması kimiyi kötü pilot yapmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir