Wolff: Sürücüler Arasındaki Tansiyon Düşmeyecek

yazar:

kategori:

Toto Wolff Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’in arasındaki gerilimin sezon finalinden sonra da devam edeceğine inanıyor.

“Kış arasında bir miktar azalacaktır, ve sezon başlayınca bu tekrar ortaya çıkar. Eğer en büyük rakibiniz takım arkadaşınızsa ve en büyük düşmanınızsa bu gerilim yaratır. Benzer durumlarla tekrar karşılaşacağımızdan eminim, ikili arasında benzer mücadeleler yine olacaktır.”

“Bunu mevcut saygı düzeyinde tutmak ve yarıştan sonra gördüğünüz şekilde tutabilmek ikilinin birbirine saygı duyduğunu gösteriyor. Ofisteki iyi veya kötü günlerdeki tüm duygularla birlikte, bence şu durum kabul edilebilir.”

Wolff Spa’daki kazanın ikilinin arasındaki ilişkide anahtar rol oynadığını da söyledi.

“Bana göre bu yılın karar verici haftasonuydu. Tartıştığımız ve yazdığımız herşey teoriydi. Bu haftasonundan sonra işlerin takımın kontrolünün altından çıkmayacağından emin olmamız gerekti.”


Yorumlar

“Wolff: Sürücüler Arasındaki Tansiyon Düşmeyecek” için 4 yanıt

  1. rahat bir hamilton seneye çok rahat kazanır. tansiyonun yüksek olması ise yine rosberg’e yardım eder. toto bunun farkında ve rosbergçiğinin şansının olması için böyle yangına körükle gidiyor. reklam işi de var tabi.

  2. Mercedes yönetimi ateşe körükle gidiyor aslında bundan memnunlar. çünkü bu sayede sürekli mercedes konuşuluyor ve onlarda bundan memnunlar.

  3. Wolf’un içinde kalmış, Rosberg’in şampiyon olamaması veya Wolf tarafından şampiyon yapılamaması…

  4. pissedasafart avatarı
    pissedasafart

    seneyede rosbergi sampıyon yaparsınız olur biter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir