Hill "Formula 1 Silverstone'u Özleyecek"

yazar:

kategori:

Britanya Yarış Pilotları Kulübü Başkanı Damon Hill, Silverstone’un tekrar takvime girmemesi halinde Formula 1’in büyük kaybının olacağını düşünüyor.

Hill “Britanya GO F1’de ve tarihinde çok önemli yere sahiptir. Bu konuda kimse aksini iddia edemez ve Britanya GP Silverstone gibi sporda kalmalıdır.”

“Bu şampiyona için ölçülemez bir değerdir, sporun tarihidir. Nostalji, gelecekte bir şeyi değerli yapan en önemli şeydir çünkü o tarihtir. Spordaki devamlılık onu değerli yapar.” dedi.

Hill ayrıca Formula 1’in bir gün yine Silverstone’a döneceğine inancının olduğunu söyledi.

Hill “Olaylar bir anda değişebiliyor ve bir zaman geri döneceği olasılığını hesaplardan çıkarmıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. yazık f1 tarihinin ilk yarışı silverstone pistinin takvimden çıkarılması cok üzücü bay E mosley sizlere nedesek yeridir elbet çıkar bunların acısı bigün.

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    imola çıktı,a1 çıktı,fransa çıktı ve bahreyn gibi,abu dhabi gibi medeniyetten yoksun ve bu spordanda anlamayanların şeriat denilen abidik kuralların geçerli olduğu uyuz ülkelere sadece para için f1 götürüldü.yazık!

  3. Bay E ölünce anca dönerler

  4. samet demirel avatarı
    samet demirel

    ne olursa olsun Silverstone kadar tarihi olamaz F1 tarihinde ki ilk yarış bu pistte yapılmış ve Monza Monaco SPA ne ise Silverstone da o olmuştur ve Donington pisti asla Silverstone kadar güzel bir pist olamayacaktır F1 Şampiyonasının başladığı 1950 den beri sürekli takvimde olan 4 pistten birisi takvimden çıkarılıp yarışlar Doningtona alındı ya helal olsun Bernie Ecclostone a başka bir şey söylenemez heralde

  5. Donington'un da tarihi bir pist olduğu unutulmamalı.

  6. artık f1 giderek sıkıcı olmaya başladı..f1 için manevi değeri olan pistleride takvimden çıkartarak çok yardımcı oluyorlar..silverstone gibi bir pist f1 için büyük bir maddi ve manevi kayıptır..favori pistim a1 ring çıkarılırdıktan sonra şimdi birde silverstone..devam edin böyle devam edin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir