Ferrari Pist Üstü Mühendis Ekibinde Değişikliğe Gidiyor

yazar:

kategori:

Ferrari kampından son günlerde çok fazla sayıda haber gelmekte,ve bugün takımın liderliğinde,yarış mühendisliğinde ve pist üstü ekipte yapılan değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulunuldu.

 

Bugün Ferrari yeni temellerini attı.Maurizio Arrivabene belirlendiği görevine resmen başladı.2015 plan ve projeleri için Fiat başkanı Sergio Marchionne saat 9 gibi Fiorano pisti yakınlarında Arrivabene ile buluştu.

 

Aynı zamanda,Sky Italia takımın gelecek sene ki yarış mühendislerini basına sundu.Sebastian Vettel’in yarış mühendisi daha önce Toro Rosso’da çalışmış olan Ricciardo Adami oldu.

 

Kimi Raikkonen’in yarış mühendisi ise Marussia F1 Takımından Dave Greenwold oldu.

 

29 Kasım’da Sebastian Vettel Ferrari’nin F2012 aracıyla yapmıştı.Modern olarak yapılabilecek en yüksek model olması ve üstünde 5 numara bulunması Vettel’in bir sonraki sene kullanacağı numara olacak.Enteresan olarak 2012 senesinde Fernando Alonso’da bu araçla 5 numarada yarışmıştı.

 

Bu testte Ferrari’nin daha çok koltuk ayarlaması ve direksiyon üstündeki kumandalar hakkında geri dönüş yapması amaçlandı.


Yorumlar

“Ferrari Pist Üstü Mühendis Ekibinde Değişikliğe Gidiyor” için 4 yanıt

  1. serkanmsr14 avatarı

    Ferrari’nin yerinde olsam o arabayı mekaniker ile beraber benzin döker yakarım. Tarihi fiyasko! 2015’de yine durum aynı olması muhtemel.

  2. Vetteli yine bir Ricciardo bulmuş 🙂

    1. hem de toro rossoda ricciardonun mühendisiymiş bu adam 😀

  3. yine mi 5 bundan sıkıldım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir