Grosjean Ferrari ile Görüşmüş!

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Ferrari’nin Sebastian Vettel ile anlaşmasından önce kendisiyle görüştüğünü söyledi.

Sözleşmesindeki madde nedeniyle başka takıma gitme hakkı bulunan Fransız pilot, gelecek yıl için Lotus ile yarışmaya devam edeceğini açıkladı.

Buna karşılık Fransız RMC’ye konuşan Grosjean “Evet bazı görüşmeler vardı. Bir pazar günü Sebastian Vettel Red Bull’u bırakacağını söyleyince bu görüşmeler bozuldu. Bu gerçekten büyük bir sürprizdi”

“Hala McLaren’in ne yapacağını beklemekteyiz, ama Formula 1’de Ferrari ve Mercedes gibi diğer büyük isimlerde var” dedi.

 


Yorumlar

“Grosjean Ferrari ile Görüşmüş!” için 37 yanıt

  1. Bu yıl Hülkenberg için artık büyük takımlar umudu bana göre tamamen bitmiştir. Yazrış kazanmış, McLaren’deb kovulmuş Perez’i yenememiş.

    Kim alacak McLaren mi Ferrrari mi.. , kilosu herkesten 5kg daha az bile olsa, tepe takım rüyası artık imkansız. Adamın F1 girdiğinde geleceğin kazananlarından olacak deniuordu ki ben de kendisini hep bir yere gelecek giye bekliyordum, ama seneye “artık yaşlanıyor” muamelesi de görmeye başlayacak.
    Kötü oldu,, şans bulamadan, yarışıp gidecek işte.. Sanırım roman ile de aynı takımda olsa onu da yenemeyebilir. -Ki ben Roman’i pilot yerine koymuyordum uzun süre.—

  2. 2012 belçikadaki start bünyelerinde feci bir hayranlık bıraktıysa demek ki.

  3. vettel’i alamasalarmış alonso ayrıldı diye resmen iyice batık bir sezon bekleniyormuş. ferrari benim bildiğim rüştünü ispatlamamış pilot almaz -2. pilot aramıyorsa-

    bir de bence grosjean pek havaya girmesin. bu görüşmeler her pilot arasında olur. hulk ile de görüştüklerine eminim ama çıkıp söylemiyordur, alonso mercedesle de görüşmüştür, williamsla da, ya da hamilton şuan ferrari ile görüşüyor bile olabilir. yani her zaman olan bağlantılar, elde seçenek olmayınca kenarda dursun diye, vettel seçeneği çıkınca muhtemelen 15 katı daha fazla maaş öder yine almaz seni. bu işler böyle.

  4. ” Romain’i Renault motorlu bir takimda gormek isterdim”

    Romaın zaten reno motorlu bır takımdaydı..???

    1. Kastim tabiki de gelecek sezondu

    2. Önümüzdeki yıl için konuşmuş olmalı.

  5. Aradan gecen uzunca bir zamanin akabinde yeniden yorumlarimla aranizda olmaya karar verdim. Nadiren yorumlar yapip nacizane fikirlerimi sizlerle paylasacagim. Haber icerigine gelirsek Romain’i Renault motorlu bir takimda gormek isterdim aslinda bu yil RBR koltugu tam da bicilmis kaftandi ancak RBR Kvyat ile risk almayi secti umarim Lotus Mercedes E23 iyi bir arac olur ve Romain yeniden podyum icin mucadele verebilir

  6. Uzunca bir zaman dilimi akabinde yeniden yorumlarima baslamaya karar verdim eski uyelerimiz bilirler Romain GROSJEAN nicki ile yorum yazardim. Nadiren buraya yeniden yorumlarimla katki vermeye calisacagim. Haber icerigine gelirsek Romain’i kirmizilar icinde gormek ilginc olurdu acikcasi ben onun hep Formula 1’i bana sevdiren Renault motoruyla olmasini isterdim Red Bull’a gecmesi benim icin harika olurdu ancak RBR Kvyat riskini alma karari aldi umarim gelecek yil Lotus Mercedes ile bir iki podyum finish gorebiliriz =)

  7. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    O değil RAI sonrası için aday olabilir bence. 2016 koltuğu için düşündüğümde BOT’tan başka bir seçenek pek gelmiyor aklıma.

    Massa mı dönse ne yapsa 😀

    1. Massa daha donmez. Seneye boy abdesti alsa düzenli olarak podyuma cikabilir Williams ile.

  8. Alonso takım dan ayrılacagım dedikten sonra Marco anlaşılan önüne kim geldiyse görüşmüş.

    1. hahaha 😀

  9. 2013’ün ikinci yarısından beri kamikazeliginden de kurtuldu. Bence yetenekli bir pilot.

  10. eger gercekles se idi alonso cu arkadaslar kalp krizi gecirirlerdi herhalde 😀

    1. Keşke gelseydi.Rai’nin yeneceği ender pilotlardan.

  11. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Hulkenberg,Bottas dururken Gro ile görüşüyorlar keşke F1’de olsaydım,bunlardan bir şey olacağı yok 🙂

    1. arkadaşım hami f.alansoyla dişe diş mücadele ettiyseyse .gro da kimiyle dişe diş mücadele etti.

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Ben Grosjean’nin pilotluğuna laf attığımı hatırlamıyorum gayet iyi performans gösteriyor.

        Ama 1.sınıf takıma yakışan pilotlarım farklı o yüzden tercihimi Bottas ve Hulkenberg’den yana kullanırdım.

    2. Gro cok gelıstırdı kendını…Eger reno3.sınıf motor vermeseydı gercekten bır magnussenle bas basa kapasıtede oldugunu görürdük…Olsun en azından koltugunu korudu vee sene ye merso motorları var ıyı kotu 😀

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Yani adam orta sınıf takımlara yakışıyor .Ferrari McLaren ve Mercedes’te yarışmak için Ekstra bir şeyler lazım.

    3. grosjean iyi pilot bence hulktan da bottastan da iyi bu sene williamsta olsaydı grosjean bottas ve massadan fazla puan tolardı …

      1. Aynen katılıyorum..

      2. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Ben öyle düşünmüyorum Bottas mükemmelliği yakaladı zaten.Hulk takımdan kaybediyor.

      3. hulkenber bu williams.la yarış kazanırdı .. botas kim Grosjean kim hulkenberg en iyi pilotlardan biridir mesele sponsor meselesi adamlar paralı pilot arıyorlar bu kadar basit

        1. Arkadaş sallayacaksaniz destekli sallayin madem. Hulkenberg podyuma cikti mi hiç yaris kazansın? Grosjean’in kim olduğunu öğrenmek istiyorsaniz 2013 Amerika’da yarisi RB9 gibi bir araci kullanan Webber’in önünde nasil bitirdiğine bakin

          1. sende hulkenberg,in 2012 yılındaki brezilya yarşını izle .. 2012 yılını izle kısacası… ölü williams.la kazandığı polü hatırlatırım ..

            1. Hulkenberg’in yeteneğini asla inkar etmedim. İnterlagos’u seviyor ve yari islak zeminde lastikleri en iyi calistiran isimlerden birisi. Ama Grosjean yer yer Kimi gibi bir pilotla kafa kafaya gitmiş birisidir.

              1. o lotus kazanan lotustu ayrıca kaza yapmadığı yarış varmıydı Grosjean,nın … Grosjean asla hulkenberg değildir

          2. Lewis-Hamilton avatarı
            Lewis-Hamilton

            Hulkenberg ile Gro’yu karşılaştrmak için birbirine yakın araçlarda olması gerekir.

            Hulk ne zaman böyle fırsat yakaladı?

            1. zaten o fırsatı verseler neden vermezler zaten hala anlamış değilim

              dediğim gibi paralı pilot arıyorlar yetenekli pilot değil

              mesele şu mercedeste redbulda ferraride olsa hatta williamsta olsa

              neler yapacağını herkes görürdü bundan kimsenin şüphesi yok

              1. f1ciyiz arkadaşım “o lotus kazanan lotustu ayrıca kaza yapmadığı yarış varmıydı Grosjean,nın … Grosjean asla hulkenberg değildir”

                arkadaşım hami ve vettel f1 ri izleyen arkadaşlarımda bilirki bu ikisinin adı kaza çocuk olarak bilinir. yani bunlar kötü pilotmu biri iki diğeri dörtkez dünya şampiyonu olmuş. 2013ve 2014 te kazadan uzak durdu.
                unutmadan son sözünün tersini irde düşün

            2. İkisinin birbirine karsi çok büyük üstünlükleri yok bence, fakat dediğiniz gibi eşit araçlarda kiyas yapmak daha mantikli olur.

        2. Hülkenberg’in tercih edilmemesinin sebepleri var, bir boy-kilo dezavantajı, iki sponsorsuzluğu, üç çoğu takımın alman pilot istememesi.

  12. Keşke sen gitseydın Ferrariye..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir