McLaren 2015 Sürücülerini Bu Hafta Açıklayacak

yazar:

kategori:

McLaren’in uzun süren 2015 sürücü müzakerelerini bu hafta sonlandırması bekleniyor.

Fernando Alonso’nun gelecek sezon McLaren’de yarışacağına kesin gözüyle bakılırken takım arkadaşının kim olacağı henüz belli olmadı.

Açıklamanın 1 aralıkta yapılacağı duyurulmuş ancak 1 aralıkta herhangi bir duyuru yapılmadı ve McLaren’den bir sözcü “Basın açıklamasını 1 aralıkta yapmamız şart değil” dedi.

Sözcü ayrıca bu hafta sonu McLaren kurulunun bir araya geleceğini ve pilot kararını vereceğini dile getirdi.

McLaren’de ikinci pilotluk için Ron Dennis’in Kevin Magnussen’i istediği, ancak hissedarlar ve Alonso’nun Button’ın takılması kalmasını istediği ifade ediliyor.

 


Yorumlar

“McLaren 2015 Sürücülerini Bu Hafta Açıklayacak” için 16 yanıt

  1. Küfür

  2. Burton seçsinler magnusende 1 sezon test yapsın 2016 da yarışsın…

  3. Alonso’nun pilotlar arasında olmaması hala bir olasılık. (Tamam vurmayın şaka…)

    Ancak haberde bile Alonso’nun bir pilot istemesi zaten ikinci pilota karar verileceğini gösteriyor. Alonso Raikkonen’den sonra bir diğer şampiyon Button’u da yendiğini göstermek isteyecektir. Pilot seçme hakkı olan bir pilot o pilotu yenmede çok zorlanacaktır zaten 😀 Button bunu kabul eder mi onu bilmiyoruz. Sonuçta kim gelirse ikinci pilot olarak gelecek ve parça test etmekten başka bir işe yaramayacak. Mclaren bir İngiliz’i bu işte madara etmek istemeyecektir.

    2007’deki gibi çaylağa yönelme politikası güdebilirler, sponsor getirirse Magnussen devam eder, getiremezse Vandoorne gelir denenir. Alonso da kalıcı değildir muhtemelen.

    1. Bence ron amca nin birazcık ağırlığı kaldiysa magnuseni getirtir (bence hakeden button orası ayrı) alonso nun istediğini dolaylı yoldanda olsa yapmamış olur böylelikle 🙂

  4. Adil olan Button un kalması, Magnussen de bence ışık yok… Yeni bir araçta tecrübeli Button un feedback leri daha önemli ve yerinde olacaktır…Seneye de bottas ya da hulkenberg düşünülebilir…

  5. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    çoktan magnussen diye açıklayacaklardı ama button un bu sene kazandığı ekstra puanlar onları zorluyor. button alon ve hulkenberg kapışırken onlardan kanada da aldığı sürpriz 4. lüğünden sonra ” bu puanlar daha sonrası için çok işimize yarıyacak” demişti. o aldığı puanlar sadece bu seneyi değil button için önümüzdeki sene koltuk bulup bulamayacağını etkileyecek puanlar oldu. dediğim gibi eğer bu kadar üstün olmasaydı button çoktan magnussen açıklanmıştı fakat aradaki fark açıklamayı geciktiriyor belkide fikirlerini bile değiştirecek ve button açıklanacak.

  6. Şok! Şok! Şok! McLaren pilotlarını sezonun 10. yarışında açıklamaya karar verdi.

  7. wheel to wheel (spä2000) avatarı
    wheel to wheel (spä2000)

    McLaren olarak adayları kış testlerinde yarıştıralım.
    Testler sonrası kararımızı verelim.

  8. Ron amcadan Hitchcock pozu

  9. Alonso mclarende işte 2.pilotu kim ne yapsın ne önemi var hamilton vettel raikonen olmadığına göre maggusen yada button ne farkeder nedir bu anlamsız merak ???

  10. Kevin takımda kalacak gibi geliyor bana.

  11. bunlarda yeni gelin gibi iyice nazlandilar nasil bir kontrat,anlasma yapiyorlarsa

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Kontrat yok sadece karar aşaması 🙂

      1. Verem ettıler veremmm…acıklarlar o da magnussen olacak zaten 😀

  12. Acıklamayın verem edın 🙂

  13. Hadi artık sabırsızlandık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir