F1 Dünyası McLaren’in Pilot Kadrosunu Açıklamasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Formula 1 dünyası artık McLaren’in 2015 pilot kadrosunu açıklamasını bekliyor.

Woking merkezli takım 2015 pilot kadrosunu henüz açıklamadı. Daha önce açıklamanın 1 aralıkta yapılacağı söylenmişti ancak 1 aralıkta da açıklama gelmedi.

Geçtiğimiz günlerde kararın toplantıdan sonra verileceği söylendi ancak  toplantı bitti ve karar çıkmadı.

Toplantının ardından açıklamanın cuma günü yapılacağı söylendi ve açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

McLaren’de Eric Boullier ve Ron Dennis’in Kevin Magnussen’i tercih etmek istediği ifade edilrken, takımın diğer hissedarları Mansour Ojjeh ve Bahrainis’in Button ve Alonso ile yarışmak istediği ifade ediliyor.


Yorumlar

“F1 Dünyası McLaren’in Pilot Kadrosunu Açıklamasını Bekliyor” için 10 yanıt

  1. BurakBilgin avatarı

    Adamlar pistte yaratamadığı heyecanı bu şekilde yaratmaya çalışıyorlar herhalde 😀

  2. Adamlar Alonso’yu bile açıklamadılar yahu.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Sıktı artık yani madem açıklamicaksınız ertelemeyin yada daha erken açıklayın button-alonso olursa magnussen araya gidecek magnussen-alonso olursa button için çok sıkıntı olmaz webber’in yanına gider ama bu kadar geç saate bırakılıp pilotlarada seçenek bıraktırmıyolar..

    1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      Button seneye 35 olacak..40’a kadar yolu var sonra emekli olsun Mclaren’de devam etmeli kesinlikle.Alonso-Button bu sene olmuş olsaydı.Mclaren daha iyi bitirebilirdi.

  4. Zerre kadar zevmememe rağmen bence de button kalmalı…
    Kevin için 3. pilotluk daha doğru olur…

  5. Karar ne olursa olsun her iki pilot içinde üzüleceğim.

  6. Button-Alonso yarış temposunda en tehlikeli ikili olur .En azından bu yıl Button kalmalı uzun vadede gelişim açısından da takıma katkısı önemli,kısa vadede de ne yapıp edip istenilen puanları alma konusunda da ..

  7. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Button ve alonso çok iyi 2 li. Button bence gerçekten hak ediyor. Magnussen ise bilmiyorum ama mclaren Sürücüsü değil gibi yakışmıyor. Hani bazı Sürücüler vardır büyük takım sürücüleridir. Ama kevin da ne o karizma ne de büyük takımda yarışacak soğukkanlılık yok. Umarım Jenson Button takımda kalır ve gelecek yıl mclaren podyumlar ve galibiyetler alır.

  8. murat ergin avatarı

    Geçenlerde Eric’in Button’ı , Ron’un ise Kevin’i istediği yazılıyordu , Kevinin sene başında yaptığı podyum dışında hiç bir şey yok iyi savunma yapıyor diyebilirsiniz ama bu savunmalardan da ceza aldı. Button 2 senedir bu takımı şampiyonada ayakta tutan adam , pilotlar şampiyonasında da çifte puan kuralı olmasa massa’nın önünde 7. bitirecekti. Bu sene totalde mclaren’dan güçlü 2 takımın 2 pilotunu geride bırakmış sayılır ( massa ve rai ) .Kevinin bir 2.’ligi ve bir 6.’lığı var Button ise bir üçüncülük , 5 dördüncülük , 2 beşincilik ve 3 altıncılık yapmış. Aracın sene başından sene sonuna kadar gelişimi ortada. Şimdi gelip Stoffel Vandoorne ile yarışacağız dersen yine bir şeyleri açıklayabilirsin ama Kevini Button’a tercih etmenin hiç bir açıklaması yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir