Ferrari 2008 için Temkinli

yazar:

kategori:

Ferrari’nin yeni takım patronu Stefano Domenicali, bütün rakiplerinin önemli derecede ileriye adım atacaklarını belirterek zorlu bir sezon beklediğini ifade etti.

İtalyan takım, geçen sene sezon boyunca McLaren ile mücadele verdi ve her iki şampiyonluğu elde etmeyi başardı.

2008 sezonun araçları arasında ilk tanıtımı yapan takımın patronu, bu sene rekabetin daha da zorlu olacağına inanıyor.

Ayrıca iki sene şampiyonluğu kazanmasının ardından 2007’de zor bir sezon geçiren Renault’un da 2008’de geri dönmesini bekliyor.

Domenicali: "Temkinli olmamız gerekiyor. Çünkü, kurallarda bazı ana değişiklikler oldu.

"Bütün rakiplerimizin bir adım ileri gittiğini düşünmemiz lazım. McLaren, en büyük rakiplerimizden biri olmaya devam ediyor."

"Herkese saygı duymalıyız. Renault’a saygı duymalıyız. Çünkü onların geçen sene, bu senenin aracının gelişimi üzerine herkesten daha fazla odaklandıklarını düşünüyorum ve açıkçası şimdi Alonso’yu takıma kattılar. Bu yüzden Renault’tan önemli derecede ileri doğrubir adım bekliyorum"

"Herkese saygı duyuyoruz. Bu yüzden çok temkinliyiz. Çünkü bütün takımlar gelişecek."

"Zor bir sezon olacak. Ama geçen seneki ile aynı sonucu amaçlayabiliriz. Alçak gönüllülükle çalışıyoruz ve ayrıca rakiplerimize saygı duyuyoruz. Bununla beraber aracımız rakebetçi, aynı şekilde pilotlarımız da"

Domenicali ayrıca daha önceden Jean Todt’un standart elektronik sistem ile McLaren’in başlarda sağlayacağı avantaj yönündeki düşüncelerini tekrarladı.

Domanicali: "Jean Todt bizim açımızdan zaten konumumuzu açıklığa kavuşturdu. Bu bizim için bir mazeret olmamalı. Bu bizim daha yoğun çalışmamız gerektiğini anlamına gelecektir. Çünkü bu bir gerçek. Nokta."

"O, orada, aracın içinde. Bu yüzden bu yeni parametreler mümkün olduğunca en iyi şekilde kullanılmalı. Eğer nihayetinde bir avantaj sağlayacaklarsa, temel yapıyı bildikleri için, bu bir mazeret olmamalı. Çalışmalı, çalışmalı, çalışmalıyız. Nokta."


Yorumlar

  1. r27 ile bile heiki iyi decreceler yaptı tc siz reno r 28 daha iyi olur diye düşünüyorum alonsoda artı bir faktör

  2. ya ben merak ediyoruym ne zaman başliyi:d

  3. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    bencede kesınlıkle renault gerı donecektır bu sene

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir