Ferrari, Kimi ile Devam Etmeye Niyetli

yazar:

kategori:

Ferrari, 2008 mücadelesinde ünvanını korumayı amaçlayan Kimi Raikkonen ile anlaşmalarını uzatma konusunda konuşmalar için beklemede olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Raikkonen, 2009 sonuna kadar Ferrari ile anlaşmalı durumda.  Fin pilotla anlaşmayı uzatmayı düşündüklerini kabul etmesine rağmen takım, konuşmalara başlamak için aceleleri olmadığını belirtti.

Çarşamba günü Wroom Medya Etkinliğinde konuşan takım patronu Stefano Domenicali: "2008 ve 2009 için bir anlaşmamız var ve Kimi’nin sürüşünden ve özellikle takımın içine girişinden dolayı tamamiyle mutluyuz"

"Geleceğe bakmak ve Kimi’nin bir pilot olarak ilk resmi anlaşmasını uzatmak için bir engel göremiyorum. Ama bununla doğru zamanda ilgilenmeliyiz. Şimdilik Kimi’nin bu seneye konsantre olması gerekiyor."

raikkonen_f2008_test_500_garaj_541860945.jpg

Ferrari’nin kendisini geçen sene Fernando Alonso ile bağlantıda yönündeki söylentilerin merkezinde olmasına rağmen Domenicali, şimdilik takımın Kimi Raikkonen ve Felipe Massa’dan başka bir pilotla ilgilenmediğini ifade etti.

Domenicali: "Alonso ve Ferrari? Bu mesele üzerine bir çok söylenti oldu. Ama iki iyi pilota sahibiz ve onlar bizim resmi pilotlarımızdır."

"Onlara maksimum güveni duyuyoruz ve takımımız için doğru pilotlar olduklarına inanıyoruz. Birbirleri ve takımlar profesyonel bir ilişkileri var ve çok hızlılar"

"Bu (Alonso), göz önünde bulundurmayacağımız bir mesele. Gelecekte ne olacağını göreceğiz."

Domenicali ayrıca Kimi Raikkonen’in geçen sene aldığı dünya şampiyonluğunun, bu sene 1 numara olarak sezona başlayacağı anlamına gelmediğini ifade etti.

Domanicali: "Pilotlarımız (yeni sezona) eşit şartlarda başlayacak. Kendi zaferleri için oynayacaklar ve bu açıdan bir değişiklik yok. Her ikisi de eşit şartlarda"


Yorumlar

  1. evet ferrari bir sarhoşla devam etmekte 🙂

  2. 2. Resimde Kimi'nin yanındaki maket kimi'yi istiyorum :D:D

  3. bence kimi ferrariye yakıştı.. aracındaki 1 numarayı elinde tutmak için çok daha iyi olmaya çalışacaktır ve sonuçta da bu anlaşma uzar =) alonsonun ferrariye geleceğini şu an için pek mümkün görmüyorum..

  4. Ferrari aklını yitirmedikçe alonso ve kimi yi bir arada yarıştırmaz.

  5. ya zaten kimi burada kalır önemli olan massa nın durumu onuda yerine alo gelebilir…

  6. Kimi Raikkonen sezona 1 sira numarasi ile baslayacak ve bunu onun elinden almak zor..

  7. forza 2!!!!!!!!!!!!! avatarı
    forza 2!!!!!!!!!!!!!

    michael zamanın renosuyle(benetton) iki şampiyonluk kazandı ve ferrariye gecti şimdi sıra sanırım alonsoda……………….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir