Alonso: Ferrari’den Ayrılmak Çok Zordu

yazar:

kategori: ,

Fernando Alonso önümüzdeki sezon Ferrari’de olmayacağı kararını almanın çok zor olduğunu söyledi.

Büyük bir yeniden yapılanmaya giren Ferrari’de Fernando Alonso da Ferrari ile ilişkisini koparmıştı.

“Önümüzdeki yıl bu kırmızı renkle çalışmayacağımı bilerek kapıyı kapatması çok zor olmuştu. Bu kararı vermesi çok, çok zordu, ancak tahmin ediyorum ki geçen sene Felipe’nin de uzun bir birliktelikten sonra takıma elveda demesi böyleydi.”

“Ancak podyumda olmayı özledim, şampanyayla kutlama yapmayı özledim, kazandığım yarışları kutlamayı, şampiyonluklar kazanmayı özledim. Bence yeni bir proje beni buna daha yakın yapabilir. Bu belki bir senede olmaz, ancak eminim ki gelecekte tekrar savaşabileceğim.”

Alonso 2015’te Mercedes’i yenmenin her takım için çok zor olacağını söyledi, ancak kendi sonuçlarının 2014’ten daha iyi olmasını umuyor.

“Bence Mercedes’in bu yılki formuyla birlikte bu farkı kapatmak her takım için çok zor olacaktır. Ancak umarım daha iyisini yaparım, bazı savaşların tadını çıkarabilirim, podyumlar alıp daha iyi performanslar sergileyebilirim.”


Yorumlar

“Alonso: Ferrari’den Ayrılmak Çok Zordu” için 10 yanıt

  1. Sevenleri kızmasın ama, Alonso’nun bu sakallı halini pek bi sevdim. Bizim tarihi Hacıvat tiplemesi olmuş bire bir.

  2. Murat Aksoy avatarı

    Bu durumda 2015’te kesin yarışacak

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Aslında burda inceden vermiş ayarı reis. Çok büyük umutlarlan gittiğim yerde 5 sene boyunca adam gibi bir araç vermediler bana, takım arkadaşlarım herşeyden şıkayet edip 1 puan için savaşırken ben takıma 11 tane 1.lik, 44 tane podyum getirdim, MONZA’yı yıktım demiş. Ama malesef bu takım beni çok yordu demiş. Yarış kazanmayı, podyumda olmayı, alkışlanmayı özledim demiş.

    Bizde özledik be reis…

  4. Insallah, bizde ozledik kafaya yakin araclarla savastigin yarislari izlemeyi…

    Ferrari buyuk surpriz olmazsa seneye birak podyumu ilk 10 icin savasir bu pilotlar ile, 2 side yeni donemdeki araclara alismaya beceremeyen 2 pilottu, kuvvetli muhtemelde seneye aynisi olucak, ama Ferrari endiselenmesin en azindan takim ici cekisme olacak, 2 side birbirine yakin olur her yarista ama pozisyonlari mihtemel 8,9 zzz senin gibi fark yaratamayacaklar 😉

    Hayirlisi olur umarim…

    1. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Müneccim modu açılmış.

      1. Fikrimce tahminim dir bunlar, kehanet değil Michael.

  5. gözü ferrari de kaldı iflah olmaz artık ferrari 🙂 Mclarene odaklansa tam süper olacak.gelecek senede dogum günün de kırmızı bir araba istiyorum demesin

      1. hamilto nun dedigi gibi kırmızı mersedes o da kırmızı honda alır 😀

  6. İnşallah be kral. Biz de özledik senin galibiyetlerini.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir