Bianchi’nin Durumunda Gelişme Yok

yazar:

kategori:

Jules Bianchi’nin babası, Japonya’da geçirdiği büyük kazanın ardından oğlunun durumunda bir değişiklik olmadığını, stabil olduğunu söyledi.

Japonya GP’de sarı bayraklar altında kontrolünü kaybederek pist dışına çıkan ve pist kenarında yer alan kurtarma aracına çarpan Bianchi, bilinci kapalı şekilde yoğun bakımda tutuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Japonya’dan Fransa’ya sevkedilen Bianchi’nin durumunda henüz bir iyileşme yok.

Var Martin gazetesine konuşan Baba Bianchi “Jules hala stabil. Zaman ve sabır gerekiyor. Gerçekten gelişme olduğunda size söyleyeceğiz.”

“Ancak Jules güçlü olduğu için biz de güçlü olmaya çalışıyoruz. Durumu mümkün olduğu kadar iyi idare etmeye çalışıyoruz. Onun yatağının kenarında yer alıyoruz. Pes etmeyeceğiz ve ona enerji vermeye çalışıyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Bianchi’nin Durumunda Gelişme Yok” için 4 yanıt

  1. Artık Jules haberlerini kimse umursamıyor sanırım eskisi kadar. Keza Schumacher için de aynı durum geçerli. Gerçekten üzücü bir durum.

    1. Umursamamakla alakası yok bana göre sadece durumu stabil olduğu için yorum atılmıyor sadece okunuyor ama önemli bir gelişme olduğunda herkes güzel şeyler yazıyor zaten yani yorum atılmaması umursanmıyor anlamına gelmez.

    2. Onur Gentas avatarı

      Açıkçası sadece bu siteden değil yurt dışı sitelerden de takip etmeye çalışıyorum. Yazacak fazla bir şey yok ne yazık ki. Fakat aklımızın bir köşesinde her zaman duruyor bundan emin olun.

    3. Umursamıyor degili(z)m…Lakin ilk haberden beri Bianchiyle ilgili haberleri istiyerek okudugumu söyleyemem…Çünkü hep bu çocugun hayatının karardıgı aklıma gelıyor…Ama sonra yıne her haberını okuyorum dayanamayıp…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir