Moss: McLaren’in En İyi Seçeneği Button

yazar:

kategori:

İngiliz yarış efsanesi Sir Stirling Moss, Jenson Button’ın mevcut pilotlar arasında McLaren için en iyi seçenek olduğunu düşünüyor.

McLaren’in seçenekleri değerlendiren Moss “Seçenekler arasında ondan daha iyisini göremiyorum. Onun büyük bir hayranıyım çünkü o çok iyi bir pilot”

“Aslında böyle olmaması gerekirdi. İçinde bulunduğu durum çok zor. O gridin en iyilerinden birisi ve bu durum gerçekten utanç verici” dedi.


Yorumlar

“Moss: McLaren’in En İyi Seçeneği Button” için 13 yanıt

  1. İngiliz milliyetçiliği neden yapsın adam? Zaten dünya şampiyonu İngiliz. Ayrıca zaten Jenson’ın en iyi alternatif oldugu bir gerçek değil mi? Kim farklı düşünüyor olabilir ki?

  2. mclaren hulkenbergi seçecekti ve 5 yılını kazanacaktı ne alonso ne button

    birde hulk,un yanına ikinci pilot koyucaktınız tamam olucaktı

    1. O kadar kolay olmuyor o işler Hulk’un en büyük dezavatanjı boyu,kilosu bu yüzden büyük takımlarca tercih edilmiyor.
      Button McLarene geldiğin den bu yana ne kadar zayıfladı haberiniz varmı.Bacakları artık çizgi karakter safinaza dönmüş durumda.

      1. force indiaya sığıyorda bu adam mclarene mi sığmıyor

        farklımı bu araçların yapımı

        1. Mevzu araca sıgıp sıgmaması değil ki.Nico nun boyu ve kilosu aracın agırlık dagılımını eksi yönde etkiliyor oluşu.Redbull da Vettel 58 kilo iken Webber 75 kiloydu.Vettel in ne kadar avantajlı oldugunu düşün artık.

      2. Button un mclaren de zayıflamış hali…. @ didem sana gelsin bu resim 😀

        1. @Toro Rosso Midem bulandı insan yakışıklı birinin fotosunu ekler 😀

  3. ya farkettiyseniz button kesinlikle takımda kalsın diyenlerin çoğu İngiliz. Button bence artık gitmeli. Kalsa bile en fazla 1 sene daha yarışabilir o koltukta. Zorlamanın alemi yok.

  4. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    Formula 1 de gerçekten bir çok kişi aynı fikirdedir. Sevsin ya da sevmesin alonso en iyi pilot ve en saygı duyulan pilot. Mclaren ile 1 puanla şampiyonluğu kaybetti ve o Zaman’ları biliyoruz nasıl kaybettiğini. Sonra bence lewis ve sonra Button gelir. Button çok temiz bir yarışçı motogp de ki pedrosa gibi çok temiz ve temkinli riski sevmiyor ama arabaya göre en iyi pilotlardan hani vettel ve kimi yi söylemedim bunu merak edebilirsiniz. Kimi çok iyi bir pilot ama 4 derim vettel ise tamamen şişirilmiş ve gelecek yıl onun nasıl bir pilot olduğunu gerçekten göreceğiz. Mclaren için daha önce bir çok kez yorum yaptım ve alonso- Button derim şampiyon olmak istiyorsa mclaren çok gelişmek istiyorsa Button dan vazgeçmemeli.

  5. milliyetçilik mi yapıyor yoksa gerçekten içinden geldiği için mi bilemem ama adam haklı bu sitede de bir çok kişi böyle düşünmüyor mu ? button en iyi seçenek alonsodan sonra …

  6. Tüm ingilizler toplanmış ingiliz bir pilota iş bulmaya çalışıyorlar…

  7. İngiliz milliyetçiliği

  8. Aynen durum utanç verici. Ah Mclaren ah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir