Button: Elimden Gelen Herşeyi Yaptım

yazar:

kategori:

Jenson Button, 2015 yılında McLaren’de kalabilmek için herşeyi yaptığını söylüyor.

İngiliz pilot bu yıl mücadele ettiği takım arkadaşı Kevin Magnussen’in hem sıralam turları hemde yarışta mağlup etti.

Gelecek sezon bu iki pilottan bir tanesi gridde yer almayacak ve Button gelecek sezon gridde olmak için herşeyi yaptığına inanıyor.

“Özellikle sezonun ikinci yarısında herşeyi yaptığımı hisediyorum. Eğer böyle rekabetçi bir araca sahip değilseniz asla kolay bir yıl olmaz”

“Elimden geleni yaptım. Özellikle son birkaç yarışta hep ön sıralardaydım. Orada keyifli savaşlar vardı. Bakalım. Neler olacağını göreceğiz”


Yorumlar

“Button: Elimden Gelen Herşeyi Yaptım” için 12 yanıt

  1. serkanmsr14 avatarı

    McLaren’nin bu tutumu çok kötü. Şampiyonluk yaşamış bir pilota böyle davranmaları markaya bakış açısını negatif yönde olacaktır. Eğer çalışmayacaksanız her şey için teşekkür eder yollarını ayırırsın. Eğer Button koltuksuz kalıp ayrılmak zorunda kalırsa yazık olur. Maddi açıdan tabi ki arada uçurum var. 2014 yılında Button 16 mil. euro, Kevin Magnussenise 1 milyon euro kazandı. Ama her şeye rağmen Alonso-Button ikilisi kulağa hoş geliyor. 😀

  2. button gitse bir dert kalsa bir dert
    giderse uzulurum bence kesinlikle kalmayı hakediyor
    kalırsa alonso ile yarısacak ve otomatik olarak 2.pilot muamelesi gorucek
    kalırsa şikayet etmeden yarısması lazım
    ikinci pilot olmayı kabul etmeli

  3. Daha once de yazdim Mc Laren pilot secimi konusunda ciddi hata yapti. Bir dunya sampiyonunu bu kadar kucuk dusurmeye kimsenin hakki yok. Ya tesekkur eder yoluna bakarsin ya da aciklar onore edersin. Mc Laren kimi secerse secsin ortada kotu bir durum olacak. Button bu kadar degersizlestirildikten sonra nasil iyi performans verecek?

    Kevin ile devam edilse gencecik adamin yasayacagi baskiyi bir dusunsenize Button’a karsi husran yasamissin sirada daha buyugu Alonso var kendini gostermek isterken ona buna carpacak gayet de normal bisey olacak.

    Vandoorne’yi secsen iki sezonda Perez ve Magnussen’i harcayan takim beni de harcar korkusuyla rahat yarisamayacak kisaca Mc Laren bu kadar bekleyerek ciddi manada hata yapti sureci cok kotu yonetti. Bence secilmesi gereken adam tartismasiz Jenson Button’dir. Her seyden once bir dunya sampiyonudur Bar Honda ile inanilmaz yarislar cikarmistir. Hamilton’a ezilmemistir cok faydali puanlar toplamistir kesinlikle Jenson devam etmelidir.

  4. Şampiyon olmuş bir pilot ortada kalıyorsa onun şampiyonluğuna şüphe ile balıkıyor demektir…

    1. Katılmıyorum. Günümüz F1’i sadece yeteneğe bakmıyor. Kaldı ki Button iyi bir pilottur. Stiline uyan bir araçla şampiyonluğu kazandırır.

      1. +1. Stili heyecan veren birisi değildir ama gereken puanları almasini bilir.

        1. F1’in kendisi gittikçe heyacanını kaybediyor.F1’in yarışlara heyacan katacak genç pilotlara veya araca kendinden de bir şeyler katabilecek pilotlara ihtiyacı var…

          1. Doğru fakat bu pilot Button’in yerine gecmesi söz konusu olan Magnussen değil. Ayrıca 2011 Kanada’da Button herkesi heyecanlandırdi bence

            1. Sadece 1 yarıştan bahsebiliyorsun, o yarıştada sanırım yağıştan dolayı Vettel aracı kaydırınca Button geçmişti…Button kaç senedir F1’de ama aracın potansiyelinin yanında kendisinden hiçbir şey kattığını ben göremedim.Bir ara lastikleri iyi kullanıyor durumu vardı ordada bir sonuç çıkmadı..Biraz yaratıcı ve rekabetçi pilotlara ihtiyaç var F1’de…İngilizler el birliğiyle Button nasıl F1’de tutarız diye lobi yapıyorlar…Mclaren’de Button yerine Magnussen olamasa bile Daniil Kvyat benzeri genç ama gelecek vadeden pilotlar gelmeli..

              1. Fakat McLaren su anda en mantikli olan seçeneği tercih etmek zorunda. Ben olsaydim gridin en tecrübeli ismini bir çaylağa değişmezdim. Button hem Alonso’ya zorluk cikartmaz, hem de Magnussen veya türevi pilotlardan daha iyi iş yapar kanisindayim.

    2. F-one-Driver avatarı

      Bence iş ücrete de takılıyor, button sponsor pilotu değil ve her ne kadar indirime gitmeye razı olsada ciddi bir ücreti var yıllık, yoksa yetenek anlamında sorgulanmıyor kesinlikle, mclaren ın iç meseleleri çok karışık belli ki…

  5. Alonso yu zorlayabilirsin kalırsan ama magnusen sanmıyorum …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir