Button: McLaren’in Durumu “Garip”

yazar:

kategori:

2009 yılının dünya şampiyonu Jenson Button, McLaren’in 2015 sürücü kadrosunu henüz açıklamamasını garip olarak nitelendirdi.

McLaren’in gelecek sezon için Alonso ile yarışmasına kesin gözüyle bakılırken takım arkadaşının kim olacağı hâlâ soru işareti.

Formula 1’in büyük isimleri Button’ın McLaren’de kalması gerektiğini savunurken, Jenson Button McLaren’in durumunun garip olduğunu itiraf etti.

“Bu garip bir durum, ama bazen hayatta kendinizi bu zor durumlar içerisinde bulabilirsiniz. Bu durumda sadece savaşmanız gerekir.”

“Eğer Formula 1’deki ilk senem olsaydı çok daha zor olurdu, ama Formula 1’de inanılmaz bir kariyer yaşadım. Bir dünya şampiyonluğu kazandım ve inanılmaz deneyimlerim oldu.”

“Birkaç ay önce durum çok daha zordu ama şimdi bununla devam ediyoruz.”

“Son birkaç aydaki yarışlardan keyif aldım ve McLaren’de şaşırtıcı insanlarla çalıştık.”

“Bu adamlarla çalışmak gerçek bir zevkti.”


Yorumlar

“Button: McLaren’in Durumu “Garip”” için 2 yanıt

  1. Magnussen bana göre haketmese de kariyeri açısından bir şans daha verilebilir. Bu sürede Vandoorne Cuma antrenmanlarına çıkarılarak karşılaştırma yapılabilir. Button da iyi, ama çaylaklara şans vermek için yerini bırakmak zorunda kalmalı derim. Yoksa kağıt üzerinde en mantıklısı Button.

  2. iki dünya şampiyonlu McLareni izlemek güzel olsa da magnussenin McLarendeki ilk yılı bana kiminin başlangıcıyla aynı izlenimi veriyor. Gerçi ilk yılı kimi kadar başarılı olamazsa da geleceği parlak gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir