Tombazis’ten Sonra Ferrari’den Ayrılmaya Hazırlanan İsim Pat Fry!

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre bu sene suların bir türlü durulmadığı Ferrari’den sıradaki ayrılacak isim Pat Fry olacak.

Büyük kural değişikliklerinin olduğu 2014 Formula 1 sezonunda Ferrari’nin beklenenin çok gerisinde olmasının ardından takım patronu Stefano Domenicali’nin istifası ile başlayan ayrılıklar silsilesinde Luca di Montezemolo, Luca Marmorini, yeni getirilen takım patronu Marco Mattiacci ve son olarak Nikolas Tombazis görevlerinden ayrıldılar.

Bu isimlerin dışında Fernando Alonso ayrılırken Alonso’yla birlikte Andrea Stella’nın da Ferrari’den ayrılacağı ve McLaren’e geçeceği söyleniyor.

İtalya’da çıkan haberlere göre Mercedes’ten Bob Bell Ferari’ye katılacak ve Britanyalı Pat Fry takımdan ayrılacak. Haberlerde Fry ve Tombazis’in resmi olarak takımdan gönderilmediği ancak tatile çıkarıldığı söylendi.

Ferrari’nin 2015 aracında James Allison’un yanında Simone Resta ve Bob Bell’in çalışması bekleniyor.


Yorumlar

“Tombazis’ten Sonra Ferrari’den Ayrılmaya Hazırlanan İsim Pat Fry!” için 23 yanıt

  1. Maranello’da bir takim uyanıyor..

    1. BİR TAKİM BURASI ÖNEMLİ.

  2. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    2015’te yeniden yapılanıyorduk onun için tırt oldı derler, 2016’da başlarız yeni rüzgar tüneli yapıyoruz türünden masallara, bi 2-3 yıl da onu dinleriz, sonra o günkü kadroyu kovarlar, bu devran da böyle devam eder. Bu kadro bir günde oluşmadı, 4-5 senedir bunlar toplanırken neredeydiniz yahu? Hele o Tombazis’in araca hiçbir yeni şey katmadığını benim 5 yaşındaki kızım gördü, Ferrari üst yönetimi göremedi. Ancak her yarışta nal toplayınca anlayabildiler. Buna da şükür diyelim, buna rağmen Domenicali devam edip “seneye bizim yılımız olacak” falan da diyebilrdi

  3. Ferrari bütün çalışanlarını kovdu. Şimdi sıra çalışmayanlarda.

    1. SCUDERlA FERRARI avatarı
      SCUDERlA FERRARI

      mclarende ferrarinin artıklarını aldı

      1. Alonso gibi mi? HA HA HA

        1. SCUDERlA FERRARI avatarı
          SCUDERlA FERRARI

          stella ve gidecek olan pat fry gibi

          1. Stella nın gelmesi gayet normal sonuçta Alonso nun mühendisi.Pat Fry a ihtiyacı yok McLaren’in.O bölüm de çalışan gayet kaliteli mühendislerimiz var.

            1. SCUDERlA FERRARI avatarı
              SCUDERlA FERRARI

              bu arada arkadaş alonsonun mercedese geçmek için merdiven olarak mclareni kullandığını bilmiyor sanırım.

              1. Alonso ile kanka sın herhalde böyle konuştuguna göre.

              2. Asil MGP ye gitmek icin Mclareni basamak olarak kullandigini senden baskasi bilmiyor sanirim, baya bilgicmissin f1 haber siteleri yerine seni takip edelim.

              3. McLaren’in merdiven olduğunu söyleyerek kendi takımından daha yüksek bir basamak olduğunu kabullenmiş oldun. Kendi kendini madara ettin. Sana yanıt vermeye gerek kalmadı.

  4. Bunlar çok önce yapılması gereken operasyonel hamlelerdi..Redbull ekibiyle birer ikişer dağılmaya başlamadan önce düşünülmesi gerekiyordu..Tarihe dönüp bakmak yeterli bazen..

  5. Sular durulmasın. Bu takımın 5 senesini yediler, 1 gün daha yedirmeyin artık. Gönderin alayını.
    Kim gelirse gelsin daha kötü araç yapamaz zaten.

  6. Uzaktan görülen ya yeni yönetimin (baş patron) dandikliğini görüp ayrılış ağacına isimlerini kazıtıyorlar bunlar yada yeni yönetim bunlarla hayalci kafasının gerçeğe yaklaşamayacağını düşünüyor da adam alım işine girişiyor.
    F1 ‘in köklü 2 takımınını kaderi 2 yönde de benzer olacak galiba ya biri Hondayla diğeri oturtamadığı kadroyla mevcuttan daha patlak duruma düşecek yada ikisi de yakın geleceğe Mclaren ve Ferrari isimlerini hatırlatacak. Ortası icraatler itibariyle pek görülmüyor nasip bakalım.

  7. Mercedesden bob belle kimse deyinmemiş boş verin fry gidsin bob kimdir mercedes den geliyor diyorlar bu adam mercedesden boş gelmez her halde

  8. yahu bazen yorumlara sitem ediyor alonso fanları ama bir pilot başka bir takıma geçerse, eski takımındaki mühendisler niye pilotu takip eder ?

  9. Buttona şimdiden geçmiş olsun sürüşü iğrenç bir şasi yapmazlar inş. 😀

  10. Fry bence kovulmayacak istifa edecek. Alonsoya uygun araç tasarlama görevini Mclerende sürdürmek istiyor gibime geldi.

    5-10 güne belli olur ama bence Stella ile birlikte o da Mclarene geçer. Mclarene hayırlı olsun. Belki bozuk rüzgar tünelinden dolayı adam Ferraride yeteneğini gösteremiyordu, Mclarende Alonsoya daha kullanışlı tasarımlar yapabilir.

    Başarılar, bol şanslar dileyelim. 🙂

  11. alonso,nun ekibi bunlarda heralde takımın çoğu gidiyor

    demekki takım çalışanları ve pilot,da iyi bir diyaloğları yoktu

    toptan temizlik yapıloyor güzel güzel

  12. Aman Fry McLaren e geri dönme

    1. Yok dönsün. Biz Ferrari’ciler için hic sıkıntı yok. 🙂

  13. sınan matias avatarı
    sınan matias

    Hep o rüzgar tünelidir bunların sebebi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir