Ricciardo: “2015’te Şampiyon Olabilirim”

yazar:

kategori:

Red Bull’un Avustralyalı pilotu Daniel Ricciardo, 2015’te şampiyon olabileceğine inanıyor.

Ricciardo, 2015 sezonunda Mercedes pilotları haricinde yarış kazanan tek isimdi. Sezon boyunca 3 yarış kazanan Ricciardo, şampiyonayı da takım arkadaşı Vettel’in 71 puan önünde tamamlamıştı.

Vettel’in Ferrari’ye geçmesiyle takıma liderlik yapacak olan Avustalyalı pilot, 2015’te şampiyon olmaması için hiçbir sebep görmediğini söylüyor.

“Kesinlikle şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Uzun bir sezon olacak. Eminim ki, eğer elimde yeterli fırsatlar ve ekipman olursa bunu yapabilirim.”

“Bu yıl önlerde mücadele edebileceğimi ve yarış kazanabileceğimi kanıtladım. Sertçe yarışabilirim ve bu baskıyı kaldırabilirim.”

Ayrıca Ricciardo, son 4 yılda şampiyon olduktan sonra bu yıl zirveyi Mercedes’e kaptıran Red Bull’un, şampiyonluğu geri almak için kararlı olduğunu söyledi.

“Öfkeli olduklarını söylemek istemiyorum, fakat bu yıl zirveyi kaybettiler.”

“Biliyorum ki zirveye geri dönmek için her zaman olduklarından çok daha aç olacaklar. Takımdaki herkes bunun için çok kararlı.”


Yorumlar

“Ricciardo: “2015’te Şampiyon Olabilirim”” için 13 yanıt

  1. Adamsınnn şampiyon……Sakin ollll !!!!!

  2. Gulmekten koltuktan dustum.

  3. Kurallar kökten değişmesine rağmen Red Bull yine de en iyi 2 şasiden biriydi. Hatta en iyisi bile diyebiliriz. Seneye motorları iyi olursa Mercedes ciddi zorlanabilir.

  4. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Olmadı takım emri iste 😛

    Şaka bir tarafa Reno motorda önceki senelerde olduğu gibi gri alanları limitlerde kullanabilirse .Ers’de gelişim kaydederse zaten aero mükemmel o yüzden şampiyonluk adına savaşabilir.

  5. güldürdün riç 😀

  6. Hiç kimse sezon başında yada kış testlerinde şampiyonluğun garanti olduğunu söyleyemez zaten Ricciardo’da burada gerekli ekipmana sahip olursam şampiyonluk yolunda mücadele ederim demiş.

    Ricciardo bu sezon herkesi şaşırttı ve bende varım dedi HRT-STR tecrübeleri ve şampiyon olan bir ekip Başarlı olacağı kaçınılmazdı.

    2015 de neler yapabiliriz bence bir çok şey yapabiliriz. Bunlar : 2014 sezonunda yapılan hataların telafisi ve bir daha yapmamakla başlanabilir, Renault motor da gelişim kaydedebilir ve edecektir de TOTAL yakıtı ve yağı daha da geliştirecektir RBR şasiyi daha da geliştirecektir Renault sadece Red Bull’a göre motor yapacaktır vites kutusu daha da gelişebilir bunların yanı sıra ERS sistemimiz hiç olmadığı kadar daha güçlenecektir bunların toplamı ve potansiyeli umut verici.

    Bakalım neler olacak.

  7. pissedasafart avatarı
    pissedasafart

    aksam aksam guldurdun be ric 😀

  8. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Sakın ol şampiyon! 😀

  9. serkanmsr14 avatarı

    Kim ne derse desin. Geleceğin en iyi pilotları arasında olacağı kesin. Herkes tarafından çok sevildi ve taktir topladı. RedBull 2015’de araçta ilerleme kaydedebilirse neden olmasın. Ama bu mercedes çok başarılı.

  10. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir