Hamilton, Senna'nın Mclaren'ini Sürecek

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Goodwood Festivalinde Mclaren MP4 4 aracını kullanacak.

Goodwood festivalinde her sene tarihi ve güncel bir çok yarış aracı bir araya geliyor ve izleyenlere çok keyifli anlar yaşatılıyor.

Bu seneki festivalde, 2008 Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Lewis Hamilton, takımının Formula 1’de en baskın ve başarılı araç olma özelliğine sahip olan aracı MP4 4’ü kullanacak.

1988 yılında Mclaren takımı Alain Prost ve Ayrton Senna ile bu aracı pistlerde kullanmış ve sadece tek bir yarışı kazanamamıştı. Şampiyon ise takımın Brezilyalı efsanevi sürücüsü Ayrton Senna olmuştu.

Lewis Hamilton, Mclaren Teknoloji Merkezi’ne her gittiğinde kendisini en çok etkileyen 2 aracın, kendisine vaad edilen Mclaren F1 ve Mclaren MP4 4 olduğunu söylüyor.


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Eminim bir çok arkadaş uslubum ile ilgili bana kızıyordur ama böyle insanlara karşı yumuşak olamıyorum.Bu sporu seven bütün arkadaşlar kusura bakmayın.

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Polyanna Polyanna HAmiton o aracı kullanırken ki resimleri umarım bu sitede de yayınlarlar.Sanada kapak olur.

  3. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Hamilton kim??Geldiği ilk sene 1 puanla çaylaklığı yüzünden şampiyonluğu kaçıran.İkinci senesinde öne çıkan yeteneğinle şampiyonluğu kazanan Senna'yı örnek alıp onun yolunda ilerleyen en yetenekli f1 pilotlarıdan biri.Yıllardır pistlerde yarışıp f1 şampiyonluğuna kurt gibi aç pilotlar varken.daha ilk senesinde şampiyonluğu kıl payı kaçırdı.İkinci senesinde hakettiğini aldı.Anti Hamiltoncular biraz mantıklı düşünün övgüyü hakediyor fazlasıyla.

  4. mehmet ceviz avatarı

    pilotların en babasının en büyüğünün kullandığı,arabaların en babasının en büyüğünün koltuğuna oturmak…ne büyük şans,şeref,mutluluk…hamilton keyfine bak…

  5. O aracı sürmenin küçük bir zevk olacağını sanmıyorum 🙂

  6. senna guven avatarı

    O'nun aracını kullanmaya bir kişinin hakkı varsa o da Lewis'tir. Hayatını şekillendiren adama her fırsatta saygı gösteren bu çocuğa bu küçük zevk(büyük onur) helali hoş olsun…Tebrikler Lewis..

  7. Eminim ki bu inanılmaz bir duygu olacak Lewis için …

  8. Polyanna Polyanna arkadaşım yorumlarında biraz daha dikkatli olmanı öneririm sana provoke edici sözler kullanmayalım.

  9. mert hala içlerine sindiremiyolar hazmedemiyolar bi türlü:D bizim şampiyon Lewisimizi.

  10. mert merter avatarı

    gecen yil bu cocuga saldiranlari biliyorduk alonsocular ve o begenilmeyen cikolata renkli sempatik pilotumuz bir DÜNYA SAMPIYONU oldu hala saldirilar devam ediyor kafa ayni kafa degismez biz alonso ,summi ye saldirmiyoruz cünki onlar birer sampiyon F1 de beles sapiyonluklar yok saygi duymak lazim

  11. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    yakışır.

  12. bu kadarınada pes dogrusu…tahmin edebiliyorum kim oldugunu ama neyse.

  13. mert merter avatarı

    Bazi arkadaslar Hamilton kim oluyo demis sennanin aracini kulaniyomus sadece gülüyorum bu lafa:))))))
    lewis bir dünya sampiyonu Mclaren MP4 4 de mclaren in sampiyon araci kim oldugu gayet ortada deyilmi
    lewis brezilyada sennanin mezarina cicek koymus bir insan ve herzaman dedigi gibi tek örnek aldigim pilot senna diye bilmem anlata bildimi ……

  14. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Vodafone Mclaren Mercedes takımının Sürücüsü ….

  15. Hamilton kim oluyorki Sennanın aracını kullanıyor.

  16. 15 sene oldu ama öldüğüne hala inanamıyorum. Sadece pistte değil pist dışında da efsaneydi. Hayatın en asıl gerçeği bu olsa gerek, kaçınılmaz son.

  17. bazen lewis'i her ne kadar şımarık ve toy hareketlerde bulunurken görsemde senna gibi bir efsaneye saygı duyuyor ve idol olarak görüyor. onu örnek alıp benzemeye başladıkça olgunlaşacaktır.

  18. Lewis için çok anlammı bir gün olacak ozaman:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir