Navyboot Schumacher ile Sözleşmesini Feshetti..

yazar:

kategori:

Navyboot şirketi Michael Schumacher ile var olan sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Schumacher geçtiğimiz yıl aralık ayında yaptığı kayak kazasının ardından ciddi şekilde yaralanmıştı.

Alman pilotun son durumu hakkında bir bilgi olmasa da, hafıza sorunlarıyla beraber felç kaldığı iddia ediliyor.

Schumacher’in kişisel sponsorlarından Navyboot’un sahibi Philip Gedul Alman pilot ile var olan sözleşmeyi feshettiklerini açıkladı.

Gedul “Schumacher büyük bir adam bunu anlıyorum. Fakta bu sene zaten ona milyonlarca para ödedik. Ama ondan şuana kadar herhangi bir geri bildirim alamadık. O bir efsane bu doğru, ama anlamak zorundasınız ki işin ekonomik tarafları da var” dedi.


Yorumlar

“Navyboot Schumacher ile Sözleşmesini Feshetti..” için 7 yanıt

  1. Düşenin dostu olmaz.

  2. F-one-Driver avatarı

    Aslında adil olmak gerekirse 1 senedir sponsor destekleri devam ediyor, ve yeni yeni fes etmeler başladı, bence 1 sene beklemeleri vefa açısından iyi denebilecek bir süre, çok büyük paralar dönüyor çünkü, schumi ekranlara yansıyabilecek duruma gelmiş olsa bence durum daha farklı olurdu ama efsanenin sessizliğine sponsorlar 1 sene dayanabildi. Zaten bir hayli sponsoru da var, üzülüyoruz ama umarım maddi açıdan zor bir dönem kapıda değildir, biraz küçülmeye gitseler ömürlerini rahatlıkla sürdürecekleri servetleri zaten mevcut.

  3. Desteğe devam etseler “Schumacher’in üzerinden reklam yapıyorlar” derdik. Bence sorun yok.

  4. Murat Aksoy avatarı

    Şimdi hayatı boyunca bu markadan hiçbirşey satın almamış birçok insan tepki gösterecektir ama bu tepki bu markaya hiçbirşey yapmaz. Bundan 15 sene kadar evvel Nike, asya ülkelerindeki fabrikalarında sosyal güvencesi olmayan çocuk işçileri çalıştırdığı için büyük bir protestoya maruz kaldı hatta marka satış rakamları yüzde 50 düştü ( burda 150milyar dolardan 80 milyar dolara düşmekten bahsediyoruz) fakat Nike önce fabrikalarda iyileştirme yaptı, sonra da birkaç dünyaca ünlü sporcuyla sponsorluk anlaşması imzaladı. olay unutuldu.

  5. keşke schumi eski günlerine dönse de sponsorları bütün anlaşmaları feshetse ……

  6. fesh etmekte haklılar. bu adamlar bir tl karşılığında falan sponsor olmuyorlar. gayet normal bir durum bence.

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Bazı şirketler nasıl kafalarla bu kadar büyüyor anlamıyorum. Alamadıklarından yakındıkları geri dönüşü şimdi alırlar ve bence bu onları üzecek bir dönüş olacaktır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir