Haas, Marussia’nın Mallarını Almaya Çalışacak

yazar:

kategori:

2016’da Formula 1’e girmeye hazırlanan Amerikalı Haas takımı, bu sene sonunda dağılan Marussia takımı tarafından satışa çıkarılacak mallardan almayı planlıyor.

Son 3 yarışa katılamayan Marussia’nın artık Formula 1 kariyeri sona ermiş gibi görünüyor. Bu yüzden takımın malları önümüzdeki günlerde açık arttırmada satışa sunulacak.

Gene Haas “Marussia’nın açık arttırma listesini aldık bu yüzden bazı şeyler için teklifte bulunacağız.” dedi.

Marussia’nın açık arttırmasında araçlar, direksiyonlar, karoser ve fabrika mobilyaları, bilgisayarlar, yedek parçalar, pit ekipmanları ve tırlar gibi bir çok şey olacak.


Yorumlar

“Haas, Marussia’nın Mallarını Almaya Çalışacak” için 2 yanıt

  1. Amerika Rusyaya bir operasyon yaptı, Marussia dükkanı kapattı. Eski takımımı, yeni takımım satın alıyor. 2016’da motorlar değişirse Haas’ta Maldonadoyu yarıştırmak istiyoruz. Maldonado Haas için biçilmiş kaftan. Göreceksiniz her yarış 1 kazaya karış mantalitesiyle kazasız belasız yarışı Formula 1’e haram edeceğiz. Evet biz buyuz. Evet rotamız belli sloganımız belli.

    Yurtta barış, Dünyada barış.
    Allahını seviyorsan ; her yarış, bir kazaya karış.

    1. Bir ara burada birileri Ferrari amerikadan teknoloji getiriyor demişti. Şimdi bu teknoloji Marussia’nın açık artırmasını mı takip ediyor 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir