Villeneuve: Alonso McLaren ile Sorun Yaşayabilir

yazar:

kategori:

Eski F1 pilotu Jacques Villeneuve, işlerin ters gitmesi halinde Alonso ve McLaren birlikteliğinin büyük bir yıkıma yol açabileceğini söyledi.

Fernando Alonso 5 yıllık Ferrari macerasının ardından bu yılın sonunda Ferrari’den ayrılıp McLaren’e geçmişti.

1997 dünya şampiyonu Jacques Villeneuve “McLaren herşey yolunda giderse mükemmel bir fırsat. Ama eğer yanlış giderse, bu McLaren ve Fernando için büyük bir sorun olabilir. Bu Alonso’nun davranışları ile ilgili. Eğer herşey istediği gibi değilse, bu takım içerisinde büyük sorunlara yol açabilir” dedi.


Yorumlar

“Villeneuve: Alonso McLaren ile Sorun Yaşayabilir” için 11 yanıt

  1. Villeneuve’u pilot ve yapı olarak pek sevmem ama yaptığı açıklamalar gerçekçi ve objektif ayrıca alo’nun 2007 deki mclaren mazisi pek olumlu deyil hepimiz biliyoruz,neyse bekleyelim görelim..

  2. Ron Dennis için Alonso sıçrama tahtasından başka bir şey değil. Yani Alonso ile Hondayı çekerek kazanan Mclareni yaratmak için gerekli kaynak/desteği sağladı, First mission has been accomplished.

  3. Alonso bu kez yaş tahtaya basmaz. Dennis basmak zorunda, çünkü Honda’nın müthiş desteği var. Patron belli.

  4. Canı sıkılmış konuşuyor işte adamın yaşı kaça gelmiş hala davranış diyor şimdi bir şey derdimde demiyorum bu takıma yeni bir motor geldi ve takım değil öncelik motor firması önemli honda alonso için her şeyi göze aldı ve turbo dönemi sadece motordan ibaret motorun iyise en iyisin demektir auro dinamik artık geride kaldı her şey motora kaldı mercedes turbo sezonunu yıkıp geçiriyor istediği kadar auro dinamik paket hazırla motor gücünü yenemezsiniz böyle bir şey olsa zaten adrian newey gibi dahi bir adam neden çaresini bulmasın o yüzden her şey motora bağlı güçlü bir turbo motor rekabet seviyesini belirler Honda da bu konuda bence gerekli maddi ve bilgiye sahip bence biraz zaman alabilir ama bence başaracaklar Senna Mclaren Honda ile şamp oldu bir daha neden olmasn ?

  5. Bence bu ikili 2007’den ders cıkarmıstır. Ama bu elbette ki çok iyi anlasacakları anlamına gelmiyor.

  6. Alonso olmasa konuşulacak gündem yok koskoca F1’de 🙂

    1. Türkiye’nin gündeminde konuşulan ismi de biliyoruz 😀

  7. Montezemolo’nun 2013 sezonundaki Alonso’ya karşı ültimatomlarını gözden kaçırmışsın sanırım. Öyle bir yazmışsın ki, Monte pamuk gibi insan. Kesinlikle hayır.

    Öncelikle Monte’nin yetiştiği kültüre bakın, ardından Enzo’nun yanında onun politikası ile büyüdüğü ortama bakın.

  8. Muammer UYAR avatarı

    İki tarafta geçmişten dersini almıştır. Tekrar beraber çalışmadan önce milyon kere düşünmüş ve anlaşma döneminde konuşmuşlardır. Bi daha geçmişteki olaylar yaşanmayacaktır. Bazılarına da gün doğmayacaktır.

  9. Gamlı baykuş şom ağzını açtı…

  10. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Ron Dennis ve Alonso ateşle barut gibi.

    İşler iyi olunca her şey güzel ama işler dediği gibi kötü gidince her şey bozulabilir.

    Alonso Ferrari’de ki gibi takıma laf atarsa Ron Dennis affetmez Alonso’da affetmez ayrılırlar.

    Çünkü Ron Dennis Montezemolo değil .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir