SF: Sonangol Superleague Formula Serisinin İsim Sponsoru Oldu

yazar:

kategori:

SONANGOL 2009 VE 2010 SEZONLARI IÇIN SUPERLEAGUE FORMULA SERISININ İSIM SPONSORU OLDU!

Superleague Formula serisi, Afrika’nın petrol devlerinden olan Sonangol ile önümüzdeki iki sezonu kapsayan bir isim hakkı sponsorluğuna imza atarak seri adına büyük bir başarı gösterdi. Superleague Formula, uluslararası motorsporları heyecanı ile dünya klasında futbol ateşini bir araya getiren bir seri ve 2009 sezonuna bu haftasonu (27/28 Haziran) Fransa’nın Magny-Cours pistinde ‘Superleague Formula by Sonangol’ ismi ile başlıyor!

Sonangol, Angola bölgesinde petrol ve doğal gaz yakıtları ürtimi yapan uluslar arası bir firma. Angola’nın 1974’de Portekiz’den bağımsızlığını ilan etmesinden sonra Sonangol hükümete ait bir firma olarak 1976’da ülkenin petrol hammadesi ve rezervlerini yönetmesi için görevlendirildi. Hükümetin firmanın tek hissedarı olmasına rağman, Sonangol her zaman özel sektör firması gibi üretim ve verimlilik öncelikli olarak yönetildi.

Superleague Formula başkanı Alex Andreu şu açıklamada bulundu: “Superleague Formula’nın ikinci sezonunun başlamasından hemen once Sonangol ile işbirliğimizi duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. Bu serinin gelişmesi ve büyümesinde büyük rol oynayacağına inanıyorum.” Andreu sözlerine söyle devam etti: “Sonangol uluslararası hedefleri olan hırslı bir şirket, yani bizim serimiz ve hedefleri ile mükemmel bir uyum içinde.Önümüzdeki iki sezon çok yakın çalışarak başarılı işlere imza atacağız.”

Sonangol şirketinin hedeflerinin başında kaynaklarını pazarını büyütmek ve çeşitlendirmek için kullanmak geliyor.Sanagol, hidrokarbon yönetimine,çevresel faktörlere ve endüstüri güveliğine  öncelik vererek petrol merkezli iş alanını çeşitlendiriyor. Luanda merkezli şirket, dünya çapındaki temsilcilikleri ile de gurur duyuyor. Denizaşırı şirketin Kongo Dominik’de, São Tomé ve Príncipe Demokratik Cumhuriyeti’nde,Cape Vert’de,ABD ve İngiltere’de ayrıca Singapur ve Çin’de temsilcilikleri bulunuyor.10’dan fazla bağlı ortağı ve 25 ortak teşebbüs şirketi ile Sonangol bir Sonangol Grup şirketi.

“Günümüzün ekonomik koşullarında Sonangol uzmanı olduğu sektörün ötesinde diğer aktivitelere katılıyor ve bugün uluslararası bir firma oldu” diye açıklama yapan Sonangol’un sözcüsü Mr. Rosa Santos sözlerine söyle devam etti: “Superleague Formula ile yaptığımız işbirliği sadece kendi uluslararası tanıtımımız açısından mükemmel bir fırsat yaratmakla kalmıyor ayrıca global olarak gelecekte büyümemize de katkı sağlayacak.Motorsporlarının premier ligi ile ünlü futbol takımlarının birleşimi müthiş bir potansiyele ve sınırsız bir çekiciliğe sahip.Bu organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz ve Pazar günü Fransa’da yapılacak 2009 ‘Superleague Formula by Sonangol’ un ilk yarışını iple çekiyoruz.


Yorumlar

  1. trt niye versin bunu:)) sende alemsin
    bu seriyi show tv viriyodu 2. yaristan sonra yayindan kalkti malum sebepten izlenmiyor yani.
    turkiye secenegin ek care internetten izlemek.
    yardimci olabildim insallah :))

  2. Yaw süper lig araçları bile V12 motor kullanıyolar biz hala F1 de V8 araçlara takılıp kalmışız.Bu arada bu hafta sonu SF ligin yarılarını TRT verecekmi acaba?Verecekse yayın saati nedir.Siteyi dolaştım ama bir bilgiye rastlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir