Virgin Manor'a, YouTube US F1'e mi Sponsor Oluyor?

yazar:

kategori:

BBC’nin haberine göre, Sir Richard Branson yeni F1 takımı Manor Grand Prix ile bir anlaşma imzaladı.

Silverstone’da gelecek yıl Brawn GP’ye sponsorluk yapabilmek için gücünün yetemeyebileceğini söyleyen Branson, takımın büyük başarısından önce tüm isim sponsorluğunu almayı bile planlamıştı. Ancak görüşünüşe bakılırsa planlar Manor Grand Prix ile yola devam etmek yönünde olacak.

Ayrıca Virgin sponsorluğundan ayrı olarak BBC, Youtube’un yardımcı kurucularından Amerikalı Chad Hurley’in de Silverstone’da Amerikan USF1 takımı ile anlaşmaya çok yaklaşıldığını söylediğini yazdı.


Yorumlar

  1. belki fiayla da ayrı bir anlaşma yaparlar ve böylece youtube'daki f1 videolarını kaldırmazlar

  2. Değişik sponsorlar görmek güzel F1de. Belki çoğumuz firmaları F1 sponsoru olduğu için tanıyoruz. Mild Seven'ı, Benson&Hedges'ı, Lucky Strike'ı yurt dışına veya freeshop'a giderek öğrenebilirdik anca.

    MTV'nin Simtek'e sponsor olması gibi bir olay Youtube için de geçerli olabilir neden olmasın…

  3. Ewet belki yeni duyduk adını belki ama dediğim doğru.E2 de Talk Show a katıldı ve önümüzdeki hafta sanırım mobil par4ti vereceğini işinden çıkarılanları özel uçaklarla partiye bedava taşıyacağını ve hatta partininde bedawa olacağını söyledi.Uzay aracıda hazırmış resimlerini ve uzay istasyonunu gösterdiler.Adam multi milyoner ve param yetmez deyip BrawnGp ye sponsor olmaması çok garip.

  4. elif çivici avatarı

    richard brANSON reklamını yaptı zaten:D adamın adını duymamıştım virgin diye b şirketten de haberim yoktu ama artk biliyoruz yani adam işini gördü amacına ulaştı:D

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    o değildir o zaman.

  6. Sir Richard Branson değilmiydi uzaya yocu taşıyan bir şirket kuran.Öylesine büyük bir kompleksin ve uzay aracının sahibi olan birinin nasıl olurda parası bir F1 takımının sponsorluğuna yetmez anlayamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir