Caterham 2015 Yılı İçin İyimser

yazar:

kategori:

Caterham yönetimi 2015 yılında Formula 1’de yarışma konusunda umutlu.

Alacaklılar pazartesi günü gerçekleştirilen toplantı sırasında, Caterham yöneticilerini önerilerini kabul ettiler ve takımın 2015 yılında F1’de yarışma ihtimali arttı.

Sky Sports’a konuşan Henry Shinners “Taraflarla görüşmelerimiz devam ediyor. Açıkçası alacaklıların verdiği karardan dolayı minnettarız. Gelecek sezon için umutlarımız devam ediyor. Amacımız Melbourne’de pistte olmak” dedi.


Yorumlar

“Caterham 2015 Yılı İçin İyimser” için 2 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Bence Caterham’ın F1’de ter alabilmek için çabalamaları takdire şayan. Küçük takımlar F1’in olmazsa olmazıdır kanımca. Sadece F1 yönetimi biraz daha adil olsun yeter.

  2. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Kusura bakmayın, bence ne Caterham parasını boşa harcasın, ne boşuna pistte şunu bunu yavaşlatsın, ne de insanlara boşuna risk oluştursun. Hiçbir başarı ihtimali yok, gridde boşuna yer kaplıyor sadece. Hiçbir başarılı sürücüyü getirme ihtimali yok, Loterer bile kabul etmedi ikinci kez yarışmayı bu takımla. Kimsenin emeğini küçümsemek istemiyorum ama netice belli, ya daha iyi tertiplenmek için yarışmaya ara versinler ya da hiç boşuna uğraşmasınlar derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir