Ecclestone Diktatörleri Savundu

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Times gazetesine verdiği demeçte politik görüşlerini dile getirdi ve Adolf Hitler ile Saddam Hüseyin’i savundu.

“Hitler, aslında yapmayı gerçekten isteyip istemediğini bilmediğim işleri yapması için ikna edildi, çevresinde yapılması gerekeni yaptırmak için emredeceği çok fazla insan vardı.”

Ecclestone, İngiltere’nin Saddam Hüseyin konusunda Amerika’yı destekleyen tutumundan da hoşlanmadığını belirtiyor ve “O ülkeyi kontrol altında tutabilecek tek kişi oydu.” diyor.

Max Mosley’in FIA’yı diktatörlük ile yönettiği düşüncelerine karşı ise kararlı olmanın olumlu bir özellik olduğunu söylüyor.

“Kendi kararlarını veren insanları severim. Eğer bir şeyi yapmadan önce büyükannenizin yanına gidiyorsanız bu budalalıktır. Ben kararlarmı kendim veririm, bazen doğru, bazen yanlış. Doğrular yanlışlardan fazla olduğu sürece sorun yoktur.”

Mosley’in özel hayatı ile ilgili skandalı konusunda da görüş bildiren Ecclestone insanların istediklerini yapabileceklerini söyledi.


Yorumlar

  1. eren ırak halkı bir türk halkı değil türkler millet olma bilincini milattan önce yakalamısken ırak belkı 1500 yıl daha bu bılınce ulasamycak ırakta hıcbrzmn ırak mılletı olmamstr sunnı sıı alevı die hep bölünmüştür oysa türkler bagımsızlıklarına düşkün millet olma bilincine sahıp bır mıllettır sen türklerle ırak halkını nasıl aynı kefeye koyarsın bir yanda çanakkalede tarih yazmıs bagımsızlık askıyla yanıp tutusan bır mıllet dıger yanda savasmayıp abd ye ulkelerını bırakan abd zırhlılılarının sehre gırısını coskuyla kutlayan ırak halkı bu halkı ancak sılahlarla yonetblrsn ıstedgn kadar fıkrın olsun

  2. Allah belanızı versin lan sizin yine katakulliye getirip Max Mosley'i bırakmaya çalışıyosunuz FIA başında anlaşılan.. bence bu concorde anlaşması sona erdiği zaman kesinlikle yeni seri kurulmalı ne teklifler yapılırsa yapılsın ne vaatler olursa olsun yine de hiç biri dinlenmeden yeni seri kurulmalı yoksa illaki istediklerini yaptırmak için çabalıyacaklar ..

  3. Atatürk,Gandi,Che,Castro…
    Ne çabuk unutuluyor.

    "Eğer büyük kitleleri ikna edebilmişse, fikirler silahlara ihtiyaç duymaz."
    Fidel Castro.

  4. fuad arkadasım Irak cok faarklı bır cografyadır orayı baska sekılde yonetemezsın şii sünni alevi kürt türk arap her millet orda toplanmış hepsi birbirine düşman millet olma bilinci yok savunulması zor bir coğrafya dünyanın gözü petrolunuzde burayı baska sekılde yonetemezsın tek yumrukla yoneteblrsn sadece elbette demokrasi herzmn için daha iyidir ama ırak cografyasında bunu sağlayamazsınz şimdi daha mı iyi ırakın hali bnce saddam dönemi cok daha parlaktı

  5. Schumi Rossi avatarı

    bunamış .

  6. Açıklamalarında ayrıca demokrasi vurgusuda var. Bazen demokrasinin gereksiz olduğunu örnekleriyle beraber açıklıyor. Gayetde yerinde tespitleri var.
    Sanıyorum zat hakkında konuşurken Formula 1'in bugüne gelmesine sebep olan dahası bugün ki konumuna getiren kişi ve sahiplerinden biri olduğunu unutmamak lazım 🙂 Dediği gibi yanlışlar olur, oluyor doğrular daha fazla olduğu sürece sorun yok 😛

  7. Herşeyde de bir fikrim, bir iddiam, bir yargım, bi hükmüm olsun ha? Ben müthişim, inanılmazım, akıllıyım, zenginim, ben, ben, ben! Ya bi git! Çok sıktınız be bencil moruklar; biz bıktık siz bıkmadınız be! Kendinizi fazla ciddiye alıyorsunuz ama yakında nihayet elektrik kesilecek..

  8. saçmalamış yine, yeryüzündeki herkesin nefretle andığı, emrindeki en yakın insanların bile tiksindiği diktatörleri övmüş..sağlıklı bir beyin böyle çirkinlikleri övmez, ya salak bu( bence değil) ya da bunamış.Yasinciğim, ülke yönetmek dediğin şey nedir..bir ülkeyi refah, sağlıklı ve demokratik bir şekilde yönetip o ülkeyi mutlu kılmak, diğer ülkelerin örnek alacağı bir ülke şekle sokmak mı? diğer anlamda, asıp keserek ,sesini çıkartan herkesi öldürüp insanları sindirerek ülke yönetmek elinde gücü olan herkesin yapabileceği bir şey..ve bu, bi meziyet değil.

  9. mert merter avatarı

    haketen bu iki ihtiyar by E by M kafayi yemis beiynleri sulanmis F1 artik sizin beyninizin alamiycagi kadar farkli brakin yeni jenarasyona .

  10. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Bernie seni oraya birileri getirmedi.İstediğini yaparsın. Mosley ise orada bir kurumu temsil ediyor ve geçici birisi ayrıca hesap vermek zorunda.

  11. saddam hakknda dogru konusmus o ulkeyı yonetblck tek kısı oydu hem cok zekı hemde cok aptaldı saddam amerıkanın kuklası oldu sonundada kestıler hesabı eclestonun goruslerını begendım acıkcası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir