Hamilton, MP4/4'ü Kullanma Şansını Kaçırdı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un çocukluk kahramanı Ayrton Senna’nın aracının direksiyonuna geçmek için biraz daha beklemesi gerekecek, pazar günü Goodwood’da Brezilyalı pilotun aracı ile gösteri yapacak olan Hamilton mekanik sorun nedeniyle bu şansını kaybetti.

Son dünya şampiyonu, Senna’nın 1988 yılında şampiyon olduğu MP4/4 ile Goodwood Hız Festivali’nde pazar günü sürüş gerçekleştirecekti fakat cumartesi günü Bruno Senna’nın gösterisi sırasında vites kutusunun kırıldı.

Bununla birlikte Senna’nın ayak izini takip etme şansını kaçırdığı için derin bir üzgünlük duyan Hamilton cumartesi akşamı autosport’a yaptığı açıklamada yarın gösteriye gelecek olan taraftarlar kadar mutsuz olduğunu söyledi.

” Yarın Goodwood’da McLaren MP4/4’ü süremeyecek olmaktan dolayı üzgünüm, yalnızca kendim için değil hazırlamak için çok fazla çalışan McLaren’deki çocuklar için de üzgünüm ve en önemlisi Goodwood taraftarları için.”

McLaren MP4/4’ün mekanik sorun yaşaması nedeniyle Hamilton 2008 yılının şampiyon aracı MP4-23 ve Mercedes-Benz SLR McLaren ile gösteri yapacak.

” Goodwood için biraz daha özel şeyler var, Senna’nın eski Formula 1 aracı ile ilgili çok özel şeyler var. Bu yüzden Goodwood taraftarları en az benim sürüşü beklediğim kadar bu gösteriyi gerçekten dört gözle bekliyorlardı. Geçen yıl dünya şampiyonluğunu kazandığım McLaren MP4-23 ile gösteri yapacağım. Araca tekrar dönmek güzel bir duygu çünkü erçekten harika bir araç. Bununla birlikte 627 beygirlik Mercedes-Benz SLR McLaren ile de bir sürüş gerçekleştireceğim.”

Bunun yanı sıra Hamilton kahramanının aracını kullanma şansını kaçırdığı için üzgün fakat Brezilyalı pilotun yeğeni Bruno’nun cumartesi günü taraftarlara gösteriyi sunmuş olmasından biraz teselli buluyor.

” McLaren MP4/4’ü Goodwod taraftarları için süremeyecek olmaktan dolayı gerçekten üzgünüm. Söylediğim gibi aracı kullanmayı dört gözle bekliyordum. Fakat eski bir araç ve Bruno (Senna) Goodwood’ta üç tur attı, dördüncü turunda vites kutusu iflas etti.”

” En azından Bruno sürme fırsatı buldu ve Goodwood taraftarlarına bu gösteriyi sundu, sanırım önemli olan bu.”


Yorumlar

  1. seneye de hamilton sürer zor bi şey değil.. o zaman görürüz tevafuku..

  2. Bazı şeyler tesadüf değil tevafuktur. Senna hastalarının duaları kabul olmuş görünüyor 🙂 Sadece yeğene nasipmiş.

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    nasıl kullandıysa :@
    birisiyle yarıştığını mı sandı acaba .ln eski o ,kullanılmamış kaç senedir ne zorluyosun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir