Hamilton: 2014 Kariyerimin En Zor Senesiydi

yazar:

kategori:

2014 dünya şampiyonu Lewis Hamilton, 2014 sezonunu kariyerini en zor yılı olarak tabir etti.

Hamilton sezon içerisinde üst üste kazandığı yarışların ardından zaman zaman yarış dışı kalıp şampiyona liderliğini Rosberg’e kaptırıyordu.

Birçok kez elde değiştiren sezonda Hamilton 66 puan farkla şampiyon oldu.

Hamilton “Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa geçen sezon kariyerimin en zor olanıydı. 2012’de dayanıklılık sorunları nedeniyle pek çok fırsatı kaçırdık. 2008 yılında ise şampiyonluğa ulaşmak zordu. Hemen hemen herşey benzerdi. Ama tüm bu zorluklarla baş etmeyi başardım”

“Son sıradan başladığım yarışta podyuma çıktım. Pole’den başlayıp zafer kazanmak bu duyguları asla getirmez. Mücadelemden dolayı çok mutluyum” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: 2014 Kariyerimin En Zor Senesiydi” için 6 yanıt

  1. Formula 1 tarihinin en baskın araçlarından biriyle şampiyon oldu , yok 2014 çok zordu .. Accık samimiyet be ..

  2. hani 2008 en zoruydu.bırak alahını seversen.en zor yarışımdı filan.kazanılan en zor yarış 2011 kanadadır.oda 6 kez pite rağmen sürünerek 22 liklerde olan jenson button dır.bana göre bir şampiyonluktan daha değerli o yarış.

  3. Fazla abartmamak gerek çok çok daha fazla problem yaşayan pilotlar gördük zaten o çapta problem yaşasaydı veya nico hic yaşamayasaydı Nico nun gerisinde kalırdı bir kaç fazla eksik Hamilton için problem olmadı o açığı kapatacak sınıf farkına sahipti belkide tüm zamanların en hızlı aracıyla ve dengi olmayan bir takım arkadası mücadelesinde olması gereken oldu nihayetinde ama Alonso olsaydı rakibi o zaman daha fazla mekanik problem yaşayan pilotun şampiyonluk şansı kalmazdı.Bana göre bir kaç problem çıkarsada böyle ultra hızlı bir araca denk gelmesi ve dengi olmayan bir takım arkadaşı mücadelesi içerisinde kendisini bulması kariyerinin en şanslı sezonlarından birini yaşattı Hamilton a.

  4. (Lewis Hamilton, 2014 sezonunu kariyerini en zor yılı olarak tabir etti) Dalgamı geçiyon kardeşim sen ??? neye göre zorluk neyin aklındasın ?
    (Son sıradan başladığım yarışta podyuma çıktım. Pole’den başlayıp zafer kazanmak bu duyguları asla getirmez. Mücadelemden dolayı çok mutluyum) Sen neyin mücadelesinden bahsediyorsun mercedesi zorlayan tek bir takım,araç yok ???

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      🙂

  5. Adamın başına gelmedik kalmadı tabi. Daha ilk yarışta saçma sapan bir buji kablosu izolasyonu sorunu yaşamıştı. Ben olsam psikolojik olarak dağılırım. Hamilton gibi biri nasıl dağılmadı anlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir