Karma Karting'de Buluşuyoruz – Başvurular Başladı

yazar:

kategori:

Hız tutkusu olanlar için iyi bir haberimiz var. Kartal civarlarında son derece modern yepyeni bir pist açıldı. Karma Karting.

Pist çok uzun olmamasına rağmen çeşitli karakteristik virajları içinde barındırıyor. Bir tur ortalama 30 ile 40 sn arasında dönülebiliyor. Araçlar 9 hp ve hem gazı hem de freni tepkilere anında cevap verebiliyor. Yağışlı günlerde yağmur lastikleriyle sürüş yapma şansınızda var. Bunun dışında pistte her tur zamanınız kaydediliyor ve yarış sonunda çıktı olarak alabiliyorsunuz.

Pist’de attığınız tur zamanına göre o ayki ilk 8 içinde yer alıyorsanız tekrar yarışma şansınız oluyor ve bu yarış sonunda 1.ye 30dk. karting bileti, 2. 20dk. bilet ve 3. 10dk bilet kazanıyor. Pistte yer alan Diğer Aktiviteler ise ATV pisti ve Paintball Alanı. Yani herkese hitab eden bir yapıya sahip. Üyelerin yararlanabileceği bilardo ve dart gibi değişik oyunlar da mevcut.

Piste Ulaşım ise çok kolay E-5 Kartal Sahilyolu tabelasında giriyorsunuz ve karşınıza YEMEK CENTER çıkana kadar aşağıya inin ışıklardan sola doğru devam edin gözlemevinden sonra sağa girin o yolda sağ tarafınızda Karma Karting Pistini göreceksiniz. Araçlarıyla gelenler için geniş otoparkı mevcut.

Daha Fazla Bilgi İçin;
http://www.karmakarting.com/
http://www.gurcanticaret.com/karmakart.html

Image Hosted by ImageShack.us

 

Gelelim büyük organizasyon olan TRF1.NET geleneksel karting turnuvasına.

3 şubattaki yapılacak olan organizasyonun programı şekillendi.  3 Şubat 2008 tarihinde Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacılarla düzenlenecek olan turnuva Karma Karting Pistinde yapılacak. Turnuva 32 kişilik kontenjanla sınırlı olacak, gün boyunca yarış atmosferini yaşayıp hoş sohbetlerin yapılacağı bu organizasyona katılımlarınızı bekliyoruz. Katılım ücreti 35 ytl dir.

 Organizasyon programı:

 

11:00 Pistte toplanma

11:15 Pistin gezilmesi

11:30 Yarışmacıların bilgilendirilmesi

11:45 Yarışmacıların kilolarına göre gruplara ayrılması

12:00 1. eleme yarışları

12:35 2. eleme yarışları

13:10 Yarı final yarışları

13:40 Final yarışı

14:00 Madalya töreni ve toplu fotoğraf çekimi

 

 Aşağıdaki video sayesinde pisti daha iyi tanıyabilirsiniz.

Yüksek Kalitede İzlemek İçin:

 

 

 


 


Bu Tanıtımdan Sonra Pisti Anlatan Bir Sesli Videomuz Yorumcu aegschumi

 

Pist ve Virajlar Hakkında Ayrıntılar İçin Aşağıdaki Adresten Konuya Bakınız

http://www.trf1.net/forum/viewtopic.php?f=36&t=4280


Yorumlar

“Karma Karting'de Buluşuyoruz – Başvurular Başladı” için 28 yanıt

  1. Pisti test etme fırsatım oldu yaklaşık 3 hafta önce pist oldukça zorlu ve güzel araçlarda bir o kadar iyi eğlenceli ve hızlı bir pazar olacak inşallah..

  2. ONCELIKLE HERKESE SELAM ORDA AYNI
    ATMOSFERI PAYLASACAGIMIZ ICIN MUTLUYUM
    VE GUSEL GECECEGINEDE EMINIMM GORUSMEK UZERE

  3. Anasayfadaki Filaş güzel olmuş eline sağlık gülmez.

  4. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    organizasyona katılacak arkadaşlar, fotoğraflar yayınlanmadan önce keşke benimde haberim olsaydı bende gelirdim demek istemeyen arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın derim 🙂

  5. Büyük güne geri sayım başladı.. gelecek olanlar ellerini çabuk tutsunlar.. – 7 :))

  6. 😀 e öle desene başkan

  7. kayıt yaptırdığını hatırlamıyorum.

  8. ÖMERaikkonnen avatarı
    ÖMERaikkonnen

    Ordayım 🙂

  9. Arkadaşlar organizasyon tarihi ve ayrıntıları kesinleşmiştir. Katılmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. Katılım ücreti ve hesap numarası yukarıdadır. Trf1 buluşmaları çok renkli ve çok eğlencelidir; Bilenler bilir 😛 bu seferkini kaçırmamanızı tavsiye ederim. Katılımcı listesi organizasyonun magazinsel ayrıntıları forumda var.. HERKESİ BEKLİYORUZ…

  10. Arkadaşlar yarışa İzmir'den gelmek isteyen varsa benimle irtibata geçebilirler. Ben de İzmir'den gideceğim. Forumdan özel mesaj ile ulaşabilirsiniz bana (nick:Schumi)

  11. İzmir'e de gelecekler merak etmeyin 🙂 Hep ben gidecek değilim ya.

  12. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    bence bu tunuvayı kaçırmayın kollarınız kopana kadar yarış yapacaksınız 😀

  13. Koltukları diğer karting araçlarında çok çok iyi. Benim yastığım var tabi 😀

    İZmirdeki arkadaş için ise İZmir'den gelen başka arkadaşlarımız da var. Dendiği Gibi Türkiye'nin heryerinden kişiler geliyor.

    Açık adres de kendi sitesinde mevcut ve yukarıda kendi resmi siteleri de var.

  14. iyi güzel de bi de izmir de şöyle organizasyonlar olsaaaaa

  15. pist çok iyidir. fakat tavsiyem; araçlara mindersiz binmeyin , leğen kemiklerinizde çürükler oluşabiliyor. zira bazı virajlar çok hızlı.

  16. adres falan tam olarak yazılırsa daha iyi olur.sarıyer kartala biraz uzak;)

  17. Araç içi videosunu çekerken bile keyif aldım… Ciddi bir organizasyon ve yarışta süper olur.Ayrıca sürerken pist ıslak ve kaygandı… Ona rağmen iyi bir sürüş mümkündü. yarış tutkunlarını beklerim 3 şubatta

  18. pist güzel görünüyor gerçekten.. fotoğraf ve videoları koyan arkadaşlara teşekkürler.. organizasyon kalabalık olacak gibi, bu da heyecanı arttırıyor.. bir aydan daha az bir zaman var.. hadi arkadaşlar, içinde yarışma isteği ve tutkusu olan herkes 3 şubatta kartalda olsun =)))

  19. tarih düzeltildi CER_N saol

  20. serromacher avatarı

    evet 3 subat orda olmayı planlıyorm en son turnuvada fırtınalar estirmiştim 😛 burasıda güzel bi yere benziyo gidip göreces kaçırmayın derim görüşmek dilegiyle…

  21. ııhhm nesli abla 3 Şubat dio değerli yöneticilerimiz ana sayfaya 3 Ocak yazmışlar insanlar geçti zannnetdip gelmicekler haberiniz olsun :DD

  22. 3 şubat hafta sonu eğlenmek sizin için iyi bir şeçim olabilir.kimbilir belkide turnuvanın yıldız isimlerinden biri olacaksınız eminim bu yarış heyacanı ve yarıştan sonraki dostani kaynaşma sizi saracak kendinizi iyi hissedeceksiniz nasip olursa gelmeye çalışacam

  23. İstanbul içinde bir çok karting pisti var ama ortakta sorunları var, kiminde pist güzel araçlar kötü kiminde araçlar yeni güzel ama pist çocuk oyun parkı gibi. Burayı bilmiyordum resimler özellikle tünel çok güzel görünüyor hemen denemek istiyorum. Bu arada turnuvayada katılmayı isterim.

  24. Resimler ve videolar bile etkileyici 3 Şubatı sabırsızlıkla bekliyorum.

  25. Güzel pist. Organizasyonun da güzel olacağına şüphe yok, kim bilir belki 9 yıl aradan sonra tekrar kart sürmeyi denerim! gerçi 9hp bana çok ama kısmet bakalım.

  26. Şahsen Test ettim Şu ana kadarki gittiğim karting pistlerinden en iyi 2 tane arasında. Araçları çok iyi ayrıca çok da sıcak kanlılar. Organizasyonda olacağım inşallah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir