Button 2009'da Şampiyonluğu Hedefliyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, 2009 yılında şampiyonluk için mücadele edebilen bir konumda olacağına inanıyor.

İngiliz pilot, Ross Brawn’ın takım içinde kısa zamanda da olsa şimdiden etkili olduğuna ve Honda’nın bu sene içerisinde ileri yönde büyük adımlar atacağına inanıyor.

Button: "Ross’a sahip olduğumuz için çok mutluyum. Takıma ilk geldiğinde, etrafta gördüğüm en büyük memnuniyet vardı"

"Kendi başına takımı idare etmeyecek ama herkesin olumlu olduğunu ve harika bir çıkardığını biliyorum. Herkesin düşündüğünden daha çabuk yer etti ve takımdaki çalışma şekli şimdiden çok değişti"

"2008’de ve 2009’da öne çok daha yakın olacağımızı düşünüyorum. Şampiyonluk için mücadelede olmalıyız. Eğer iyi bir araçla bu konumda olabilirsek, bu takım dünya şampiyonluğunu kazanacaktır. Bir takım olarak, çok ama çok güçlüyüz."

Button ayrıca, Honda içinde büyük değişikliklere neden olan 2007’deki zorluklardan takımın fayda sağlayacağına da inanıyor.

Button: "Bir açıdan 2007, takım için iyi bir yıldı. Aptalca gelebilir ama öyleydi. Eğer makul bir sene geçirseydik, gittiğimiz yönde devam edecektik"

"Ama böylesine kötü bir sezonun ardından bazı şeyleri değiştirmemiz gerektiğinin farkına vardık ve şimdi bunu yaptık. Honda ile olan geleceği dört gözle bekliyorum"


Yorumlar

  1. 2009 button 2010 yılının en büyük sampiyonluk adayıda sutil

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    button'ın şampiyonluğunu görmek isterim. ross brawnlı honda ile neden olmasınki ? bu sezondan itibaren çekiş kontrolsüz otomobille buttun'ın yükselişini görücez. çünkü o virajları kibar dönen bir pilot ve çekiş kontrolsüz otomobilde onun için avantaj.

  3. Buna benzer 1 yorumu 2007 için de yapmıştı, sanırım 2005'te.

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Süpper 😀

  5. Ertan Akkaş avatarı

    Çok da gerçekci değil heralde.. Honda rüyalarınızın markası 😀

  6. bu hayali hondada unutsun sampiyonluga oynuyacagını sanmam hondanın takım degiştirirse olabilir!

  7. iyi bir takıma geçebilirse belki olabilir.

  8. Eğer kariyerine Renault'ta devam etseydi şampiyonluğa ulaşma tarihi çok daha erken olacaktı. Şampiyonluğu hak eden pilotlardan biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir