Coulthard: "F1, Schumacher'i Özlemiyor"

yazar:

kategori:

Eski rakibi David Coulthard’a göre Formula 1, 2006 yılı sonunda yedi dünya şampiyonluğu sığdırdığı yarış kariyerine son noktayı koyan Michael Schumacher’i özlemiyor.

Autosport’a konuşan Coulthard: " Hayat devam ediyor. Şüphesiz Michael’i simasını özleyen insanlar olacak. Kariyerimin büyük bir parçasında yeraldı ve onu yenmeğe çalışmak geröekten çok zordu. Şampiyonadaki en iyi yılımı hatırlarsak sezonu ikinci sırada tamamlamıştım. Bu yüzden O hiç doğmamış olsayı eğer farklı olabilirdi! "

" Fakat hayat bu. Michael ile birlikte, onun en iyilerinden biri olduğunu biliyorsun, eğer her zaman en iyi olan orada yoksa ve eğer onu yenebilecek kabiliyette olsaydın başarının çok büyük bir duygu olduğunu anlardın."

" Geri dönebilir mi? Hala formunda ve hala hızlı, orada bulunması sürpriz olmaz. " Geri dönmeli mi? Eğer durmak konusunda bir karar verdiyse neden tekrar yapması gerektiğini anlamıyorum."


Yorumlar

  1. massathebest avatarı

    evet monaco olayında serdarix arkadaşın dediği gibi olmuştu, hakkını vermek lazım aslında. o zaman ki elebaşıları trulli, barrichello, webber ve wurz'du. (anasını satıyım wurz'a ne oluyorsa!!, millet kendini bir halt sanıyor). hatırladım canım sıkıldı:(((

  2. coulthard ile ne alıp veremediğiniz var ya.hakkinen onun sayesinde şampiyon oldu.çok şanssız hep arıza yaşadı kariyeri boyunca.şimdiki gibi ron ona mp4-22 gibi sağlam araba verseydi şampiyon olurdu.hem shumi coulthard çok samimi arkadaş siz yanlış anlamışsınız demecini.okumadınızmıo doğmasaydı belki işler değişirdi diyo.yani onun büyüklüğünü övüyor.hatırlarsanız monacoda hepsi onu eleştirdi basın toplantısında sadece coulthard onları sakinleştirdi.onlar sıkı dost bundan eimn olun.ben shumiciyim ama coulthardıda okadar seviyorum.

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ben coulthard'ın sorununu biliyorum !!!98 belçika yarışı :)) michael'dan az kalsın dayak yiyecekti ya o günden bu yana michael'a tahammül edemiyor. hangi yıl söylemişti hatırlamıyorum ama 98 belçika'da michael'ın önünde bilerek durduğunu itiraf etmişti. hakkinen yarışdışı kalınca michael aradaki puan farkını açmasın diye kendi yarışını ve michael'ın yarışını berbat etti.

  4. tanver_KIMI avatarı

    ya bütün dünyada COULTHARDın 7 dünya şampiyonluunu konuşuyo zaten SCHUMACHERden kimse bahsetmio herkes COULTHARDda bakn ya 7 defa dünya şampiyonu oldu diyo..allahm ya bu ne ne bçm bi açklma böle sırf kensyle ilgiki bi haber yapmak için SCHUMiye sallamş çalış sennde olur COULTHARDcım:D:D

  5. massathebest avatarı

    nedir bu Schumi kompleksi sende arkadaş,sen kendine başka rakip bul kendi denginde yarışabileceğin, kendini kıyaslayabileceğin.. mesela albers, scot speed, davidson,sato gibi. sen kimsin Schumi ile kendini aynı yere koyuyorsun? kariyerindeki bir başarıdan söz et. bu işler Schumi'ye geçilince parmak göstermeye, ıslak pistte önünde frene basarak yarışdışı bırakmakla olmuyor. ne çabuk unuttun hazımsızlığını? suratındaki sakallar ağarmış ben suratını söyleyeyim gerisi sana kalsın couldhard efendi. bir zahmet f1'den defol git de bir pislik temizlenmiş olsun pistlerden.

  6. yok artıkk dicem başkada bişey diyemicem…kuyruk acısı başka bişey yok…onun kadar başarılı olamamasından dolayı veriyo zaten bu demeçleri…resmen kuyruk acısı..yazıkk cidden yazık….

  7. RottenStern avatarı

    Schumacher i özlemeyen F1, seni hiç özlemez… Hatta gittiğinin ertesi günü unutur… Hatta okadar ki, ben bazen yarışmana rağmen pistte olduğunu unutuyorum:)))

  8. Sen Formula1'e ne kattında konuşuyorsun.

  9. aynı demeci tekrar tekrar duyuyoruz nedense… söylemenin ne amacı var bunu yani? F1 sennayı özlüyor schumyi özlemiyor prostu özlüyor manselli dövüyor laudayı söndürüyor… papatya falı gibi

  10. Hamilton,Raikkonen,Alonso… MSC'den bahseden yok. Coulthard gereksiz bir noktaya değinmiş ama yalan değil.

  11. sen kimsin ki öle konusuyosun seni çok seviyorlar zaten.Schumiye laf sölemek sana mı düşmüş bee peehhh!!

  12. couthard,f1 de sni istemio ki

  13. schumi olsun olmasın bişe değişmiyor ki, schumi warken ferrari hile hurda ile şampiyon oluyordu, shumi gitti ağlaya ağlaya şampiyon oluyor. sonuçta ferrari şampiyon kızmayın siz coulthard a. 🙂

  14. bak seeeeen onunla yarıştığı dönemde sanki çok şey başarmış gibi yorum yapmış yaaa adam şampiyonada yok hala bişiyler söleme gereği duyduysa kesin içinde bişiyler kalmış:) 🙂 🙂 🙂

  15. Yeter artık Coulthard. Bir sezon içinde bu kaçıncı "F1 Schumacher'i özlemiyor" demeci ben sayamadım artık. Geri dönmesinden falan mı korkuyorsun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir