Schumacher’e Büyük Destek Devam Ediyor

yazar:

kategori:

3 ocakta 46. yaşına giren Michael Schumacher’e dünyanın dört bir yanından destek gelmeye devam ediyor.

Alman pilot 2013 yılının aralık ayında yaptığı kayak kazasının ardından ciddi şekilde yaralanmış ve henüz tam olarak iyileşememişti.

Geçtiğimiz cumartesi günü 46. yaşına giren Schumacher’in doğum gününü ilk başta eski takımı Ferrari kutladı.

İnternet sitesi üzerinden mesaj yayınlayan Ferrari, Alman pilotun doğum gününü kutlarken kendisine her zamankinden daha yakın olduklarını söyledi.

İngiliz McLaren takımın da destek verdiği Schumacher’i eski takım arkadaşı Felipe Massa da unutmadı. Massa instagram hesabı üzerinden yayınladığı mesajda eski takım arkadaşının doğum gününü kutladı ve ‘güçlü ol!” mesajı verdi.

2007 dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, Eski F1 pilotu Vitaly Petrov, Force India’nın test pilotu ve Mercedes DTM pilotu Daniel Juncadella, Eski F1 pilotu ve Ferrari test pilotu Giancarlo Fisichella, 9 kez Dünya Ralli Şampiyonu Sebastien Loeb, Eski F1 pilotu ve Formula E pilotu Nick Heidfeld, MotoGP Dünya Şampiyonu Jorge Lorenzo, Eski F1 pilotu Karun Chandhok ve Schumacher’in eski takım arkadaşı ve eski F1 pilotu Rubens Barrichello çeşitli mesajlar yayınlayarak Alman pilotun 46. doğum gününü kutladılar.

7 kez dünya şampiyonu pilotu fanları da unutmadı. Kerpen’de bir araya gelen Schumacher fanclub, 46 uçan balonu gökyüzüne bıraktılar.

 

 


Yorumlar

“Schumacher’e Büyük Destek Devam Ediyor” için 3 yanıt

  1. Schumacher’in ailesi için büyük bir teselli kaynağı. Umarım bir an önce iyileşir. Ben en çok Hakkinen’i merak ediyorum.

  2. pissedasafart avatarı
    pissedasafart

    ‘3 aralıkta 46. yaşına’ OCAK diye biliyorum ama 🙂

  3. Mercedes boş geçmiş. Hala şampiyonluğun sarhoşluğunu mu yaşıyorlar?

    Ne varsa eskilerde var diye boşuna söylenmez.

    Bilhassa McLaren, mevcut saygı ve sevgimizi büyük boyutlara taşıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir